• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oglasi za blog slicni Fulltraficu

Artno94

Član
Tu od
26 Stu 2010
Da li neko moze da mi kaze neki sajt slican fulltraficu za blog posto kada ubacim fulltrafic kod ,ne moze da pocne funkcionisati.

Artno94 kaže:
Da li neko moze da mi kaze neki sajt slican fulltraficu za blog posto kada ubacim fulltrafic kod ,ne moze da pocne funkcionisati.
sto posto si na blogeru, međutim ne daju više oglase na blogger..

pavlek kaže:
Artno94 kaže:
sto posto si na blogeru, međutim ne daju više oglase na blogger..

Jesam na blogeru,nisam znao da ne daju oglase na bloger,jel imas neku zamjenu da mi predlozis.

matrix kaže:
Petarcro kaže:
Ja sam cuo da ne isplacuju...

Ko FT ili sponsorads ?

FT 99% ne isplacuje. Jos uvek cekam isplatu od maja :S
Kao nesto mi pricali da nisam promenio na paypal a ja promenio pre vise od mesec dana o_O
Cekacu ih do 10.9.2011. i onda javljam da li su scam :mad:

AleksaS kaže:
matrix kaže:
Petarcro kaže:

Ko FT ili sponsorads ?

Kao nesto mi pricali da nisam promenio na paypal a ja promenio pre vise od mesec dana o_O

FT isplacuje. Meni svaki mjesec uredno salju zaradu na PP.

AleksaS kaže:

Moras im javiti da si promenio na PP, posalji im poruku, promenio sam nacin placanja na PP, mozete mi reci kada ce isplata za taj i taj mesec...

Petarcro kaže:
matrix kaže:
Petarcro kaže:

Ko FT ili sponsorads ?

Sponzorads.........

Izvini ali odakle ti ova informacija, jel tebi nisu isplatili ?

Hellas kaže:
AleksaS kaže:
matrix kaže:
Petarcro kaže:

Ko FT ili sponsorads ?

Slazem se :D

Iz provjerenog izvora sam cuo prije 2-3 tjedna da ne isplaćuju. Tj. obrisu ti račun kad treba doč do isplate....... Prije isplate sve super funkcionira i imaju odličan CPM......... Još netko nek potvrdi pa da vidimo dali je ovo samo izdvojen slučaj ili praksa...

EDIT : koliki je trenutno CPM za posjete sa balkana na FT-u?

matrix kaže:
AleksaS kaže:

Moras im javiti da si promenio na PP, posalji im poruku, promenio sam nacin placanja na PP, mozete mi reci kada ce isplata za taj i taj mesec...

Petarcro kaže:
matrix kaže:
Petarcro kaže:

Ko FT ili sponsorads ?

Sponzorads.........

Hellas kaže:
AleksaS kaže:
matrix kaže:
Petarcro kaže:

Ko FT ili sponsorads ?

Slazem se :D

Poslao i prave se ludi :S
Cekam pocetak sledeceg meseca pa cemo videti...

FT jede govna -.-
prijatelj mi ima nekih 63 $ na FT-u i nije bio isplacen, kao rekli su da treba proc mjesec dana da provjere dali je to sve "legalno" zaradio, pa da ce onda bit isplaćen... što odmah smrdi na scam, mislim da je prošlo mj. dana ali još ništa...

dok za ovaj sponsorads trebas imat puno prometa da ti povecaju cpm za balkan i to, stavit ce ti na 1.5 € po 1000 samo ako imas puno clanova.. inace nemos se ni regat jer je za švicarsku, austriju i njemačku, isto vrijedi i za promet koji dopuštaju.. ali ako bude prometa da se nešto sredit, inace ja sam radio to preko nekog lika i dizo sam lijepu svotu dok sam se još bavio s tim iako smo dijelili moju zaradu

*AleksaS imaš 636 postova reputacija ti je 8 ali kakvo je to qoutanje teksta? Zbog takvih kao što si ti puno topica izgleda ko smetlište.

Petarcro kaže:

Iz provjerenog izvora sam cuo prije 2-3 tjedna da ne isplaćuju. Tj. obrisu ti račun kad treba doč do isplate....... Prije isplate sve super funkcionira i imaju odličan CPM......... Još netko nek potvrdi pa da vidimo dali je ovo samo izdvojen slučaj ili praksa...

EDIT : koliki je trenutno CPM za posjete sa balkana na FT-u?

Naravno to je tacno, ako se registrujes sam a nisi iz Austrije, Nemacke ili Svajcarske i ne dovlacis posetu iz pomenutih zemalja...
Ali ako imas dogovor sa njima onda je sve ok :D

pavlek kaže:
FT jede govna -.-
prijatelj mi ima nekih 63 $ na FT-u i nije bio isplacen, kao rekli su da treba proc mjesec dana da provjere dali je to sve "legalno" zaradio, pa da ce onda bit isplaćen... što odmah smrdi na scam, mislim da je prošlo mj. dana ali još ništa...

dok za ovaj sponsorads trebas imat puno prometa da ti povecaju cpm za balkan i to, stavit ce ti na 1.5 € po 1000 samo ako imas puno clanova.. inace nemos se ni regat jer je za švicarsku, austriju i njemačku, isto vrijedi i za promet koji dopuštaju.. ali ako bude prometa da se nešto sredit, inace ja sam radio to preko nekog lika i dizo sam lijepu svotu dok sam se još bavio s tim iako smo dijelili moju zaradu

Da delimicno tacno, ne moras imati puno prometa, ustvari ne znam koliko je za koga puno pa ne mogu da sudim :tease Sa 2000 - 3000 dnevno moze lagano da se radi npr...

pavlek kaže:
FT jede govna -.-

To ne smrdi na scam. Uobicajena je praksa da zarada zastarjeva mjesec dana.

Ko ti je prijatelj?

Petarcro kaže:

sponsorads koristim, i kako je navedeno za isplate da treba cekati 6 nedelja meni tacno danas 6 nedelja od zatrazene prve ispate,inace da napomenem da isplata se moze zatraziti 3 puta u toku jednog mjeseca, e sad me malo ovo buni na pr: ako zatrazis 10, 20, 30, u mjesecu isplatu dali se od datuma prve zatrazene ispate racuna vrijeme ili zadnje u mjesecu.
P.S. Jos mi nisu suspendovali nalog sve tece normalno a dali ce isplatiti ostaje da sacekam i uverim se.. duguju mi poprilicnu sumu.. Javljam ako plate :drinking

vesko kaže:
Sponsorads koristim, i kako je navedeno za isplate da treba cekati 6 nedelja meni tacno danas 6 nedelja od zatrazene prve ispate,inace da napomenem da isplata se moze zatraziti 3 puta u toku jednog mjeseca, e sad me malo ovo buni na pr: ako zatrazis 10, 20, 30, u mjesecu isplatu dali se od datuma prve zatrazene ispate racuna vrijeme ili zadnje u mjesecu.
P.S. Jos mi nisu suspendovali nalog sve tece normalno a dali ce isplatiti ostaje da sacekam i uverim se.. duguju mi poprilicnu sumu.. Javljam ako plate :drinking

Ima li kakvih informacija, jel si dobio novac?

Bas gledam ovaj Sponsorads, pa mi je svaki info dobrodosao ;)

:waving

DavidVictor kaže:
vesko kaže:
Sponsorads koristim, i kako je navedeno za isplate da treba cekati 6 nedelja meni tacno danas 6 nedelja od zatrazene prve ispate,inace da napomenem da isplata se moze zatraziti 3 puta u toku jednog mjeseca, e sad me malo ovo buni na pr: ako zatrazis 10, 20, 30, u mjesecu isplatu dali se od datuma prve zatrazene ispate racuna vrijeme ili zadnje u mjesecu.

Ima li kakvih informacija, jel si dobio novac?

Bas gledam ovaj Sponsorads, pa mi je svaki info dobrodosao ;)

:waving

Nisu za sajt,više su za fuš stranice.
I neozbiljni su.

Back
Na vrh