dubl37 kaže:A, povečaj malo... Vidi se da je odigrano u zadnjih sat ukupno 2.755,50, a dobitak ukupno 3.015,00, što znači da sam u plusu nekih 260€... Pošto sam "print screen" vidi se i datum i vrijeme, dakle danas u 18 sati... Inače, to je bio malo bolji sat... Vrti se na nekih 120-150...Kimi kaže:hahahaaa...pa jeli moguce da me to pitas?Igraj,zaradjuj i uzivaj u tome.. Vjeruj mi da je meni drago da neko moze nesto da izvuce od kockarnice,nebitno koliki su iznosi u pitanju a ovu sliku necu komentarisati jer se zaista ne vidi nista..ovakvih "dokaza" imas na netu koliko oces.. Elem, zasto imas potrebu da prodajes nesto sto ti donosi veliki novac? Zamisli,ja zaradim milion i dodjem da pitam ljude sto cu sa parama..
![]()
Prvo, još sam dosta daleko od miliona, ali se , naravno, nadam dobrom zdravlju...
Pitaš zašto? Pa, čovječe, otkrio sam nešto što je vrlo. vrlo rijetko...
I šta sad s tim? Što kada bih dao npr. tebi da igraš i da tražim 20% od zarade?
Naizgled, poštena ponuda, ali tko mi garantira da me nećeš preveslati i što je još gore preprodavati ili dijeliti okolo? A ne postoji način da te kontroliram.
Vjeruj, vražja su to posla...Pa, sin mi je punoljetan, a ne dam mu ni blizu...
Nadao sam se nekim prijedlozima, savjetima i sl...
Eh, nisam spomenuo, pošto igram na dva monitora, na drugom se vidi moj mali programčić
gdje pratim 12 različitih parametara svake ruke... Naravno, ne pratim crna/crvena, mala/velika, par/nepar i one gluposti sa trećinama... Samo parametre kola ruleta...
Za one koji igraju ili su igrali imam jednu zanimljivu stvar.
Uzmite kolo ruleta i, recimo, od nule napišite brojeve redom 1-37 kao na satu. Što će se dogoditi sa mala/velika, stupcima i kolonama na stolu, a i brojevima koji izađu?
Jeste li raznišljali o tome da su 32,15,19 zapravo jedan do drugog...
Da su npr ti brojevi 1,2,3... kako bi naš mozak reagirao?