Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IMEmperor kaže:Na taj nacin ne. Postoji varijanta da ti neko plati preko svog Paypala a da tebi legne lova na 2Checkout pa da onda to svuces na svoju Payoneer karticu. Ali to su drugacije vrste uplata, za to sto tebi treba mislim da ne mozes tako odraditi vec samo direktno na racun.
Mrxula kaže:Ja u poslednje vreme samo WU ,nekima je to glupo jer moras imati one informacije ali kao da je to tesko samo se izdiktira MTCN kod ime i prezime pošiljaoca, zemlju odakle je novac poslat i očekivani iznos ,uzmes pare i cao zdravo .
Mozes mi objasniti kako radi PayPal ?
flex202 kaže:Mrxula kaže:Ja u poslednje vreme samo WU ,nekima je to glupo jer moras imati one informacije ali kao da je to tesko samo se izdiktira MTCN kod ime i prezime pošiljaoca, zemlju odakle je novac poslat i očekivani iznos ,uzmes pare i cao zdravo .
Mozes mi objasniti kako radi PayPal ?
Glupo je onima koji nemaju pojma o takvom načinu slanja i primanja novca.
Western Union je zakon,koristim ga često,visoke su provizije ali pare se mogu odmah podići kada šalješ/podižeš,dok sa PayPal-om čekam mjesec dana da bi mogao povući pare na karticu.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke