• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

online zarada

dubl37 kaže:
Kimi kaže:
hahahaaa...pa jeli moguce da me to pitas? :D Igraj,zaradjuj i uzivaj u tome.. Vjeruj mi da je meni drago da neko moze nesto da izvuce od kockarnice,nebitno koliki su iznosi u pitanju a ovu sliku necu komentarisati jer se zaista ne vidi nista..ovakvih "dokaza" imas na netu koliko oces.. Elem, zasto imas potrebu da prodajes nesto sto ti donosi veliki novac? Zamisli,ja zaradim milion i dodjem da pitam ljude sto cu sa parama..:D
A, povečaj malo... Vidi se da je odigrano u zadnjih sat ukupno 2.755,50, a dobitak ukupno 3.015,00, što znači da sam u plusu nekih 260€... Pošto sam "print screen" vidi se i datum i vrijeme, dakle danas u 18 sati... Inače, to je bio malo bolji sat... Vrti se na nekih 120-150...

Prvo, još sam dosta daleko od miliona, ali se , naravno, nadam dobrom zdravlju...
Pitaš zašto? Pa, čovječe, otkrio sam nešto što je vrlo. vrlo rijetko...
I šta sad s tim? Što kada bih dao npr. tebi da igraš i da tražim 20% od zarade?
Naizgled, poštena ponuda, ali tko mi garantira da me nećeš preveslati i što je još gore preprodavati ili dijeliti okolo? A ne postoji način da te kontroliram.
Vjeruj, vražja su to posla...Pa, sin mi je punoljetan, a ne dam mu ni blizu...
Nadao sam se nekim prijedlozima, savjetima i sl...

Eh, nisam spomenuo, pošto igram na dva monitora, na drugom se vidi moj mali programčić
gdje pratim 12 različitih parametara svake ruke... Naravno, ne pratim crna/crvena, mala/velika, par/nepar i one gluposti sa trećinama... Samo parametre kola ruleta...
Za one koji igraju ili su igrali imam jednu zanimljivu stvar.
Uzmite kolo ruleta i, recimo, od nule napišite brojeve redom 1-37 kao na satu. Što će se dogoditi sa mala/velika, stupcima i kolonama na stolu, a i brojevima koji izađu?
Jeste li raznišljali o tome da su 32,15,19 zapravo jedan do drugog...
Da su npr ti brojevi 1,2,3... kako bi naš mozak reagirao?

failey kaže:
Evo ti savjet, napravi novi account gdje god da to igraš, kak god da to igraš i onda pomoću virualnih mašina i VPN-a (neki premium), igraj pod novim accountom. Ovisno o kompu i kako god da se to igra, možeš terat nekoliko igara odjednom. Googlaj VirtualBox i onda VPN, ako nisi upoznat sa time. Nadam se da ne krišim neka pravila foruma...ako kršim, moje isprike....

E, prijatelju, čini mi se da je ovo vrlo interesantno... Pošto je moje znanje o tome zaista oskudno, možeš li objasniti...
Naime, imam ja nekih problema sa kućama..., igram pa me jednostavno usred ruke izbace...
Osim toga, znam da prate preko IP adrese. Tu bi trebalo nešto sa Proxy...
Moram često zatvarati račune, otvarati nove..., a onda je i problem sa računima.
Različiti računi u kući, a isti bankovni računi...Može to ići sa prijateljima, ali i to je ipak problem...
Ne znam za kršenje pravila foruma, ali ako možeš pomoći...Možda i zaraditi...

Infinity kaže:
Ma taj sistem , tj reklamu za sistem mozete videti na FB oglasima. Vrtelo se zadnjih par meseci , ne mogu se setiti kako se stranica zove.
Uglavnom postoji granica dokle igras , ne smes biti proklet , inace brzo ces ostati bez novca.

Uplatis 200e na racun.
Pocinje se sa ulogom 1 ili 2 , pa duplas. E sad nikad ne ides dalje od uloga 8 ili 16 , jer sve iznad toga je kao preveliki rizik i kao do te mere nisi proklet za novac. Ko ce jos danas od nas da ulozi 50e na jedno kladjenje i padnes a onda da ulazes dalje vece novce kako bi vratio izgubljeno i nedaj Boze da opet izgubis hehe.

Tako je nesto bilo to objasnjenje. Ja sam igrao free rulet tako cisto iz zabave i potrebni su sati da se dodje do svote od 100e (fiktivnih) hehe

Prijatelju, sve te reklame i ponude sistema su većinom upravo od tih istih kuča...
Ne pokušavaj, jer ne prolazi...
Jedan od sistema koji ima neke vrlo dobre osobine je Street sa pet brojeva... Matematički je čak i u plusu, ako se pametno igra. Ako ga čovjek malo prilagodi sebi, čak i funkcionira, ali traži vrašku disciplinu igre...
Uostalom, disciplina i upravljanje svojim bankom su osnove igre...

Svaka kuca prati racune koji su u plusu i sigurno ce ti ugasiti racun ako si konstantno u plusu bez obzira imas li sistem ili dobijas na srecu........ovo je provereno.

obelix011 kaže:
Svaka kuca prati racune koji su u plusu i sigurno ce ti ugasiti racun ako si konstantno u plusu bez obzira imas li sistem ili dobijas na srecu........ovo je provereno.

O boze...ako nije problem mozes li da nam kazes koja je kockarnica u pitanju?

Kimi kaže:
obelix011 kaže:

O boze...ako nije problem mozes li da nam kazes koja je kockarnica u pitanju?

Stvarno mi je zao ako bas toliko ne razumes da nece niko da razmislja dobijas li na foru, na srecu ili je nesto trece......uglavnom racun mora da se ugasi.:poke

draganukacek kaže:
DraganBr kaže:
Najbolji je sistem biti affiliate i prodavati ovcicama pricu o nepogresivom sistemu. Ja sam tako od pokera otisao na letovanje pre par godina.

Tako je ,to je najbolji sistem,affiliate za poker sajtove,kladionice itd.
Oni daju 5% od gubitka svakog clana kojeg dovedes,a vecina ljudi gubi pare na kladionici i ruletu,a na pokeru cini mi se imas procenat od generisanog rake-a dovedenih igraca.
U svakom slucaju dobar posao.

Nisam skoro radio nista oko toga ali nekad su davali deset dolara po clanu i deset posto od rejka koji stvori igrac. Ja sam uz pomoc nekog glupavog bloga dosao do dvojice koji su ne znam koliki rejk sabrali da bih ja imao po 200 evra od svakog. Posle je doslo do zasicenja pa je taj sajt poceo sa forex ponudama a to mi je malo ipak hevi da se sad i u to upustam.
Verujem da i sad tu ima para... Bas cu da svratim do sajta opet, da uzmem opet neki baner pa stavim na neki sajt, hvala sto ste me podsetili.

Back
Na vrh