• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal Pomoc

The Code

Član
Tu od
28 Lip 2010
Da li je moguce da iz poste ili iz banke prebacujem novac na PayPal,znaci imam PayPal karticu ali na mamino ime ali mi glupo da sada trazim da mi cesto ubacuje pare na nju pa mogu li iakako samo da ih posaljem na PayPal iako sam maloljetan?

The Code kaže:
Da li je moguce da iz poste ili iz banke prebacujem novac na PayPal,znaci imam PayPal karticu ali na mamino ime ali mi glupo da sada trazim da mi cesto ubacuje pare na nju pa mogu li iakako samo da ih posaljem na PayPal iako sam maloljetan?

Moras imati karticu, koja je povezana sa paypal-om, da bi moga nesto da placas. Jer kad nesto kupujes, paypal povlaci pare direktmo sa racuna u banci, a nemozes imati pare na paypal racunu, jer to nije podrzano za nas (nemozes primati novac na svoj paypal racun).

To ti samo olaksava da nebmi morao svaki put kucati broj kartice i sve te podatke, nego gdje je paypal prihvacen kao nacin placanja, samo kucas svoj mail i password.

Kartica od mame ti mora biti povezana sa paypal-om da bi mogao nesto placati, a nemozes imati pare na paypal racunu, to se naravno podrazumjeva ako imas paypal registrovan na Srbiju, BiH, HR.

Drugim riječima, poveži jednom karticu sa PP računom i poslije plaćaj sve preko kartice automatski bez ukucavanja broja kartice.

To je jedini (legalan) način.

Back
Na vrh