• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

paralel parking by me :) (Bih)

laki_grcica

Član
Tu od
21 Sij 2013
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=msUW13y7rGk[/video]Evo[/URL] kako najlakše do dosta pregleda na youtubu
Najednostavnije i najefikasnije
Dobar i originalan video sadrzaj
Skupio sam jedva muda da uradim ovo :)
Mislim da sam prvi bosanac koji je ovo uradio

uzivajte u snimku i pretplatite se na kanal !

Nemaš 2 mil. pregleda da možeš reći kako ti je dobar klip sa dosta pregleda?

Svakako dobar klip :)

nesim kaže:
Nemaš 2 mil. pregleda da možeš reći kako ti je dobar klip sa dosta pregleda?

Svakako dobar klip :)

a jebiga dobro je krenulo

Nije da sada nešto ser ali ovo nije teško napraviti, uletiš malo više s prednjim i zarotiraš zadnji kraj (što si ti i napravio drugi put) a autić je mali što ti olakšava dosta toga.

Meni je ok video mada ima i luđih hehe

VIC kaže:
Nije da sada nešto ser ali ovo nije teško napraviti, uletiš malo više s prednjim i zarotiraš zadnji kraj (što si ti i napravio drugi put) a autić je mali što ti olakšava dosta toga.

Meni je ok video mada ima i luđih hehe

jel imaš polozeno il je to sama teorija ? :p

Svaka ti čast, sve je to lepo u teoriji ali ja ovo ne bi smeo da probam u praksi iako sam vozač već godinama. :D Zezao sam se sa ručnom na snegu ali ovako nešto bi teško probao. :D

aleksej kaže:
Svaka ti čast, sve je to lepo u teoriji ali ja ovo ne bi smeo da probam u praksi iako sam vozač već godinama. :D Zezao sam se sa ručnom na snegu ali ovako nešto bi teško probao. :D

Ja bih probao da drugovi pristanu da im ostetim automobile haha

Rekao sam danas, kupim 3 jugića po 100€ i vežbam ovo. :hysterical

aleksej kaže:
Rekao sam danas, kupim 3 jugića po 100€ i vežbam ovo. :hysterical

Ne moras da kupis jugice da bi vezbao ovo. ;)

Imam položen vozački već godinama (na ovom forumu nisu samo djeca ima i jako velike djece), a ovdje ti ide na ruku i mokra cesta, a vjerovatno je malo i sklisko još alo imaš "celave" gume onda ti sve ide na ruku.

VIC kaže:
Imam položen vozački već godinama (na ovom forumu nisu samo djeca ima i jako velike djece), a ovdje ti ide na ruku i mokra cesta, a vjerovatno je malo i sklisko još alo imaš "celave" gume onda ti sve ide na ruku.

Nije mislio na polozen vozacki, vec da li si ti to uradio pa pricas na osnovu iskustva ili samo teoretises kako bi to trebalo izvesti ;)
Inace svaka cast, dobar snimak.

suvo sklisko svejedno
kad je kisa auto klize ne kontrolisano
lakse je kontrolisati na suvom jer nema gde da pobegne prednji kraj
a kad ti auto pocne bacat preko "nosa" (tj prednjeg kraja ) tu nema kontrole
Izledate lako ali nije
pokusajte :)

laki_grcica kaže:
suvo sklisko svejedno
Izledate lako ali nije

Ne izgleda lako. Lako izgleda samo brdo stete napraviti :crazy_grin.

btw Kad pricaju ono understeer, oversteer... jel nesto od tog klizanje preko nosa?

Hellas kaže:
laki_grcica kaže:
suvo sklisko svejedno
Izledate lako ali nije

Ne izgleda lako. Lako izgleda samo brdo stete napraviti :crazy_grin.

btw Kad pricaju ono understeer, oversteer... jel nesto od tog klizanje preko nosa?

e nisam siguran ... ne mogu ti rec
klizanje preko nosa ti je kad izgubiš kontrolu sa prednjim točkovima
onda se moš *ebat

Back
Na vrh