Aleksandar92
Dobro znana faca
- Tu od
- 30 Kol 2012
Biće dostupna na računu , ali kad piše na Paypal-u (completed) ne znači i da su seli na karticu .. proveri 6-tog ili najkasnije 7-mog januara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Davor kaže:Kada verifikujes imas ono omoguci primanje novca ( ne znam kako se tacno pise ali je odmah pored profila u glavnim opcijama ) ides na to i onda izaberes karticu koju si verifikovao i omoguci ti se. Samo idi na tu opciju i izaberi to.![]()
Davor kaže:Meni nije trazilo samo sam u padajucem meniju izabrao istu karticu ( vec verifikovanu i potvrdjenu ) i isao ok i odmah je pisalo da je omoguceno da primam sredstva na svoju karticu.
Znaci verifikujes jednom po kartici bilo da je za placanje ili primanje uplata, i ja sam prvo mislio da ce da trazi ali samo izaberi to i idi na ono verifikuj i to je to.
Davor kaže:@Nebojsabg klikni na to sto je uokvireno iznad paypal balance ( da pocnes da prodajes ) pa ces da imas te opcije sto sam ti rekao ili postavi SS da ti kazemo sta tacno da uradis.
Nebojsabg kaže:
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke