• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal Hrvatska / Srbija / Bosna

RE: PayPal mogućnosti za državljane Hrvatske / Srbije / Bosne

dbomestar kaže:
Smatram da bi to bilo potpuno beskorisno s obzirom da je sigurno vec odavno veliki broj ljudi koji su zainteresirani za paypal na ovim prostorima i sumnjam da paypal nije omogucen zato sto oni to ne zele vec je vjerojatnije problem u tehnickim, pravnim i slicnim stvarima.

Pa zasto bi bilo beskorisno kada i sam kazes da je "veliki broj ljudi koji su zainteresirani za paypal na ovim prostorima"
Neko ima pare na razlicitim sajtovima koje je zaradio a nema mogucnost da ih podigne.
Pa sam mislio da malo pomognem.

Ma ja sam odgovarao na almanov post. Isprike sto nisam quotao ;)

ma da al kad uporedimo sa drugim platnim procesorima kao sto je moneybookers on odlicno funkcionise a kod nas su ionako sve strane banke tako je kod mene i VISA i devizni u raiffaizen banci oboje povezani na MB a visa mi je povezana i na PayPal i na AlertPay koji je pre neki dan dozvolio withdraw na karticu, stvari uglavnom dobro funkcionisu kod ostalih zasto ne bi i sa njima

Ma Paypal nas smatra prevarantima, al promijenit će se i to nekad, sve u svoje vrijeme.

Kao sto rekoh mislim da nije stvar u paypalu vec u ostalim tehnickim, pravnim, poreznim itd. pitanjima. MoneyBookers je britanska firma prema tome podleze britanskim zakonima dok je PayPal americka te podlijeze americkim zakonima tako da nije bas za usporedit. Ugl. prica je malo kompleksnija od samo toga dali oni zele ili ne. Mislim da bi svaka firma htijela prosirit svoje poslovanje na dodatnih 20-30 miljuna ljudi.

Pozdrav svima.. ovak mislim se regat na par PTC sajtova za zaradu.. Pa me zanima dal mogu otvorit PayPal racun bez kreditne kartice? nemislim skidat dole novce niti slat novce,nego samo da mi ti PTC sajtovi salju zaradu na taj racun i da onda mogu kupit npr.rapidshare acc (ili tak nesto)..

master16 kaže:
Pozdrav svima.. ovak mislim se regat na par PTC sajtova za zaradu.. Pa me zanima dal mogu otvorit PayPal racun bez kreditne kartice? nemislim skidat dole novce niti slat novce,nego samo da mi ti PTC sajtovi salju zaradu na taj racun i da onda mogu kupit npr.rapidshare acc (ili tak nesto)..
Možeš, ali ako misliš primati novce onda izaberi neku drugu zemlju npr. Grčku.

Jedno od mene pitanje kad plaćate neke usluge dali stavite Online purchases ili Personal payments.
Kod Personal payments se plaća nešto takse, a kod Online purchases se neplaća ništa samo neznam dali se može staviti kad se šalje fizičkoj osobi.

octavia77 kaže:
Možeš, ali ako misliš primati novce onda izaberi neku drugu zemlju npr. Grčku.

nekuzim..kakve novce ..jel mislis od ptc sajtova?

Pa od cega oces ... novci su novci ;)

I samo neznam gde sam procitao ali mislim da oni gledaju i tvoju IP adresu i da mogu da te banuju ako vide da ti dolazis sa IP adrese iz druge drzave a ne iz one na koju si se reg ... sad koliko je to tacno to sad neznam ... zato budi oprezan ;)

Otiđi na paypal.com i pročitaj TOS
Neke zemlje, a među njima smo i mi, nemogu primati novce nego ih mogu samo slati.
Zbog tog ti za zemlju staviš Grčku i tada možeš i primati i slati novce.

Black Dragon kaže:
Pa od cega oces ... novci su novci ;)

I samo neznam gde sam procitao ali mislim da oni gledaju i tvoju IP adresu i da mogu da te banuju ako vide da ti dolazis sa IP adrese iz druge drzave a ne iz one na koju si se reg ... sad koliko je to tacno to sad neznam ... zato budi oprezan ;)
Ja imam dva anccauda i nikad nisam imao nikakvih problema. Njih nije nešto pretjerano briga dok novci cirkuliraju.

Ček, ček.
Vi to kažete da ja koji sam u BiH i koji imam otvoren račun pay pal račun (tamo sam napisao da sam iz BiH) ne mogu primati lovu na pay pal?
Imam lovu na par sajtova koji podržavaju sam pay pal isplatu i dakle ja te pare na mogu primiti jer sam iz BiH?

Jedino rješenje je napraviti novi pay pal account i napisati drugu državu?

Nemožeš primiti pare. Ak staviš drugu državi, bez verifikacije možeš potrošit samo 100$ nakon toga blokaju račun dok ga ne verificiraš.

Ali neću ja slat pare preko banke na pay pal, nego sam mislio povuć pare sa sajtova gdje imam nešto love.
Ne razumijem zašto to ne bi bilo dozvoljeno, jer u igri nije ni devizni račun ni visa kartica, zašto onda to ne bi bilo dopušteno?
Zanimaju me iskustva ljudi, da sigurno znam da li je netko pokušao povući lovu sa nekog sajta na pay pal i nije uspio.
Pa valjda je netko to radio. Jer ima milion oprečnih mišljenja i ništa mi više nije jasno.
A mene ne zanima mišljenje nego praksa.

I taj limit od 100$, jel to znači da ne možeš napraviti više od 100 dolara transakcija il to znači da ne možeš imati višd od 100$ dolara na pay pal računu?

Nema oprecnih misljenja. Sve zemlje ex yuge osim slovenije koje imaju paypal mogu samo SLAT novac tj. uplacivat putem paypala ali NE mogu primati uplate nikako. I to je Amen. Sve ostalo je neistina. Odi na paypal-ovu stranicu i vidi ko smije primat i placat. Ne trebas razumijet zasto nebi bilo dozvoljeno, tako je i jbg, svi smo u istim g...a. To su vec vise zakonsko, pravne, interesne sfere na visim razinama odgovorne za to.

Sto se tice registriranja na paypal putem druge drzave to je potpuno u suprotnosti sa Paypal pravilima a moguce i sa zakonima. E sad ako netko zeli probat slobodno se moze igrat sa time ali posto na ovom forumu ne podrzavamo krsenje zakona i paypal pravila onda molim da vise ne dajte takve savjete da nebi morali djelit sankcije.

hvala na odgovoru.
Još me samo nešto zanima za pay pal i neću više pilat :)
A jel se može slati između pay pal računa, jel meni netko tko ima pay pal račun u austriji može poslati lovu na moj pay pal registriran u BiH?
Ili i to ulazi u zabranu?

Nemozes uopce primat novce na paypal racun nikako. Nemoze ti nitko slat s drugog paypala na tvoj jer to je opet ista stvar.

E ljudi... Stig'o vam jos 1 pametnjakovic! xD
Doduse, shvatio sam pricu da posto sam iz Srbije ne mogu da primam pare na PayPal... Dakle, da pocnem pricu za koju se nadam da ce mi neko pomoci jer vam je sigurno muka od stalno skoro istih pitanja.
Sa sledecim podacima, da li mogu da primam i saljem novac sa PayPal?

Country: Greece
Account type: Premiere
First Name: Georgious
Last Name: Najebemwamsekewes
Adress 1: Papaflessa 34 (Owu adresu sam nashao na Google Maps)
City:paralia
State / Province / Region: Paralia (Google Maps)
Postal code: 60100 (Google Maps)
Phone number : 302351062555 (Google Search: Paralia Hotels)
I naravno uneo podatke moje Visa Internet Kartice. Sad su mi skinuli 1.5e sa kartice, sto ja trenutno ne mogu da proverim, jer sam zaboravio username i pass od kartice, ali sutra idem do banke po nov nalog.
Dakle, sa sledecim informacijama, da li mogu da saljem i primam pare na\sa PayPal? Verovatno necu moci da taj novac prebacim na karticu, ali nema veze, to mi sada nije toliko bitno. Dakle samo transfer PayPal-a

Možeš ti i primat i slat novce sa tim fake paypalom, al pitanje je dokle... imam i ja par američkih fake računa,
al bilo kad mogu zatražit dodatni stupanj autorizacije i identifikaciju kroz dodatne papire, npr. da ti blokiraju
račun i traže da im pošalješ račun za struju da vide tvoje podatke i adresu na tom papiru, i sl.

Kako da napravim account na paypal-u jer od onih navedenih drzava nema nigde Srbije?:sigh

Back
Na vrh