• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer - bankomati u Srbiji i njihov makismum

ja sam se prosli put zaje*ao i pritisnuo sa konverzijom i dobio 100 000 din po kursu 93 na automatu Kombanke. Izgubio sam oko 40 evra. Danak neiskustvu.

Probao sam da podignem sa Hypo Alpe Adria bankomata, i on mi je progutao karticu i odbio transakciju.
Hvala Bogu pa sam već sutradan uzeo karticu samo uz ličnu kartu, i bez ikakve naknadne od Payoneer-a.
Takođe su mi (Payoneer) zablokirali karticu i danas je odblokirali na moj zahtev.

RECITE MI KURS I PREPORUKU ZA BANKOMAT:
1. KOMERCIJALNA (bez konverzije)
2. INTESA
ili neka treća.

(Podigao bih ukupno oko 140.000 din)

dule82 kaže:
Probao sam da podignem sa Hypo Alpe Adria bankomata, i on mi je progutao karticu i odbio transakciju.
Hvala Bogu pa sam već sutradan uzeo karticu samo uz ličnu kartu, i bez ikakve naknadne od Payoneer-a.
Takođe su mi (Payoneer) zablokirali karticu i danas je odblokirali na moj zahtev.

RECITE MI KURS I PREPORUKU ZA BANKOMAT:
1. KOMERCIJALNA (bez konverzije)
2. INTESA
ili neka treća.

(Podigao bih ukupno oko 140.000 din)
Intesa bez razmisljanja :lol

Pozdrav svima!

Da li neko ima nove informacije (iskustva) na kom bankomatu moze da se podigne najveci iznos? Da li Hypo i dalje nudi vece iznose?

Znaci da li je neko 'ovih dana' imao 'iskustva' sa bankomatima?

Hvala unapred!

Komercijalna banka je kod mene u mestu menjala bankomat, sada imaju novčanice od 5000. Znači 150000 u jednom dizanju.

ok hvala!

...ali mozda je to samo za taj specificni bankomat kod tebe u mestu. Da li si probao koliko se moze na njemu podici i gde se nalazi bankomat?

Hvala!

Koliko znam svaki bankomat je limitiran sumom koju mozes da dizes od jednom. Na primer bankomat banke Intese je limitiran na 30000 din. Znam kada dizem platu ne mogu vecu sumu od 30000 din. da dignem od jednom. Ne verujem da je limit razlicit za kartice vec to zavisi od bankomata

Svaki bankomat je limitiran brojem novčanica - 30 novčanica. Intesini bankomati obično nemaju veće od 1000 dinara i zato dižeš 30x1000 dinara. Dizao sam na Intesinom bankomatu koji ima novčanice od 2000, znači 60000 u jednom podizanju. Ljudi to morate sami da proverite, ne može vam niko reći gde ima bankomat koji ima veće apoene. Znači krenete redom i vidite.

Back
Na vrh