• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

paypal isplata

bihauto

Član
Tu od
14 Pro 2010
kako da isplatin novac s paypala
kliknuo sam da mi novac prebace na karticu i piše da je complited ali novac nemogu dignuti

bihauto kaže:
kako da isplatin novac s paypala
kliknuo sam da mi novac prebace na karticu i piše da je complited ali novac nemogu dignuti

3-5 dana traje prebacivanje osim ako nemaš US bank account koji je instant

da prošlo je 3-5 dana tj pisalo je 5-7 dana i bilo je pending no sada je complete

bihauto kaže:
da prošlo je 3-5 dana tj pisalo je 5-7 dana i bilo je pending no sada je complete

To znaci da su pare sa PayPala poslane na banku. Sada treba jos par dana dok banka procesuira novac.

anarchox kaže:
bihauto kaže:

To znaci da su pare sa PayPala poslane na banku. Sada treba jos par dana dok banka procesuira novac.

A zasto ja ne mogu da povucem pare sa PP registrovanog preko slovenije uz master card karticu US,nego samo visa, a nemam US bank account :fever

A da trgujem online mogu :king

Da ne otvaram novu temu recite mi kako ide ta isplata sa paypal, tj. automatska isplata? Ja evo gledam balans i dalje mi je isti, a razlog što ne čekam par dana pa da onda pitam je što i prošlog mjeseca je skoro isto bilo. Balans je bio available a ništa nije poslano na karticu. Možda PP hoće da sam ja ručno pošaljem pa da malo proviziraju od mene? :)

trebalo bi ti bit prvog trajer 4 5 6 dana dok ti ne sjedne na racun meni je 7.8 sjelo za racun kad sam u 7 mjesecu dobivo isplate

Da ali koliko sam skontao oni to pošalju prvog i ta transakcija stoji u history, a onda to stigne u banku u tom vremenu koje si naveo. A kod mene nema te transakcije u history. :)

Vatra Wolf kaže:
Da ali koliko sam skontao oni to pošalju prvog i ta transakcija stoji u history, a onda to stigne u banku u tom vremenu koje si naveo. A kod mene nema te transakcije u history. :)

Evo gledao sam i ja sada svoj PP, nije transakcija jos odradjena, iako je 2. Nov.
Da me zanima sta je u pitanju potrazio bih, ali posto mi je svejedno, neka stoji lova na racunu :drinking
U svakom slucaju, negdje je zapelo, barem privremeno :D

A meni evo stigla obavijest da je automatski na karticu poslan taj iznos koji je trebao da se pošalje. Znači sve je ok. :D :drinking :drinking :drinking

Back
Na vrh