• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

paxum kartica

zlobni hrcak

Novi član
Tu od
17 Stu 2012
na bankomatima koje banke se u hrvatskoj moze koristiti njihova kartica.

na webu im pise da se moze koristiti na svim posevima koji primaju mastercard, ali ne znam s kojom bankom suradjuju.

Payonner kartica ima istu opciju - podizanje sa bilo kojeg bankomata koji prima Mastercard. Meni je do sada radila na svim bankomatima na kojoj sam je probao, i u Srbiji i u inostranstvu.

Nema ni jedna banka specijalan tretman.

Verujem da je i sa Paxum karticom isti slučaj.

I sa paxumom je isti slucaj, ja ga koristim od otvaranja, mozes podici na bilo koji bankomat koji prima mastercard (ima mastercard nalepnicu) nezavisno od banke.

zahvaljujem na odgovorima.
jeli netko mozda probao kupovati po ducanima?

nije da planiram s paxum karticom krenuti u shopping spree, al cisto da imam potvrdu da ako zatreba mogu racunati i na nju.

Ako ducan podrzava MasterCard, moci ces bez ikakvih problema placati s Paxum karticom.

moze i u Srbiji da se koristi njihova master card ali dok verifikujes paxum sve ti prisedne!!!

Moze li se Paxum povezati sa Payoneer karticom ?
Dakle, da ne moram imati paxum karticu, nego sa balansa da skidam direkt na Payoneer ?

Zapoceo sam tu proceduru, sada moram odstampati i potpisati onaj njihov obrazac i poslati prednju i zadnju stranu payoneer kartice.
Zbog toga me interesuje, da se ne bih cimao uzalud.

Hvala unapred na odgovoru.

Pozdrav. Narucio sam Paxum karticu pre 2 meseca, i prosle nedelje mi pise Shipped 2018-06-26 sto znaci da su napravili karticu i poslali. Proslo je 9 dana i nije mi stigla. Kada da je ocekujem? Koliko ste vi cekali u Srbiju?
Peyooner mi stigne za 7 dana.

Rafael91 kaže:
Pozdrav. Narucio sam Paxum karticu pre 2 meseca, i prosle nedelje mi pise Shipped 2018-06-26 sto znaci da su napravili karticu i poslali. Proslo je 9 dana i nije mi stigla. Kada da je ocekujem? Koliko ste vi cekali u Srbiju?

I ja sam isto narucio Paxum karticu pre dva meseca i isto mi pise kao i tebi Shipped 2018-06-26 :)
Jos je nisam dobio. Kakva je situacija kod tebe? Jel stigla?

nesone kaže:
Rafael91 kaže:

I ja sam isto narucio Paxum karticu pre dva meseca i isto mi pise kao i tebi Shipped 2018-06-26 :)
Jos je nisam dobio. Kakva je situacija kod tebe? Jel stigla?
Stigla je danas 10.7. Ocekuje i ti uskoro. :yes

Back
Na vrh