• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Od sljedeće godine konačno ćemo moći primati novac putem PayPala?

xman

Novi član
Tu od
7 Ožu 2009
PayPal, u vlasništvu Ebay-a, jedan je od najpopularnijih načina plaćanja na internetu, a Hrvatima je omogućeno da putem tog servisa šalju novac, no zaprimanje istog nije moguće. Razlog tome je komplicirano zakonsko ograničenje koje prestaje vrijediti 1. siječnja 2011. godine, čime se automatski otvara mogućnost uvođenja i naplate za naše građane.

Za više informacija pogledajte ovdje primanje novca u Hr

Napokon ... valjda bu to vrijedilo za sve građane R.H da mogu primat novac
-valjda nebu neka ograničenja ...

To su sve još uvijek glasine, dok se to stvarno ne dogodi što se mene tiče PayPal je šupčinska firma, a naša država je živi fosil.

Ovo predavanje mi se čini zanimljivo no nažalost nisam u mogućnosti potegnut do Zagreba :/

postojat će uvjeti za paypal, ali pitanje je kad će se to i reazlirati. nitko sretniji od mene da nam omoguće primanje para.

ajd ak netko ode na ovo predavanje, neka nam nabaci izvještaj. za nas koji smo mal odalje od zagreba.

rovad kaže:
To su sve još uvijek glasine, dok se to stvarno ne dogodi što se mene tiče PayPal je šupčinska firma, a naša država je živi fosil.

Ovo predavanje mi se čini zanimljivo no nažalost nisam u mogućnosti potegnut do Zagreba :/

Nebi oni dzabe dobili nadimak gaypal .Nase pare valjaju alertpayu i moneybookersu ,a oni izmisljaju hiljadu q...cevih nacina da nas ne prime.Cuo sam mnogo negativnih stvari vezanih za njih ali jbg koristi ih citava evropska i svjetska elita zemalja pa bi mi internet marketari morali imati gaypal account da bi mogli primiti novac.Mrzim da mrzim ali mrzim gaypal.

"Currently, PayPal accounts in Croatia are unable to use our services to
receive payments, as you are aware. When we offer our service to a
country, we need to ensure that we are compliant with both local and
international laws before we can offer our full service.

Due to the challenges and complexities associated with the worldwide
financial network, we cannot offer a firm date or timetable for
expansion of specific services. We can promise you that we are working
hard to enhance our service within the nations where we are offered."

Mozda nece doc 1.1.2011 a mozda nece ni u 2011-oj uopce ali siguran sam da ce kad tad biti dostupan jer ovo je uskladjivanje zakona sa EU zakonima tak da mislim da prije ili kasnije paypal ce biti dostupan u HR.

Za primanje novca mislim ;)

Ne znam da li sam ja dobro shvatio, al od 1.1.2011. gradjani RH mogu otvorit devizni racun u inozemstvu. Dakle, otvorim racun u nekoj od zemalja koje mogu primat novce i prijavim taj racun za paypal.
Jel moguce to tak, ili bi trebalo za paypal napisat i da zivis u toj drzavi, i kak onda verificirat taj racun?

To si mogo i davno prije napraviti npr. u Sloveniji ili Mađarskoj i nitko te nije niš pitao, samo je to sad legalno.

Zapravo sam PAYPAL racun se smatrao kao bankovni racun u "inozemstvu" tako da ce se sada paypal racun moc koristit valjda u punom potencijalu tj. ZAKONSKA ograncenja za to ce biti maknuta i onda moramo cekat da nas paypal stavi na listu ekipe koja prima lovu. Ali da onda cete moci otici i u drugu drzavu i tamo otvorit racun i povezat paypal sa tim racunom i sve ce biti legalno.

Back
Na vrh