• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal i AlertPay pitanje

wulmbos

Član
Tu od
25 Srp 2010
Da li se nekako na ova dva sajta (bez verifikacije) moze primati novac, a onda kupovati nesto sa njim na internetu?
Citao sam na ovom forumu da se na paypal-u moze ostvariti promet od $100, pa me zanima da li to jos vazi?

wulmbos kaže:
Da li se nekako na ova dva sajta (bez verifikacije) moze primati novac, a onda kupovati nesto sa njim na internetu?
Citao sam na ovom forumu da se na paypal-u moze ostvariti promet od $100, pa me zanima da li to jos vazi?

moras da napravis slovenacki paypal ;)
ako mislis da dobijes na kucnu adresu to moze ja cekam cek od 50 $ sa AlertPay-a a account mi nije verifikovan
skupi pare na Paypal-u pa kupuj na ebay-u

Evo slikao sam PayPal nalog, jedan napravljen u SAD, drugi u BiH.
Sa kog od ova dva mogu da primam i saljem novac (online), oba su nevrifikovana.

bih.png

usam.png

Na forumu je navedeno da se moze ostvariti promet od $100, a po ovome na BiH nalogu mogu samo slati $150, a na SAD valjda samo primat.

wulmbos kaže:
Evo slikao sam PayPal nalog, jedan napravljen u SAD, drugi u BiH.
Sa kog od ova dva mogu da primam i saljem novac (online), oba su nevrifikovana.

bih.png

usam.png

Na forumu je navedeno da se moze ostvariti promet od $100, a po ovome na BiH nalogu mogu samo slati $150, a na SAD valjda samo primat.

nzm za BiH naloge ali slovenacki moze da salje 100$ kad iskoristis limit napravis drugi ;)
nisam 100 % siguran valjda americki paypal mozes da koristis samo za e-bay

Napravi sam nalog na paypla-u i mogu da vrsim placanje, ali kada neko zeli da mi plati pise mu ovo:

This recipient does not accept payments denominated in Evro. Please contact the seller and ask him to update his payment receiving preferences to accept this currency.

za drzavu kao mesto stanovanja stavio sam Grcku, verifikovao sam karticu, sta je jos potrebno podesiti?

Back
Na vrh