• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Odgovor od googla - Adsense

xman

Novi član
Tu od
7 Ožu 2009
Koliko najviše dana treba čekati da dobijem odgovor od adsense-a odgovor... ?
Naime, več je prošlo određen broj dana a tamo piše da u roku 3 dana bude kao gotovo

xman kaže:
Koliko najviše dana treba čekati da dobijem odgovor od adsense-a odgovor... ?
Naime, več je prošlo određen broj dana a tamo piše da u roku 3 dana bude kao gotovo

a gle ja sam totalni pocetnik i svoj racun sam otvorio neki dan i to expresno brzo iznad ocekivanja sam dobio odgovor. tj predo sam zahtjev negdje oko 17 h i vec iduce jutro mi je bio acc odobren...

ja sam čekao preko mesec dana!!! ma i više!!!

mislim da ćeš najbrže dobiti odgovor ako napraviš jedan blog na blogeru, i tražiš opciju za adsense. tu ćeš kreirati račun i sve redovno i dobićeš odgovor ubrzo!!! proguglaj malo o tome, znam da sam negde pročitao tekst sa detaljnim objašnjenjem na srpskom ali sad ne mogu da ga nađem.

znači napravi neku glupost na blogeru i traži opcije za adsense, snaćeš se već ;)

EDIT: neko njihovo objašenjenje (kada sam pitao na forumu adsense-a) je da je u jeku svetksa ekonomska kriza i da sve više ljudi pokušava da zaradi preko neta pa su pretrpani zahtevima ;)

Borissajkas kaže:
ja sam čekao preko mesec dana!!! ma i više!!!

mislim da ćeš najbrže dobiti odgovor ako napraviš jedan blog na blogeru, i tražiš opciju za adsense. tu ćeš kreirati račun i sve redovno i dobićeš odgovor ubrzo!!! proguglaj malo o tome, znam da sam negde pročitao tekst sa detaljnim objašnjenjem na srpskom ali sad ne mogu da ga nađem.

znači napravi neku glupost na blogeru i traži opcije za adsense, snaćeš se već ;)

EDIT: neko njihovo objašenjenje (kada sam pitao na forumu adsense-a) je da je u jeku svetksa ekonomska kriza i da sve više ljudi pokušava da zaradi preko neta pa su pretrpani zahtevima ;)

tak sam i ja vjerojatno dobio unutar 24 h

Ja več imam gotovu stranicu tak da nije bila predviđena za blog
Evo sada mi je 21 dan čekanja ....

kažem ti, samo se registruj na bloger i zatraži opciju za adsense i brzo će ti je odobriti, nemaš nikakve veze sa tvojom stranicom!!!

xman kaže:
Ja več imam gotovu stranicu tak da nije bila predviđena za blog
Evo sada mi je 21 dan čekanja ....

i vjerovatno ti je nece prihvatiti ako je budu pregledavali ovi domaci "kriticari" ja sam to pokusavao pola godine i uvijek nadu neki razlog da me odbiju zato ti je najbolje registruj se na flixya nemoras imati nista ni stranicu ni blog i zatrazi preko njih adsense ja sam dobio za 1 dan

Slušaj Alman-a, idi na http://www.flixya.com/ i prijavi se, automatski ti ide i prijava za Adsense.
Ja sam pokušavao godinu dana da mi ponovno odobre acc preko blogova i stranica i ništa , a preko flixya mi odobrili za 5 dana.

Dal postoji mogučnost da im domena ne odgovara ... . i - nije com,net, org, biz, eu, več je nešto sasvim nešto drugo

mislim da traze samo da je domena kupljena da nije free

xman kaže:
Onda mi samo ostaje čekanje... al dobro kad tad bude

al ti kod flixya ne treba kpljena domena niti na blogeru

Ja sad neznam dali je pametno da je prijavim flixy-u pošto sam več predal zahtjev ... a neka sad i drugi kažu kako koliko vama je trebalo da dobijete odgovor ....

xman kaže:
Ja sad neznam dali je pametno da je prijavim flixy-u pošto sam več predal zahtjev ... a neka sad i drugi kažu kako koliko vama je trebalo da dobijete odgovor ....

meni su tek odgovorili za mjesec dana poslije slanja zahtjeva

Joj Joj Joj
ovo je katastrofa
ja Vec cekam reko mjesec dana i nista
prijavio sam se i preko bloggera i evo vec 6 dana nista
evo probati cu i preko flixya hvala vam na info

Ovo nije fer... malo pre sam razgovaral sa jednom prijatelicom i ona mi kaže da je su njoj odgovorili za 6 dana a ja još uvijek čekam :sigh

Štos je u tome da je stranica na sličan način rađena samo je drugi text

Hehe zensko uwek ima prednost,salu na stranu ewo meni su danas odobrili akaunt a podneo sam zahtew pre 5 dana,naprawio sam blog na blogeru i ubacio 4-5 tema...toliko od mene....

ljudi ja sam skroz pocetnik,samo znam napraviti blog,imam jedan na bloger.hr ali neznam kako staviti to adsense na blog i poceti zaradivati,.citao sam o tome,znam na kojem sistemu funkcionira ali neznam postavit na blog,ako moze neko da detaljnije objasni,..

Back
Na vrh