• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal od sad i u BIH

meni je falilo 2-3 dana da bude ukupno 3 meseca, prvo nakon 30 dana odem kad kaže kolega

je na godišnjem nije niko predao zahteve da se prave , pa drugi put opet kao popunjavao

nakon pednest dana .

Renfaissen svi hvale tako da ti preporucujem :)

Nema mi druge. :D

@kostolomac da li si otvarao neki dodatni racun ? Ili se samo uzme Visa Electron (debitna) ?

Aleksandar92 kaže:
E moj Brate ja sam iz BL i u istoj banci prosle godine podneo zahtev u oko 15 tog juna a dobio je oko 20 tog septembra :D
takod a ćeš se i ti načekati , a i par drugova sa fax-a isti problem su imali sa njom dok su čekali , kasnije nemam problema prilikom isplata ;)
Da li je moguće da je banka tako neodgovorna prema klijentu? Ja im ne bih više ušao tu.

Prijatelju nije mi bila žurba tada, a inače me je teško iznervirati , imao sam kod njih račun samo zbog stipendije pa reko daj tu da zatražim karticu , ali dvica drugova sa fax-a su isto čekala preko 2 meseca, i jedan poznanik moj znači do banke je nije do nas. Ali šta je tu je , ne savetujem vam pomenutu banku , ima i drugih . Kasnije je sve ok kada pare povučem sa paypal-a budu dostupne za nešto više od 48 sati i nikakvih problema.

Hej drustvo, i ja sam dugo cekala na Visa internet karticu Nove Banke, ali kad sam je dobila sve je bilo brzo gotovo, ovjera itd. Novac lijeze bez problema na racun :)

Drago mi je cuti da sve funkcionise kako treba kod vas i nove banke.

Ali ja necu dizati uopste njihovu karticu i kad stigne.Zato sto su bezobrazni i neprofesionalni.Ako fino kazu kartica stize za 15 dana onda mora da stigne u tih 15 dana,i ako bude kasnjenja 5 dana u redu.A ne driblati narod po 3-4 mjeseca.I kad sam otisao prvi put nisu uopste poslali zahtjev za izradu kartice,nego kad je proslo 20 dana nazovem ih,i kazu mi da nisu poslali :O Zbog njihovog kasnjenja nisam bio u mogucnosti da isplatim pare,a i da ulozim te iste.(veliki gubitak)
Oticu sutra u raiffeisen i uzeti njihovu karticu.

chavla kaže:
Drago mi je cuti da sve funkcionise kako treba kod vas i nove banke.

Ali ja necu dizati uopste njihovu karticu i kad stigne.Zato sto su bezobrazni i neprofesionalni.Ako fino kazu kartica stize za 15 dana onda mora da stigne u tih 15 dana,i ako bude kasnjenja 5 dana u redu.A ne driblati narod po 3-4 mjeseca.I kad sam otisao prvi put nisu uopste poslali zahtjev za izradu kartice,nego kad je proslo 20 dana nazovem ih,i kazu mi da nisu poslali :O Zbog njihovog kasnjenja nisam bio u mogucnosti da isplatim pare,a i da ulozim te iste.(veliki gubitak)
Oticu sutra u raiffeisen i uzeti njihovu karticu.

Ali ćeš plaćati održavanje kartice,jer si potpisao ugovor. :waving

ps3 kaže:
Od sad je i BiH na listi zemalja koje mogu i primati novac za ovaj mustuluk sad svi po 5$ na moj account.

https://www.paypal.com/worldwide

Ja sam upravo verificirao svoju karticu za primanje novca i izbacilo mi je poruku da to mogu uraditi.Ali da ne bude sve kako treba pobrinuo se gaypal licno jer pare moraju lezati 30 dana na accountu da bi ih mogao podici.Ne znam je li ovako i za Hrvatsku ali sve u svemu veliki pomak za nas iz BIH>

I za Hrvatsku je isto tako. Primiš novac samo ovisi od koga te mora odležati 30 dana kako bi mogao odraditi Withdraw na bankovni račun.
Al dobra je strana da kada primim novce sa MaxBounty CPA mreže na PayPal račun odmah mogu prebaciti na bankovni (3-5 dana traje transakcioni proces).

Eh druze tu si upravu, ja sam cekala 2 mjeseca, i to kad sam rekla nekima, zacudili se Ono kao treba 15 dana najvise al eto vidis, to im zamjerim bas i nisam jedina. Kad sam pokusavala sa Unicredit bankom da spojima paypal, kartica mi stigla za desetak dana. Ovi iz NB Bas su bili neodgovorni sto se tice tvog slucaja :fever
Ja nisam isla u banku tetama na salteru po onaj kod za ovjeru (sve je to jos novo za njih) nego sam poslala mail banci i kod je odmah stigao :)

Od tog dana im nisam ušao nikako više u banku , samo kda trebam na bankomatu dižem ,
ali definitvno je to bezveze, moji starci su u Unicreditu vadili i došla je čak na kućnu adresu u koverti, a ja se cimam i idem još po nju , ali svako iskustvo se plaća :) :waving

Upravo sam dosao iz raiffeisen-a,sve je proslo glatko kao po loju,zavrsio sve u 5 minuta.Stize kartica za 10 dana.
Samo jos pitanje za kostolomca.Da li se treba jos neki dodatni racun otvarati,da bi mogao slati pare sa PP-a ? Ili saljem na karticu ?

Dobit ces tekuci racun povezan uz karticu, ne moras nista posebno zahtijevat.
A pare s PP se salju na karticu, tj. nju ces povezati na PP.

jel vam uzimaju proviziju kad vršite kupovinu preko paypala?(tipa kupovina na ebayu) procredit počela da obračunava naknadu pa tragam za povoljnijom

Ljudi treba mi pomoć..iz Bosne sam,student,želim početi zarađivati na internetu,ali elem ima caka koja se zove Pay Pal...poslala sam mejl Hypo banci i oni su mi rekli da mogu primiti novac sa Pay Pal-a jedino ako imam Visa Revolving karticu,ali za nju kao i za ostale kreditne kartice(tako oni rekoše) mi treba ugovor da sam zaposlena ako ništa,bar na neodređeno radno vrijeme..postoji li neki drugi način ?

Odi u Raifeisen i izvadi obicnu Visa Electron karticu na koju mozes stavljati novac i povlaciti ga. Ne trebas biti zaposlena, to su gluposti.

Dali neko može da pomogne u vezi PayPal balance

A evo da objasnim o čemu se radi;ja sam otišao u opciju za verifikaciju kartice na PP smatrajaći to kao još jedan vid unapređenja trgovine preko PP i tom prilikom mi je skinuto sa računa i pojavilo se na PayPal balance kao cifra od 1.95 $ s tim što sam to ja uradio nehotično 2 puta pa je sada paypal balance 3.9$

E sad kad sam htio da uradim opciju (Set up my PayPal account to receive and withdraw payments) VIDIO SAM DA ME UPOZORAVA da će mi sve transakcije sa paypal balance raćuna prema kartici naplatiti po tramsakciji 5 $ ako sam ja to dobro razumio

pitanje je kako da ta sredstva utrošim sa paypal balance da ne stoje tamo na primer da kupim nešto sa ebay-a a da pri toj kupovini potroši prvo ta sredstva a ne da kao i obično odma povuče i rezerviše sredstva sa visa-net kartice ili postoji možda i opcija da ta sredstva vrati mi na račun a da mi ne uzme ovih 5 dolara provizije.

zahvaljujem na pomoći

Ne možeš koristiti sredstva na Paypal računu. Moraš ih prvo povući pa onda s' kartice korsititi.

lxGuru kaže:
Ne možeš koristiti sredstva na Paypal računu. Moraš ih prvo povući pa onda s' kartice korsititi.

Da li to znači da ću morati da platim 5 $ provizije i da mi sredstva budu vraćena ili mi ipak to neće naplatiti ( negdje sam proćitao da svakog prvog u mjesecu ima opcija kada šalju novac nbez provizije)

znači ima li opcija da to povratim na račun a da mi ne bude skuplja pita od tepsije

Ima, sačekaš sledeći mesec i automatski će ti prebaciti pare sa paypal balance na karticu bez provizije.

Back
Na vrh