Davor Bomestar
Legenda
- Tu od
- 27 Lis 2008
Da slazem se da bi bilo neprakticno da ga zoves svakih 5 min
Pametno ste to rjesili.
Pametno ste to rjesili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ClearVision kaže:
Hellas kaže:dbomestar kaže:Pa promjenis si IP ili se uopce ne ulogiravas nego sve sto ti treba kazes prijatelji da ti placa![]()
S obzirom da imam potrebu za logovanjem oko 5 puta dnevno, onda zamisli da ga zovem svakih par sati de ovo de ono...
Riješili smo problem tako što je prebacio account na business te onda napravio neki subaccount gdje imam dozvole da plaćam, primam, pravim mjesečne pretplate i slično...
ClearVision kaže:Hellas kaže:dbomestar kaže:Pa promjenis si IP ili se uopce ne ulogiravas nego sve sto ti treba kazes prijatelji da ti placa![]()
S obzirom da imam potrebu za logovanjem oko 5 puta dnevno, onda zamisli da ga zovem svakih par sati de ovo de ono...
Riješili smo problem tako što je prebacio account na business te onda napravio neki subaccount gdje imam dozvole da plaćam, primam, pravim mjesečne pretplate i slično...
Ovo je moje pitanje i na njega trebam odgovor:
Otvorio sam PayPal račun u grčkoj i lova mi je sjela na račun, stavio sam pravo ime i prezime ali sam stavio neku grčku adresu koju sam našao na netu od nekog hotela. Probao sam si napuniti renting balance na Neobuxu ali nisam mogao jer neobux prima lovu sa paypala ali samo ako je verificiran account. E sad ja bi si probao kupiti još referala na BUX.TO ali me je frka da me ne optuže za prevaru jer u podacima koji su mi u bux.to stoji your county - croatia. Čekam 2.500 dolara od bux.to i nedavno sam dobio njihovu master karticu pa nebi baš bilo dobro da spušim tu lovu. Pitanje- dali je mogu kupiti referale na bux.to iz svog bux.to računa sa lažnim pp accountom? Kad me pita za podatke prilikom kupnje koje podatke stavim? Ime prezime, adresa?? (grčka), zemlja (grčka)- u bux.to stoji hrvatska i još jedno pitanje dali mogu u svoj grčki račun na PP staviti master karticu koju sam dobio od bux.to da mi je verificiraju i onda puniti lovu sa pp na nju. Iako prilikom zahtjeva za karticu sam vjerovatno dao prave podatke tj. hrvatsku adresu i sve ostalo. Molim odgovor jer ovaj grčki račun mi za sada ništa ne znači, lova je sjela ali neznam kak da ku izvučem i šta da radim s njom, a da ne zaj...em. Hvala
octavia77 kaže:Našao sam novi način povlačenja sredstava sa paypala ili bilo kojeg drugog elektronskog pocesora.
Stvar je vrlo jednostavna radi se o jednom HYIP programu, ali HYIP tema je ovdje iz nekih razloga zabranjena pa neću spominjati nijednu hyip stranicu.
InFlames20 kaže:mucalo55 ti si svašta nešto pomiješao. ....
Na Paypal ne možeš primat lovu.
moneymaker kaže:Znam da tema baš nije aktivna, ali da ne otvaram novu postaviti ću ovdje pitanje.
Znači, vi koji ste otvarali lažne paypal accounte u inozemstvu i primali novce na njih, da li ste imali kakve probleme? Da li su vas tražili verifikaciju adrese ili slično?
Ja mislim napraviti istu stvar i kada mi sjednu novci, mislim sa njima plaćati na ebayu.
Zanima me da li je netko probao to napraviti, jer neznam da li ebay prima novce sa paypal računa koji nije verificiran.
I da li ste vi registrirali karticu na lažne accounte ili ste primali novce bez registrirane kartice?
e, ja sam u istoj situaciji. prije par mjeseci otvorila sam kao takav račun (zbog prodaje)
i sada me traži verifikaciju računa. probala sam upisati broj kartice kojom se već koristim (s kojom kupujem već par godina, nju sam upisala u svoj novi paypal account), ali piše da ta kartica već postoji.
šta da sada radim? očito moram prijaviti neku drugu karticu, ali odakle mi drugi žiro račun?
(ne posjedujem kreditne karice)
zanima me kako su ovi koji su se prijavljivali na Grčku veriificirali svoj račun?
hvala!
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke