• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pa, da se predstavim. . .

alkomix94

Član
Tu od
24 Lip 2012
Pozdrav svim clanovima foruma, onima koji zaradjuju puno i nama pocetnicima ;-) tu sam da saznam nacine kako da zaradim novac na internetu, jer definitino postoji neki nacin ;-) inace idem u elektrotehnicku skolu na smer elektrotehnicar elektronike, tako da mi racunari i tako to nisu strani pojam ;-)
ukoliko neko ima neki savet za mene ili nesto slicno, neka salje PM

Dobrodošao :)

Savjet - pa ne znam jesi li do sada čitao forum ili si baš sada naletio na njega, ali ima jako puno dobrih stvari, savjeta i tekstova pa ti savjetujem da uzmeš par dana i kreneš sa čitanjem, vjerujem da ćeš uživati ;)

Pozdrav :waving

Kolega dakle. :)

Pozdrav kolega i dobrodošao na ovaj forum. Sad se fino zadaj sa čitanje i nemoj uzimati prevelik zalogaj. ;)

I evo jedna ideja. Piši blog, na engleskom jeziku, o svojoj struci. Npr. o praktičnim vježbama iz elektronike. Ako si radio kakav sklop na matadoru ili na electronic workbench radi blog o tome.

Welcome, ima para sa trudom, nema para bez truda :D Uzmi oko dve nedelje po 2-3-4 sata dnevno i iscitaj ceo forum. Zabelezi u neki rokovnik/svesku sta ti je najzanimljivije i onda focus na to i edukuj se dok ne budes prezadovoljan, a onda jos malo edukacije o istom, i tek onda kreni da ucis o necemu drugom. Jer ako se ovde ne fokusiras na jednu stvar, onda nisi nista uradio, ne mozes na pocetku imati fokus na vise stvari. Bar ti je to moj savet, gde sam ja pogresio kad sam pocinjao (i gde i dalje gresim grrr). Uzivaj! :drinking

Back
Na vrh