• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Pagemodo - free FB page dizajner

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Gogo7

Dobro znana faca
Tu od
28 Svi 2010
Sve što trebate znati je u ovom kratkom video uratku.

http://www.youtube.com/watch?v=Ww2eZi1BdJM&feature=player_embedded

Odlična stvar za srediti FB stranicu brzo, lako i besplatno.
A i plus imaju partnerski program, pa se i tu može zaraditi koji 'dinar'. ;)

Upravo sam isprobao da vidim da li radi, i sve je islo lagano i fino do trenutka kad je trebalo da se ova stranica pojavi na fb, nigde mi se ne pojavljuje :sigh jel znas mozda o cemu se radi? Ili ako je jos neko probao pa da mi kaze gde sam pogresio. Inace, ovako na prvo deluje dobro. Hvala
p.s.
Vec sam postavio pitanje pa sam se setio gde mozda gresim, problem je bio sto nisam imao fbml na stranici, cim sam ubacio pojavila se, e sad je drugi problem, nijedan link ne radi, od onih koje sam ubacio:sigh
p.s.
Resio sam i drugi problem, linkove treba ubaciti bez htpp:// dakle samo www eto ako neko bude imao slican problem kao ja da ne postavlja ovako glupa pitanja...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh