• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Odesk-Skrill- promena licnih podataka

Ina

Član
Tu od
26 Pro 2013
Postovani forumasi,

imam jedan problem i zelim da vam postavim pitanje u vezi sa tim. Naime, vec odavno imam profil na Odesku, a novac povlacim preko Skrilla i podizem ga sa svog deviznog racuna u banci.

Posto sam promenila prezime, to cu morati da uradim i u banci, a ne mogu da uradim isto na Odesku. Znaci, na Odesku je jedno prezime, a u banci ce biti drugo,takodje Skrill ima moje nekadasnje prezime.

Interesuje me da li ce mi Odesk slati novac na Skrill, pa zatim Skrill na moju banku ako se prezimena razlikuju? Da li ce biti nekih problema u vezi sa isplatom?

Da li je neko imao ovakvo iskustvo i kako je resio problem?

Hvala mnogo svim forumasima na odgovoru i pomoci.

Srdacno,
Ina

P.S. Izvinjavam se moderatorima ako je tema postavljena na pogresno mesto ili vec negde postoje odgovori na ovakvo pitanje i slicna iskustva.

Osobno ne vidim problem. Ovo je sigurno rješivo.

Isplatu ti rade na isti Skrill račun (isti mail), ti te novce podižeš sa Skrilla. Na Skrillu mislim da možeš promjenit prezime, svakako kontaktiraj support ako se ne snalaziš, povežeš novu karticu s novim prezimenom sa Skrillom i isplata ide bez ikakvih problema.

@ VWolf & mrcina

Postovani forumasi,

hvala na odgovorima.

Da, poslala sam zahtev podrsci, e sad, od Skrill podrske se malo duze ceka na odgovor, ali valjda ce mi odgovoriti i resiti problem.

Odesk mi je trazio da im posaljem skeniranu kopiju novog validnog dokumenta. Valjda ne bi zloupotrebili. Mozda je glup i neopravdan ovaj moj strah, ali kad danas ima svasta na netu, kradu se i zloupotrebljavaju licni podaci.
Eto, malo me to plasi, ali valjda ce sve biti u redu do kraja.

Srdacno,
Ina

Uvijek treba bit oprezan sa dijeljenjem ličnih podataka. To svakako. Sumnjam da će oni nešto zlouporabit iako se nikad ne zna, a uvijek postoji mogućnost hakerskih napada i krađu privatnih podataka. No šta je tu je.

Osobno ja ne bi ni obaviještavao oDesk o toj promjeni u prezimenu. Oni, kolko sam upoznat (ispravite me ako griješim), nemoju uvid u tvoj Skrill account, te isplatu vrše na mail od accounta u kojem ta promjena nije vidljiva. Ako su do sada isplaćivali na taj account bez problema, i dalje bi. Tako da si, po mom mišljenju, to nepotrebno napravila.

Na Skrillu bi ipak morao promjenit (jer se povezuje kartica s accountom), pa bi to i napravio.

@ mrcina

Pozdrav mrcina.

Uh, uplasi me sad, ali sta je tu je, ostaje mi samo da se nadam da niko nece zloupotrebiti podatke. :depressed

Nisam znala da oni nisu povezani, tj. Odesk sa Skrillom. Mislila sam da vide svaku promenu kad su u pitanju licni podaci. Ne znam...

Srdacno,
Ina

Back
Na vrh