• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Novi Panda Update - Panda 4.0

sema

Dobro znana faca
Tu od
19 Stu 2010
Google’s announced that another Panda Update is being unleashed on its results, one that it says will impact 0.7% of queries. We’re calling it Panda 3.92, through we’re wondering if it’s time to declare Panda 4.0 upon us.

Here’s the official news from Google:

Panda refresh is rolling out—expect some flux over the next few days. Fewer than 0.7% of queries noticeably affected: http://goo.gl/woSU3
The link leads to Google’s official announcement of the first Panda Update back in 2011.

Kakvo je stanje? Jeli se dizalo ili padalo? :)

Ja sam primjetija blagi porast sa neke glavne keyworde, longtail nisam provjerava ali vidit ću kako će se u narednih par dana odrazit na posjeti.

Samo gore i nista drugo :crazy_grin
Za ovu jednu kljucnu rijec nisam bio ni u prvih 100, sad sam na 23. poziciji.:taunt
46iVy.png

aleksej kaže:
Hajro sa kog programa/sajta je taj screen sto si postavio?

Registruj se na IMTALK, zatim ides OVDE, imas mogucnost da pratis 3 keyworda. ;)

Meni jedan sajt ode dolje, drugi gore... kriterij mi je jos uvijek misterija. Oba su totalno nekvalitetni :).

Ja za sada ne vidim nikakve promene, a i generalno se ljudi nesto ne zale mnogo za ovu novu G Pandu..

Samo da kazem blogspot sajt,napisan samo jedan tekst kratak oko 200 reci i ostatak je kopiran sa drugog sajta.
Dnevno dobija oko 300 unique visitors-a,i prosecan cpc je 0.90.
Jest da dnevno ima samo oko 1-2 klika :)
Ali s obzirom da sam ja samo postavio taj tekst,sajt je poceo dobijate organic traffic :)
Nikakav offpage seo nije radjen :)

Back
Na vrh