• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Omladinska kartica erste banke

ulysses

Iskusan lik
Tu od
25 Ožu 2010
Imate 16-27 godina i treba vam račun u banci, kartica, elektronsko bankarstvo? U Erste Banci ulaznicu u svet finansija dobijate - BESPLATNO!

omladinska_kartica_erste_banke.jpg

-besplatna kartica, bez troškova izrade i mesečnog održavanja
-debitna kartica namenjena mladima od 16 do 27 godina
-identifikaciona kartica za omladinski dinarski tekući račun
-mogućnost podizanja novca na bankomatima u zemlji i inostranstvu
-podizanje novca na bankomatima Erste banke (i Erste grupe) bez provizije
-mogućnost plaćanja u prodavnicama u zemlji i inostranstvu, kao i na Internetu
-bezbednost na najvišem nivou: čip na kartici Vas štiti pri upotrebi u prodavnici ili bankomatu, a servis MasterCard SecureCode pri upotrebi na Internetu
-potrebna dokumentacija: lična karta (za punoletne) ili izvod iz matične knjige rođenih i prisustvo jednog roditelja (za maloletne)
-važnost kartice: tri godine

Sajt Erste Banke

ulysses kaže:
Imate 16-27 godina i treba vam račun u banci, kartica, elektronsko bankarstvo? U Erste Banci ulaznicu u svet finansija dobijate - BESPLATNO!

omladinska_kartica_erste_banke.jpg

-besplatna kartica, bez troškova izrade i mesečnog održavanja
-debitna kartica namenjena mladima od 16 do 27 godina
-identifikaciona kartica za omladinski dinarski tekući račun
-mogućnost podizanja novca na bankomatima u zemlji i inostranstvu
-podizanje novca na bankomatima Erste banke (i Erste grupe) bez provizije
-mogućnost plaćanja u prodavnicama u zemlji i inostranstvu, kao i na Internetu
-bezbednost na najvišem nivou: čip na kartici Vas štiti pri upotrebi u prodavnici ili bankomatu, a servis MasterCard SecureCode pri upotrebi na Internetu
-potrebna dokumentacija: lična karta (za punoletne) ili izvod iz matične knjige rođenih i prisustvo jednog roditelja (za maloletne)
-važnost kartice: tri godine

Sajt Erste Banke

uuuuffffff to je odlicno, samo da li je moguce izvaditi karticu ako imam 15g i 10 meseci ili moram imati bas napunjenih 16 godina?

isto to napravis kao ja, visu electron.
stari kao zastupnik, nema naknade.
bankomat, internet shoping, internet bankarstvo, moze na alertpay, provlacenje u trgovini.
30 kn kosta, (20 izrada kartice i 10 izrada pina)

kartica je na ime zastupnika (mama ili tata) a racun je na vase ime.
svoju karticu dobijate ( sa vasim imenom ) kad napunite 18, i ona od starog se poništava.

bes problema dizao pare 10 puta sa bankomata, provlacio u trgovini i uskoro cu kupovat nesta na ebayu kad potrosim ovo sto imam na paypalu.

ako ste za, odite u erste i recite da zelite otvoriti kunski stedni racun, uz visa electron karticu.
mora bit netko od roditelja s vama, osobne podatke morate ponjet i uz 2 potpisa, rijesili ste sve.

kartica stigne u banku za 2-3 tjedna, a nakon kartice stignem vam 2 pina kuci postom.
1 je od te kartice na roditelja, 2 pin je od vase koju cuvaju u banci.

eto meni ta kartica stalno u novcaniku i bez problema baratam s njom.

kako hocete :D

EDIT :
i da, morate imat 15 godina minimalno.
nesto vise o tome na : http://www.erstebank.hr/gr_ziro.asp (ZIRO RACUN)
http://www.erstebank.hr/gr_kartice_visa_electron_kun.asp?pos=gr_kartice_visa_electron (O KARTICI)

ja sam iz srbije i imam 16 godina
icicu sa caletom da dignem tu karticu
i jel potreban ziro racun za tu karticu jer moj cale je u ne radi...??

Odes na salter banke,i kazes da hoces da otvoris omladinski racun(znaci ti otvaras racun,dinarski ako se ne varam),poneses neki svoj dokument(rodni list,pasos ili licnu kartu)naravno mora neko od tvojih biti tu da potpise i da da licnu kartu,onda cekas 3 nedelje dok nedobijes karticu.
@pavlek Vidim da si imao frke sa ovom karticom da je povezes sa alertpay-om jel sve u redu?

Batonja kaže:
Odes na salter banke,i kazes da hoces da otvoris omladinski racun(znaci ti otvaras racun,dinarski ako se ne varam),poneses neki svoj dokument(rodni list,pasos ili licnu kartu)naravno mora neko od tvojih biti tu da potpise i da da licnu kartu,onda cekas 3 nedelje dok nedobijes karticu.
@pavlek Vidim da si imao frke sa ovom karticom da je povezes sa alertpay-om jel sve u redu?

povezao sam je, nego verifikacija me hebe -.-
ova na šalteru govori da nema uplata, a imam nekih 6 lipa, sve sam u komadu uplacivao i to mora bit od tog za alertpay verifikaciju, necu ni verificirat kad me jebu stalno

LJudi imam problem sa prebacivanjem kinte na omladinsku karticu,zatrazio sam isplatu sa alertpaya na karticu e sad na alertpay nalogu mi pise da je completed ali na kartici se ne pojavljuje nista evo i screenshot

Uploaded with ImageShack.us
Kartica je mastercard i nije bilo frke uneti je na alertpay,takodje je dinarska i neverifikovana je.Jel neko imao slicnih problema?

Batonja kaže:
LJudi imam problem sa prebacivanjem kinte na omladinsku karticu,zatrazio sam isplatu sa alertpaya na karticu e sad na alertpay nalogu mi pise da je completed ali na kartici se ne pojavljuje nista evo i screenshot

Kartica je mastercard i nije bilo frke uneti je na alertpay,takodje je dinarska i neverifikovana je.Jel neko imao slicnih problema?

Ako si iz Srbije nase internet kartice ne mogu da primaju pare.

Jokja kaže:
Batonja kaže:

Ako si iz Srbije nase internet kartice ne mogu da primaju pare.

Kad kazes nase internet kartice, jel tu ubrajas i Visa Virtuon iz Raiffeisen banke, iz Srbije sam pa me zato zanima a i juce sam je uneo na AP, pa ako ne moze da se ne nadam dzabe.

da li mogu da se primaju pare sa alertpaya ili moneybookersa na omladisnku karticu ako su u pitanju recimo evri ili dolari itd..
?

boboca kaže:
Kad kazes nase internet kartice, jel tu ubrajas i Visa Virtuon iz Raiffeisen banke, iz Srbije sam pa me zato zanima a i juce sam je uneo na AP, pa ako ne moze da se ne nadam dzabe.

Ne možeš da primaš pare na ovu karticu, ona služi samo za plaćanje na internetu. Uostalom pročitaj ugovor koji si potpisao u banci prilikom vađenja iste.

Jel mogu na ovaj omladinski racun da se primaju uplate ?(obicnom uplatom u banci ili posti na uplatnicu)
ako da onda ce to biti savrseno za projekat koji spremam... molim sto brzi odgovor. hvala

profiwallhack kaže:
Jel mogu na ovaj omladinski racun da se primaju uplate ?(obicnom uplatom u banci ili posti na uplatnicu)
ako da onda ce to biti savrseno za projekat koji spremam... molim sto brzi odgovor. hvala

Nisam konkretno upoznat sa ovim omladinskim racunom, ali racun na koji ne mogu da se primaju uplate nekako ne sluzi ni za sta, zar ne?

Back
Na vrh