• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal Hrvatska / Srbija / Bosna

RE: PayPal mogućnosti za državljane Hrvatske / Srbije / Bosne

Znači, mi ne samo da ne možemo prebacivati novce sa paypala na račun banke, nego ih ne možemo ni primati na paypal.
Ja sam imala u planu primati novce na paypal (na stranicama gdje je to jedina mogućnost isplate), pa ih prebacivati na moneybookers da bi ih ih mogla prebaciti na devizni račun, ali vidim da taj plan pada u vodu.
Molim vas, ako netko ima neki novi uvid u taj dio primanja love na paypal, da napiše.
Hvala.

Imam ja, al postavljanje linka do tog eseja o tome što sam napisao bi kršilo pravila foruma, ne smije se javno o tome. ;)

Neosynthesist kaže:
Imam ja, al postavljanje linka do tog eseja o tome što sam napisao bi kršilo pravila foruma, ne smije se javno o tome. ;)

pošalji svima koje zanima na PM... mene prvog zanima
:drinking

mickey kaže:
Neosynthesist kaže:

pošalji svima koje zanima na PM... mene prvog zanima
:drinking
mene isto ovo zanima

PayPal in Serbia

The PayPal in Serbia Petition just reached 5000 signatures! Please sign it and repost to your wall to help it spread!

Kod:
[url=http://www.petitionspot.com/petitions/paypalserbia]http://www.petitionspot.com/petitions/paypalserbia[/url]

Svi zainteresovani neka se pridruze i podrze peticiju! Pozdrav!

jocaboca kaže:
PayPal in Serbia

The PayPal in Serbia Petition just reached 5000 signatures! Please sign it and repost to your wall to help it spread!

Kod:
[url=http://www.petitionspot.com/petitions/paypalserbia]http://www.petitionspot.com/petitions/paypalserbia[/url]

Svi zainteresovani neka se pridruze i podrze peticiju! Pozdrav!

Dzaba sve to kad nece biti od nikakve koristi ... Nije problem u PayPal-u vec u Srpskim zakonima koji u ovo trenutku nisu bas povoljni online payment procesore ali i njihove korisnike.

Hm... nisam ni ja ovo znao, mislio sam da se me moze dici na banci, ali ne moci primiti na PayPal je stvarno bezveze.
Pa na koji e-banku vi primate svoj online zaradjen novac (mislim na legalne metode)

kuliram kaže:
Hm... nisam ni ja ovo znao, mislio sam da se me moze dici na banci, ali ne moci primiti na PayPal je stvarno bezveze.
Pa na koji e-banku vi primate svoj online zaradjen novac (mislim na legalne metode)

Pa u svakom slucaju mozes da napravis fake paypal nalog ukoliko ti je potreban pa onda mozes i primati i slati novac (Mozes i da ga podignes sa malo improvizovanja).Inace ja uglavnom koristim epassport ali dobar je i moneybookers ;)

Black Dragon kaže:
kuliram kaže:

Pa u svakom slucaju mozes da napravis fake paypal nalog ukoliko ti je potreban pa onda mozes i primati i slati novac (Mozes i da ga podignes sa malo improvizovanja).Inace ja uglavnom koristim epassport ali dobar je i moneybookers ;)

A da li se epassport kartica moze verifikovati na paypalu ja sam pokusao ali nisam uspio adresu upisem svoju Bosansku neznam da li trebam ,ozda neku drugu upisati npr adresu od epas:starssport banke

EDIT:Uspio sam verifikovati epassport virtuelnu ali kako sad poslati novac na paypal da li je moguce

Imenik kaže:
EDIT:Uspio sam verifikovati epassport virtuelnu ali kako sad poslati novac na paypal da li je moguce

Pa ako si verifikovao karticu sa PP nalogom onda sav novac koji imas na kartici imas i na PayPal-u iako ti verovatno na PP-u pise da imas 00.00$.

Black Dragon kaže:
Imenik kaže:

Pa ako si verifikovao karticu sa PP nalogom onda sav novac koji imas na kartici imas i na PayPal-u iako ti verovatno na PP-u pise da imas 00.00$.

Da pise 00.00$

hm jeli netko uspio mozda nekako
npr primiti novac kod nekog u neku drzavu koja podrzava paypal
pa da on pošalje to nazad u našu državu, i kako ide to primanje novca?

tnx

Zyxzed kaže:

tnx

pa nema smisla... ako i imaš fake account vani opet ne možeš poslat lovu na domaći account jer PP ne dozvoljava primanje love..... možeš imat fake account i s njim primat lovu a onda snjim vršit online plačanja.... ali cash zaboravi....

mickey kaže:
Zyxzed kaže:

tnx

pa nema smisla... ako i imaš fake account vani opet ne možeš poslat lovu na domaći account jer PP ne dozvoljava primanje love..... možeš imat fake account i s njim primat lovu a onda snjim vršit online plačanja.... ali cash zaboravi....

Mozes imati Fake ali nemoze placati jer nemozes da ga verifikujes,ja sam otvorio fake i drug mi poslao na njega ,i kad sam hteo da kupim nesto nemoze,trazi verifikaciju kartice,a mora biti ista adresa na kartici i na PayPal.A nisam mogao ni da mu vratim taj novac.

Netreba biti ista adresa jer na kartici nema adrese. Googlaj vcc + paypal.

da li je moguce da neko ko ima madjarsko i srpsko drzavljanstvo i pritom ima otvoren racun u madjarskoj ovori paypal?

strahinja84 kaže:
da li je moguce da neko ko ima madjarsko i srpsko drzavljanstvo i pritom ima otvoren racun u madjarskoj ovori paypal?

Mislim da je moguce. Bitno ti je samo da imas bankovni racun u toj zemlji, na koji oni salju nalog za par eura (koje ti vrate) kao verifikaciju

Barem je tako bilo kad sam ja otvarao racun

Šalje li vam automatski PayPal lovu 1. u mj, ili morate zatražiti povlačenje novca?

Back
Na vrh