kostolomac
Aktivni član
- Tu od
- 7 Sij 2011
Automatski svakog prvog je besplatna isplata, a moze ti i ranije povuci ali ti se naplacuje 5$
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa Paypala na karticu može od jednom da se podigne maksimalno $500, ali ništa te ne sprečava da podigneš 2 puta po $500Vatra Wolf kaže:
jasamja kaže:Poslao sam 400 dolara sa PayPala na karticu i danas kada sam otišao da podignem novac dobio sam samo oko 315 dolara, odnosno 510KM. U pitanju je Banka Intesa. Zar je moguće da uzimaju toliku proviziju?
https://www.paypal.com/webapps/mpp/merchant
jasamja kaže:Poslao sam 400 dolara sa PayPala na karticu i danas kada sam otišao da podignem novac dobio sam samo oko 315 dolara, odnosno 510KM. U pitanju je Banka Intesa. Zar je moguće da uzimaju toliku proviziju?
gringo kaže:Moji imaju neki racun u NLB Banci ali nemaju karticu, pise nesto tamo online e-click bankarstvo pa neke cijene odrzavanja itd. me zanima moze li se preko toga povezati paypal posto stvarno se slabo razumijem u paypal.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke