• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Novi adsense nalog na istoj adresi?

Artno94

Član
Tu od
26 Stu 2010
Da li je moguce napraviti novi adsese nalog na nekoga ko ivi na istoj adresi i ima isto preziome kao vec jedna postojeci adsense nalog?

Jeste moguce. Al ako je prethodni nalog suspendovan, vjerovatnoca da ce btii i novi je jako velika.

Artno94 kaže:
Da li je moguce napraviti novi adsese nalog na nekoga ko ivi na istoj adresi i ima isto preziome kao vec jedna postojeci adsense nalog?

Zabranjeno je.
Čak ime i prezime može biti isto, ali adresa ne može.

Ako ti je jedan adsense racun postojeci ili ukinut nije ga vise moguce kreirati za isto ime i prezime. Jednom ukinuti AdSense racun ukinut je za stalno. Prije pocetka rada sa AdSensom ili bilo kojim programom potrebno je dobro procitati TOS kako bi uvijek bili u skladu sa pravilima i izbjegli nezgodne situacije.

Danas mi je odobren Adsense na temelju web stranice, no ista adresa je napisana u zahtjevu za adsense i za mog buraza, kojem će se ovaj tjedan priopćit odluka... Za njega se traži adsense zbog uploadanja dokumenata na DocStocu, jer docstoc ima integriranu mogućnost za adsense, znači bratko nema web stranicu...

Sad, da pustim to jer ga samo jednostavno neće prihvatit u program, ili da brišem sve?

Jer toliko sam se namučio da bi mi odobrili adsense, da ga ne želim izgubit zbog nekakve piz.darije, recite šta da radim?

Po pravilu ne smiju biti 2 računa sa iste adrese, bez obzira što su različiti ljudi.
Možda malo glupo i nepravedno, ali takvo je pravilo.

octavia77 kaže:
Po pravilu ne smiju biti 2 računa sa iste adrese, bez obzira što su različiti ljudi.
A kad bi progutao 2 slova u adresi kuće? :D Jel adresa ne piše na samom čeku, samo ime i prezime?

Sparrowhawk kaže:
octavia77 kaže:
A kad bi progutao 2 slova u adresi kuće? :D Jel adresa ne piše na samom čeku, samo ime i prezime?

Nemam iskustva sa primanjem cekova, ali kako ocekujes da ga primis na tvoju kucnu adresu ako je ne napises tacno tj ako napises neku drugu adresu ?

Odes u postu otvoris postanski pretinac mozda je cak i besplatno i eto nove adrese. Samo moras ici tamo pokupiti to.

Hellas kaže:
Odes u postu otvoris postanski pretinac mozda je cak i besplatno i eto nove adrese. Samo moras ici tamo pokupiti to.

Ček, može li se to unovčiti, pošto na ličnoj karti i na čeku će pisati različite adrese?

Ja i bratko smo naveli dva različita poštanska broja, a oba su točna jer obje pošte imaju jurisdikciju nad područjem gdje ja živim... tako da ćemo vidjet...

No, kada sam se prije bio prijavljivo na adsense, nikako mi nisu htjeli odobrit, pa sam napravio blog i uzeo svoj drugi mail te se prijavio ponovo za adsense, kod prve prijave sam napisao da živim u ulici 'Antuna Gustava Matoša', a na drugoj prijavi sam napisao A. G. Matoša, no skužili su i samo mi poslali da su već zaprimili zahtjev na istu osobu... pametni google...

BaneSrb kaže:
Sparrowhawk kaže:

Nemam iskustva sa primanjem cekova, ali kako ocekujes da ga primis na tvoju kucnu adresu ako je ne napises tacno tj ako napises neku drugu adresu ?
Nisam mislio kompletno drugu adresu, već npr umesto Vojvode Putnika napišeš Vojvde Ptnika. :D

Onda ti je najbolje da staviš adresu od susjeda a poštar će stavit ček u sandučić ili tebe ili susjeda a ako ode kod susjeda on će ti ga dat jer je poštar "zabunom" stavio poštu u njegovo sanduče :)

Back
Na vrh