• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer - deru momacki :)

Ja sad cekam da mi stigne kartica preko poste, uclanila se preko partnera, bas "lepo" sto treba da placam plus pare za to :)
Kolko sam razumela, za da aktiviram karticu treba da uplatim 25$?
Nepovratne ili mogu da ih iskoristim za placanje ili da ih povucem nazad?

I jos nesto. Procitala sam da sa PayPal treba da cekam 30 dana da mi pare legnu na racun, zasto to? Ja imam novi PayPal pa nije mi bas jasno, ako moze neko da mi objasni. Tnx :)

Govorim isključivo glede payoneer kartice i Paypala - možeš (withdraw to US bank acc) - onda ti sva para bez oporezovanja sjedne na karticu pošto je kartica direkt povezana s tim računom payoneer kartice.

(Why do I even bother)

miamia005 kaže:
I jos nesto. Procitala sam da sa PayPal treba da cekam 30 dana da mi pare legnu na racun, zasto to? Ja imam novi PayPal pa nije mi bas jasno, ako moze neko da mi objasni. Tnx :)

To je nešto što se zove "Pending Balance" i tamo uplate stoje 30 dana bez da ih možeš povući radi "sigurnosti", da ne povućeš lovu ako si nekog prevario. To ne moraš čekat nego možeš zatražit od ljudi koji ti šalju novce da potvrde uplatu. Vidi ovdje:

https://internetzarada.org/koliko-dugo-uplate-idu-u-pending-balance-t-6792.html

Post broj 10, čak ima i slika lijepo. A neki još čekaju 30 dana da dođe 1. u mjesecu. Onda se lova automatski za badava povlači na karticu. To ne moraš čekat jer možeš bilo kad lovu sa računa povuć, ali onda plaćaš 5$ po transakciji.....

Ne tjera te niko da uzmeš karticu , i piše fino koliko koštaju uslugenisu ti krali sa računa...

Jel postoje neka ogranicenja na nasim bankomatima za jednu transakciju?Recimo jel mogu da dignem 100k dinara ili vise u jednoj transakciji?Payoneer uzima 3.15$ po transakciji na bankomatu pa ne volim bas sto mi uzme 3-4 puta po 3.15$.

Batonja kaže:
Jel postoje neka ogranicenja na nasim bankomatima za jednu transakciju?Recimo jel mogu da dignem 100k dinara ili vise u jednoj transakciji?Payoneer uzima 3.15$ po transakciji na bankomatu pa ne volim bas sto mi uzme 3-4 puta po 3.15$.

Ja kolko znam 30.000 je najvise na bankomatu.

To sam i ja cuo ali nigde ne mogu da nadjem nista konkretno da pise o tome,znaci ipak je 30 000 -.-

I mene to nervira. Probao sam na par bankomata, svuda je isto. Neki limit za MasterCard.

Ja sam u Hypo Aldria banci skidao preko 40k din sa Payoneer Mastercard.

A inače, mislim da su limiti dizanja novaca na bankomatima u Srbiji između 30 i 60 hiljada din, zavisno od banke. To su informacije do kojih sam mogao doći na osnovu sajtova nekoliko banaka, a istraživanje sam vršio pre oko godinu dana.

U Komercijalnoj 50k prosli mesec, Pre 4-5 meseci 61k, na Raifaizen pre par meseci 50k.

Pričali smo o tome baš, baš pre par dana je kod mene u mestu Komercijalna banka ubacila i bankomat, sutra ću otići da ih pitam dal' možda znaju koji je limit za podizanje para sa MasterCard. :)

Zanimljiva opcija je i Skrill (Moneybookers) mastercard kartica, naravno za ljude koji mogu primiti novac na Skrill. Isti princip kao payoneer. 10e odrzavanje kartice na godisnjem nivou, tu je uracunato i slanje kartice na kucnu adresu. Radi lepo, kurs bio bolji nego u Reiffeisen banci.

m1l4n kaže:
Ovi iz payoneera deru ko ludi, znaci za svaku sitnicu skidaju novac. Za provjeru stanja racuna na bankomatu skinu 1$ znaci stvarno nije normalno.

dxv6objd2820nzwkkyhb.png

Tacno bezveze, ali dobro mozda ce kasnije to biti neprimjetno, mada vidjecemo :)
f0Py73y.gif

Imas neko bolje resenje?
Ja ne..

Back
Na vrh