• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer pomoc za pocetnike.

Pin ima 4 znamenke i sam ga stavljas, to iza je CVV broj koji ima svaka novija kartica.

Pin kod se ukucava kada se pravi kartica,tada su trazili da sam nakucas brojeve koji ce da budu tvoj pin kod kod dizanja para na bankomatu.

Moze li neko pomoci :) Stigla mi je Payoneer kartica prije mjesec dana, racun mi je prazan, ali tek treba da povezem isplate od internet zarade na njega, danas sam pokusao da provjerim stanje na kartici i na Hypo i na Raiffeisen bankomatima, ukucam pin sve ok. kad zatrazim zahtjev za stanje na racunu pise da transakcija nije moguca. ??? Jel neko imao ovakav problem ne znam na koji bankomat da idem.

Mislim da se pregled stanja na računu plaća 1$, tako da nije ni čudno da je transakciju nemoguće izvršiti ukoliko na kartici nemaš novca.

A stanje možeš pogledati online na myaccount.payoneer.com

Drugari,
Da li neko zna kako povući neki novac sa peopleperhour na payoneer? Dobio sam prvu zaradu i ona je u PPH walet-u. Idem na withdraw ali tamo ga nema payoneer kao opcija, a povezao sam naloge. Da li treba neko vreme da se čeka do pojavljivanja ili je drugo nešto u pitanju? Kad odem na Payoneer sajt i pogledam funding sources, tamo je pph dodat. U čemu je caka?

Danas sam primio payoneer karticu, aktivirao sam je i sve je uredu. Mene zanima kako da uplatim novac na karticu da bih je koristio?

Back
Na vrh