• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal isplate

dbomestar kaže:
Da slazem se da bi bilo neprakticno da ga zoves svakih 5 min :)
Pametno ste to rjesili.

Lijepo ste se Vi raspričali ali ja još uvijek neznam kak da riješim problem.
Help, kažem help bilo tko...:)

ClearVision kaže:
dbomestar kaže:
Da slazem se da bi bilo neprakticno da ga zoves svakih 5 min :)
Pametno ste to rjesili.

Lijepo ste se Vi raspričali ali ja još uvijek neznam kak da riješim problem.
Help, kažem help bilo tko...:)

Ako nemaš baš nikog da ti može otvoriti u inostranstvu pa da ga koristiš onda imaš opciju moneybookers. Loš je za male iznose malo ga ljudi ima.

Ali ako prodaješ stranice, vrijedne domene, skupe linkove onda je odličan. Jer onog trenutka kada primiš pare nema više povrata te si tako mnogo sigurniji od prevare nego preko paypala.

Nažalost oni su otpilili amerikance prije koji mjesec te samim otkinuli puno ljudi kojima možeš prodati svoje usluge.

Dobra stvar je što pare primiš za par dana jednom kad ih povučeš sa njega na bankovni račun u ex-yu.

Ovi kockari to najbolje znaju jer ga oni najviše koriste.

Hellas kaže:
dbomestar kaže:
Pa promjenis si IP ili se uopce ne ulogiravas nego sve sto ti treba kazes prijatelji da ti placa :)

S obzirom da imam potrebu za logovanjem oko 5 puta dnevno, onda zamisli da ga zovem svakih par sati de ovo de ono...

Riješili smo problem tako što je prebacio account na business te onda napravio neki subaccount gdje imam dozvole da plaćam, primam, pravim mjesečne pretplate i slično...

Ovo je moje pitanje i na njega trebam odgovor:

Otvorio sam PayPal račun u grčkoj i lova mi je sjela na račun, stavio sam pravo ime i prezime ali sam stavio neku grčku adresu koju sam našao na netu od nekog hotela. Probao sam si napuniti renting balance na Neobuxu ali nisam mogao jer neobux prima lovu sa paypala ali samo ako je verificiran account. E sad ja bi si probao kupiti još referala na BUX.TO ali me je frka da me ne optuže za prevaru jer u podacima koji su mi u bux.to stoji your county - croatia. Čekam 2.500 dolara od bux.to i nedavno sam dobio njihovu master karticu pa nebi baš bilo dobro da spušim tu lovu. Pitanje- dali je mogu kupiti referale na bux.to iz svog bux.to računa sa lažnim pp accountom? Kad me pita za podatke prilikom kupnje koje podatke stavim? Ime prezime, adresa?? (grčka), zemlja (grčka)- u bux.to stoji hrvatska i još jedno pitanje dali mogu u svoj grčki račun na PP staviti master karticu koju sam dobio od bux.to da mi je verificiraju i onda puniti lovu sa pp na nju. Iako prilikom zahtjeva za karticu sam vjerovatno dao prave podatke tj. hrvatsku adresu i sve ostalo. Molim odgovor jer ovaj grčki račun mi za sada ništa ne znači, lova je sjela ali neznam kak da ku izvučem i šta da radim s njom, a da ne zaj...em. Hvala

Kad i ako netko bude znao odg. na tvoje pitanje ako bude htio ce ti odgovorit ali niti si ti otvorio ovaj post niti je on tu samo radi tvog problema tako da chillout.

Tvoj problem je dosta specifican pa tesko da ce netko uopce moc pomoci a i moram priznat da nisi ni poprilicno jasno objasnio i jos uz to si isao repostat. Ako ti nakon tjedan dana netko ne odgovori onda bi jos razumio ponovno postavljanje skoro pa identicnog pitanja ali ovako u istom danu nikako ne mogu razumijeti. Ako pak zelis da tvoj problem dobije vise paznje slobodno otvori poseban thread o svom problemu s odgovarajucim naslovom i naravno po pravilima foruma ali i sama tema je u suprotnosti sa pravilima pa ono.
Ovo koristenje stranih paypalova i prebacivanje novaca je zabranjeno po paypal pravilima a i vrlo vjerojatno i protivno zakonu s obzirom da je zabranjeno davati lazne podatke tako da sam se vec dvoumio dali uopce da izbrisem cijelu ovu temu zato imaj malo obzira prema drugima i nemoj se bunit nego play along.

ClearVision kaže:
Hellas kaže:
dbomestar kaže:
Pa promjenis si IP ili se uopce ne ulogiravas nego sve sto ti treba kazes prijatelji da ti placa :)

S obzirom da imam potrebu za logovanjem oko 5 puta dnevno, onda zamisli da ga zovem svakih par sati de ovo de ono...

Riješili smo problem tako što je prebacio account na business te onda napravio neki subaccount gdje imam dozvole da plaćam, primam, pravim mjesečne pretplate i slično...

Ovo je moje pitanje i na njega trebam odgovor:

Otvorio sam PayPal račun u grčkoj i lova mi je sjela na račun, stavio sam pravo ime i prezime ali sam stavio neku grčku adresu koju sam našao na netu od nekog hotela. Probao sam si napuniti renting balance na Neobuxu ali nisam mogao jer neobux prima lovu sa paypala ali samo ako je verificiran account. E sad ja bi si probao kupiti još referala na BUX.TO ali me je frka da me ne optuže za prevaru jer u podacima koji su mi u bux.to stoji your county - croatia. Čekam 2.500 dolara od bux.to i nedavno sam dobio njihovu master karticu pa nebi baš bilo dobro da spušim tu lovu. Pitanje- dali je mogu kupiti referale na bux.to iz svog bux.to računa sa lažnim pp accountom? Kad me pita za podatke prilikom kupnje koje podatke stavim? Ime prezime, adresa?? (grčka), zemlja (grčka)- u bux.to stoji hrvatska i još jedno pitanje dali mogu u svoj grčki račun na PP staviti master karticu koju sam dobio od bux.to da mi je verificiraju i onda puniti lovu sa pp na nju. Iako prilikom zahtjeva za karticu sam vjerovatno dao prave podatke tj. hrvatsku adresu i sve ostalo. Molim odgovor jer ovaj grčki račun mi za sada ništa ne znači, lova je sjela ali neznam kak da ku izvučem i šta da radim s njom, a da ne zaj...em. Hvala

Odgovor je lak. Pokusavas ilegalnu rabotu i lako mozes ostati bez ijednog dolara.
Onog trenutka kad na PayPal-u podignes neki flag biti ces automatski blokiran sa bilo kojim iznosom novca pa bilo to 1 ili 1 000 000 dolara.

Ja bih za toliko love nasao nekog i dao mu procenat da mi povuce te pare na legalan PayPal i kanio se slicnih nacina zarade.

E sad fora je sto ja iskreno nemam pojma sta je bux.to, (pretpostavljam neki PTC).

btw. Sumnjam da sam fulao toliko pa promasio temu za citavih 100%, posto vidim citiras me. Pitanje je bilo tipa kako se domaci snalaze sa isplatama na PayPal.

Našao sam novi način povlačenja sredstava sa paypala ili bilo kojeg drugog elektronskog pocesora.
Stvar je vrlo jednostavna radi se o jednom HYIP programu, ali HYIP tema je ovdje iz nekih razloga zabranjena pa neću spominjati nijednu hyip stranicu. Uglavnom stvar je ovakva uložite neke novce sa bilo kojeg elektronskog pocesora i nakon mjesec dana te novce uvećane za kamatu možete dignuti, ali možete zatražiti isplatu na bilo koji elektronski pocesor. Tako npr možete uložiti novce sa paypala i za 30dana zatražiti isplatu na alertpay i sa alertpaya zatražiti isplatu putem čeka.

Samo da pitam nešto...Trebaju mi leći neki na PAYPAL račun a ja sam iz hrvatske...da li to znaci da mi nece leci te pare ili?

Big_Boss66 kaže:
Samo da pitam nešto...Trebaju mi leći neki na PAYPAL račun a ja sam iz hrvatske...da li to znaci da mi nece leci te pare ili?

Ako je neki refund onda hoce, a ako ti netko salje onda nece.

vidim da je tema dosta stara pa me zanima jel se što promjenilo po tom pitanju isplate novca u ovih godinu i pol. Htio bi se baviti affilateom i prodavat i neki svoj proizvod. I zanima me kad se registriram na clickbank da li moram otvoriti i svoj paypal račun i po novom da li se može dizat čekove preko paypala u Hrvatskoj? jel clickbank zahtjeva baš paypal ili može i alertpay?

mucalo55 ti si svašta nešto pomiješao. Prvo, Clickbank nema veze ni s Paypalom ni Alertpayom, već isplaćuje preko čekova koje samo trebaš odnijet u banku.

Na Paypal ne možeš primat lovu.

InFlames20 kaže:
mucalo55 ti si svašta nešto pomiješao. ....

Na Paypal ne možeš primat lovu.

Aha,da da ,ma novi sam u tome,čitam neke knjige sve mi je to malo nejasno,dobro da postoji ovakav forum, ..znači onda ako se hoću baviti affilateom dovoljno mi je samo se prijavit na clikcbank i tamo izabrati neki proizvod, ili npr na amazon ili ebay, i njega promovirati na svom webu itd itd..to je važno ali manje bitno za moju priču, bitno mi je samo da li onda mi dolaze čekovi od clikbanka direktno i da li ih mogu unovčiti i ne trebam ni otvarati paypal račun?
jel se ti čekovi mogu unovčiti u pbza? koji račun trebam otvorit za to?
Thanks

Znam da tema baš nije aktivna, ali da ne otvaram novu postaviti ću ovdje pitanje.

Znači, vi koji ste otvarali lažne paypal accounte u inozemstvu i primali novce na njih, da li ste imali kakve probleme? Da li su vas tražili verifikaciju adrese ili slično?

Ja mislim napraviti istu stvar i kada mi sjednu novci, mislim sa njima plaćati na ebayu.
Zanima me da li je netko probao to napraviti, jer neznam da li ebay prima novce sa paypal računa koji nije verificiran.
I da li ste vi registrirali karticu na lažne accounte ili ste primali novce bez registrirane kartice?

moneymaker kaže:
Znam da tema baš nije aktivna, ali da ne otvaram novu postaviti ću ovdje pitanje.

Znači, vi koji ste otvarali lažne paypal accounte u inozemstvu i primali novce na njih, da li ste imali kakve probleme? Da li su vas tražili verifikaciju adrese ili slično?

Ja mislim napraviti istu stvar i kada mi sjednu novci, mislim sa njima plaćati na ebayu.
Zanima me da li je netko probao to napraviti, jer neznam da li ebay prima novce sa paypal računa koji nije verificiran.
I da li ste vi registrirali karticu na lažne accounte ili ste primali novce bez registrirane kartice?

e, ja sam u istoj situaciji. prije par mjeseci otvorila sam kao takav račun (zbog prodaje)
i sada me traži verifikaciju računa. probala sam upisati broj kartice kojom se već koristim (s kojom kupujem već par godina, nju sam upisala u svoj novi paypal account), ali piše da ta kartica već postoji.
šta da sada radim? očito moram prijaviti neku drugu karticu, ali odakle mi drugi žiro račun?
(ne posjedujem kreditne karice)
zanima me kako su ovi koji su se prijavljivali na Grčku veriificirali svoj račun?
hvala!

Back
Na vrh