Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Thank you for contacting PayPal regarding receiving donations. PayPal is constantly working to expand and improve our services for our customers. Unfortunately, receiving donations is not yet available in your market. We hope to be expanding our capabilities to include more countries and regions, however, due to the complexities of global finance, we cannot give a timeframe for this expansion.

zekans84 kaže:Od sad u Srbiji, bar meni, imam vise opcija na Paypal nalogu.
Klikom na "Request Money" dobijem: "As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders."
Pitanje za nekog iz Bosne ili Hrvatske. Kad ce sve to proraditi, ako su vec dodali te opcije? Koliko ste vi cekali?
Hellas kaže:zekans84 kaže:Od sad u Srbiji, bar meni, imam vise opcija na Paypal nalogu.
Klikom na "Request Money" dobijem: "As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders."
Pitanje za nekog iz Bosne ili Hrvatske. Kad ce sve to proraditi, ako su vec dodali te opcije? Koliko ste vi cekali?
Odmah cim smo aktivirali account za primanje para. Bila je neka specificna opcija koju moras aktivirati bez tog default novi account nije mogao primat novac.
Maxell_02 kaže:Hellas kaže:Odmah cim smo aktivirali account za primanje para. Bila je neka specificna opcija koju moras aktivirati bez tog default novi account nije mogao primat novac.
I ja imam isti problem kao i zekans84.
Može li neka konkretna pomoć, da neko kaže koja je to opcija ili barem kako se zove, gde je tražiti i slično?
failey kaže:Zdravo, ako nekoga zanima danas mi je stigao mail da mi uplate od sada više ne idu u pending balance, nego idu direktno na available balance. Znači trebalo je samo 2-3 godine da dobim povjerenje paypala....![]()
belmo996 kaže:Mala informacija:
Hrvatska je dobila opciju da im novac vise ne ide na Pending Balance + omoguceno placanje PayPal balance-om.Eto jedna lijepa vijest za one koji su iz HR.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke