• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal Hrvatska / Srbija / Bosna

Biće dostupna na računu , ali kad piše na Paypal-u (completed) ne znači i da su seli na karticu .. proveri 6-tog ili najkasnije 7-mog januara

O svašta, pa kako to da tako dugo treba? (makar sam svjestan da je odgovor vjerojatno država u kojoj živim :D )

kod mene je bosanski paypal verifikovan ali ne mogu primati novac sa drugih naloga zasto? kada je verifikovan?

Kada verifikujes imas ono omoguci primanje novca ( ne znam kako se tacno pise ali je odmah pored profila u glavnim opcijama ) ides na to i onda izaberes karticu koju si verifikovao i omoguci ti se. Samo idi na tu opciju i izaberi to. :)

Evo 6. je, valjda će danas sjesti novac napokon. Do sada nije, nazalost. Pomalo se već i brinem da nije došlo do nekih problema. Jesam jedini?

Davor kaže:
Kada verifikujes imas ono omoguci primanje novca ( ne znam kako se tacno pise ali je odmah pored profila u glavnim opcijama ) ides na to i onda izaberes karticu koju si verifikovao i omoguci ti se. Samo idi na tu opciju i izaberi to. :)

da ali opet traži neku transkakciju a nemam više love na njom samo pola dolara ustvari ja sam je izbacio jer je Netlerova pa mi rekoše da ne može ona a neko kaže da može i sad ne mogu je ubaciti opet dok nemadnem neki dolar na Netleru :stars

Meni nije trazilo samo sam u padajucem meniju izabrao istu karticu ( vec verifikovanu i potvrdjenu ) i isao ok i odmah je pisalo da je omoguceno da primam sredstva na svoju karticu.

Znaci verifikujes jednom po kartici bilo da je za placanje ili primanje uplata, i ja sam prvo mislio da ce da trazi ali samo izaberi to i idi na ono verifikuj i to je to.

Davor kaže:
Meni nije trazilo samo sam u padajucem meniju izabrao istu karticu ( vec verifikovanu i potvrdjenu ) i isao ok i odmah je pisalo da je omoguceno da primam sredstva na svoju karticu.

Znaci verifikujes jednom po kartici bilo da je za placanje ili primanje uplata, i ja sam prvo mislio da ce da trazi ali samo izaberi to i idi na ono verifikuj i to je to.

image.png

kada idem na set up nudi mi ili vizu ili US bankovni racun a nema master.

@Nebojsabg klikni na to sto je uokvireno iznad paypal balance ( da pocnes da prodajes ) pa ces da imas te opcije sto sam ti rekao ili postavi SS da ti kazemo sta tacno da uradis.

Davor kaže:
@Nebojsabg klikni na to sto je uokvireno iznad paypal balance ( da pocnes da prodajes ) pa ces da imas te opcije sto sam ti rekao ili postavi SS da ti kazemo sta tacno da uradis.

kliknuo sam nudi mi da povezem visa karticu ili bankovni racun u americkoj banci. da ne stavljam sreecshot opet :p

Pa ides na visa karticu pa onda izaberes svoju karticu i ides na Ok. :)

Davor kaže:

da ali moja je Netlerova master card,to ne smeta tj da li funkcionije:stars

Nebojsabg kaže:
Davor kaže:

da ali moja je Netlerova master card,to ne smeta tj da li funkcionije:stars

Pa izaberi svoju karticu mora da bude tamo, osim ako je to ona internet kartica s kojim možeš samo da plaćaš a ne i da primaš uplate onda ne može, sad ne znam koja je to Netlerova. :)

Imam PayPal, sve je verifikovano, medjutim kako da dodam novac na paypal racun ? Imam Visa Internet karticu inace

dragaN. kaže:
Imam PayPal, sve je verifikovano, medjutim kako da dodam novac na paypal racun ? Imam Visa Internet karticu inace

Bitno je da imaš para na kartici kada plaćaš ili šalješ nekom pare sa paypalom taj novac se skida direktno sa kartice.

Nema veze to je zato što si iz Srbije i ja na mom nalogu iz Srbije imam isto kao ti a nije bitno odakle si ako si s balkana sistem plaćanja je isti za sve, kao što sam reko moraš da imaš para na kartici i onda će direktno da ti vuče pare s nje kada plaćaš nešto nema drugi način. :)

I ja sam iz Srbije a paypal je bosanski. jbg kad nas ne radi.
jeli probao neko da koristi USA pp sa pioneer master card?

Ja koliko sam shvatio treba da se prilikom registracije na PP navede USA kao država iz koje sam a prava adresa stanovanja iz Srbije, međutim to nemože, tako da bih i ja voleo da neko ko je iz Srbije uspeo da poveže PP i Payoneer objasni kako mu je to pošlo za rukom.

Ljudi da je tako lako izmanipulisati paypal niko ga ne bi ni koristio. Ne možeš da povežeš tu karticu sa lažnim paypalom kada ti je on na jednom a kartica na 2 imenu i podatcima, a kad tad provale. I da otvoriš nalog sa svim lažnim podatcima gde piše da si negde iz USA opet će da te provale i blokiraju nalog i traže dokaz ( skenirani lični dokumenat ) da si taj za koga se predstavljaš a pošto ga nemaš ode i nalog i pare ako si imao na njemu.

Jedini siguran način je na nekoga drugoga iz USA ako imate tamo ali to je isti sistem kao i sa BiH.

Back
Na vrh