• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nesto slicno adsensu

zix95

Član
Tu od
6 Stu 2015
Zanima me da li ima nesto tipa adensa ali da placa fino.
Adsense poceo da ne racuna sve preglede pa me zanima da li vi koristite nesto i a cime ste zadovoljnii.. Sta bi mi preporucili...

da ali vec davno nije nista pisano pa ako ima neko nesto novo da ga podsjetim da podjeli s nama..

zix95 kaže:
da ali vec davno nije nista pisano pa ako ima neko nesto novo da ga podsjetim da podjeli s nama..

Ako nemaš barem dnevno 3000 pregleda na stranicu ili blog, onda ne može ti pomoći ništa.
Saberi novca i kupi neku FB strabicu sa barem 30 000 Lajkova i tek tad ćeš imati zaradu koja će ti biti motiv za dalje.
E sad ako ti to već imaš ali muljaš sa adsensom pa ti prekipili, to je druga stvar. Preporučujem ADNOW ako imaš dosta pregleda.

westopic kaže:
zix95 kaže:

Ako nemaš barem dnevno 3000 pregleda na stranicu ili blog, onda ne može ti pomoći ništa.
Saberi novca i kupi neku FB strabicu sa barem 30 000 Lajkova i tek tad ćeš imati zaradu koja će ti biti motiv za dalje.
E sad ako ti to već imaš ali muljaš sa adsensom pa ti prekipili, to je druga stvar. Preporučujem ADNOW ako imaš dosta pregleda.
brt ja na portalu skupim nekad i preko 10 000 pregleda ali adsense mi od toga uracuna samo 1000-2000... Prijatelj na grupama za biljnu medicinu zna da skupi i po 5000 pregleda za adsense ja na istim tim grupama skupim 6000-7000pregleda na portalu a adsense uracuna 300... zato mi treba neka najbolja alternativvaa....

Znam za takve slučajeve gdje ljudi imaju stranice od po 100 000 lajkova ne mogu da skupe ni 2000 pregleda dnevno na adsensu jer im adsense ne računa sve. Zbog čega takva pojava nije mi jasno. Eto preporučio sam ti adnow ako je publika ženska.

registrovao sam se na adnow i poredao reklame odgovaraju mi sto se rasporeda tice jer imam i dio za biljnu medicinu nadam se da ce i zarada biti ok.. Hvala

ne racunaju mi ni oni sve preglede sa portala wtf. koji je ovo k. Ni adsense ni oni mi ne racunaju ni 20% pregleda sa portala...

Tebi nesto nije u redu sa tom tvojom statistikom. Krivo mislis da imas toliko posjeta, a vjerojatno je pravi broj ovo sto broje adsense i adnow.

Preko čega mjeriš statistiku ? Kod mene se sve poklapa u bobu, a mjerim na histatsu.

pa brate dragii ima svaki web portal svoju statitiku.. i Ne smije biti veca razlika od duploo. i drugi rade sa wordpresom pa im pise tamo npr 10 000 pregleda a na adsensu bude 8 000 ali meni pise 10 000 a na adsensu 2 000. Ako iko ima ideju sta bi moglo bitii...

ne računa google sve što nije regularno...
ne računa botove, spam, skripte i ostale .urce palce
baš kao što ne priznaje ni klikove koje na vašim sajtovima naprave vaše strine, ujne i ostali članovi familije :hysterical

kad sam pravio sajtove i proveravao da li sve funkcioniše i da li se ubačeni oglasi pojavljuju, sve moje posete je prikazao i posle nekog vremena obrisao. u statistici više nije bio ni jedan pregled iz srbije.

zna google sve ;)

ti sam najbolje znaš šta ne radiš kako treba i kakve su ti posete i odakle dolaze

ma sve regularno brt.. nista ja ne klikcem, niti bilo ko moj niti se koristi bilo sta... Post objavim na stranici od 207 000 ljudi i da to otvori samo 400-500 ljudi nema sansee brt... Onda imao sam post na portalu je pisalo oko 30 000 pregleda, objavio na fb stranici bilo oko 30sherova i oko 500like znaci prilicno pracen post .. a adsense mi taj dan uracunao samo oko 4 000 pregleda... znaci nesto ima sto nevalja da ga je*es....

A kakvu ti to imas statistiku i preko cega to pratis ? I odakle ti ideja da svaki "portal" ima svoju statistiku ? Nema ako ju nisi stavio. I gdje to u defaultnom wordpressu pise broj pregleda ?
Btw. po meni i za mene, a i za veliku vecinu ljudi, jedina mjerodavna statistika je Google Analytics.

mrgood kaže:
A kakvu ti to imas statistiku i preko cega to pratis ? I odakle ti ideja da svaki "portal" ima svoju statistiku ? Nema ako ju nisi stavio. I gdje to u defaultnom wordpressu pise broj pregleda ?
Btw. po meni i za mene, a i za veliku vecinu ljudi, jedina mjerodavna statistika je Google Analytics.

Ima brt .Povezao sam ja bio analitiku i analitika pokazuje logicno kao i adsene jer to i jeste njihovo iisti k... Ne znam vjeruj nema smisla dosta toga tad sma koristio i webly i na webly statistici isto pokaze npr 6000 danas posjeta a adsense pokaze 800 ... Niko ne moze da vjeruje ali se stv tako nesto desava. Sad ja kontam da nema neka mogucnost da neko na neki nacin preusmjerava preglede preko ip-a ili neke gluposti ...

Analitika naravno da pokazuje tacno i nije u tajnom dilu sa Adsense . Verovatno ti botovi posecuju sajt .
Webly statistika ti se sastoji iz 3 reda koda, racuna ti bukvalno svako osvezavanje strane .
Recimo na Imageleonu, mi smo 6 meseci razvijali analitiku za racunanje poseta, i dalje se borimo sa botovima kojih ima milion.

da brate razumijem ja to svee sto se tice botova. Ali hajde iskreno Da objavis post na stranicu od 200 000 ljudi koliko bi imao pregleda na taj jedan post ? razumijem ja da i tu igra ulogu dosta faktora ali eto uzmimo u obzir neki normalan prosjek.

Nemoj me nasmijavat, kakav weebly ? Pa to veze s mozgom nema. Jedina statistika koju ja priznam je google analytics, a posto kazes da on pokazuje isto kao adsense, onda je to pravo stanje stvari i pravi broj posjeta, a ne nekakve tvoje procjene i sta ti ja znam sta.

mrgood kaže:
Nemoj me nasmijavat, kakav weebly ? Pa to veze s mozgom nema. Jedina statistika koju ja priznam je google analytics, a posto kazes da on pokazuje isto kao adsense, onda je to pravo stanje stvari i pravi broj posjeta, a ne nekakve tvoje procjene i sta ti ja znam sta.

po tebi onda ni bloger ni webly ni wordpres ne racunaju dobro nego samo ono sto je na adsensuu koliko god nemaloo logike tako je... znaci da na fb stranici od oko 207k skupis dnevno 20 000 views na adsensu maximalno ... ?

Blogger sigurno ne racuna dobro, weebly pogotovo, a wordpress po defaultu NEMA nikakvu statistiku posjete osim ako ju ti kao admin ne postavis. Pri tome je sva statistika posjete sranje jer je tocna i mjerodavna statistika jedino i samo Google Analytics. Analytics i Adsense nemaju medjusobno toliko veze koliko ti mislis, ali cesto pokazuju jednak broj posjeta (prikaza) sto je i logicno jer je to tocno i mjerodavno. A to sto ti zakljucujes da bi morao imati vise posjeta, e pa - krivo zakljucujes,jbg.

Back
Na vrh