Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zix95 kaže:da ali vec davno nije nista pisano pa ako ima neko nesto novo da ga podsjetim da podjeli s nama..
brt ja na portalu skupim nekad i preko 10 000 pregleda ali adsense mi od toga uracuna samo 1000-2000... Prijatelj na grupama za biljnu medicinu zna da skupi i po 5000 pregleda za adsense ja na istim tim grupama skupim 6000-7000pregleda na portalu a adsense uracuna 300... zato mi treba neka najbolja alternativvaa....westopic kaže:zix95 kaže:da ali vec davno nije nista pisano pa ako ima neko nesto novo da ga podsjetim da podjeli s nama..
Ako nemaš barem dnevno 3000 pregleda na stranicu ili blog, onda ne može ti pomoći ništa.
Saberi novca i kupi neku FB strabicu sa barem 30 000 Lajkova i tek tad ćeš imati zaradu koja će ti biti motiv za dalje.
E sad ako ti to već imaš ali muljaš sa adsensom pa ti prekipili, to je druga stvar. Preporučujem ADNOW ako imaš dosta pregleda.
mrgood kaže:A kakvu ti to imas statistiku i preko cega to pratis ? I odakle ti ideja da svaki "portal" ima svoju statistiku ? Nema ako ju nisi stavio. I gdje to u defaultnom wordpressu pise broj pregleda ?
Btw. po meni i za mene, a i za veliku vecinu ljudi, jedina mjerodavna statistika je Google Analytics.
mrgood kaže:Nemoj me nasmijavat, kakav weebly ? Pa to veze s mozgom nema. Jedina statistika koju ja priznam je google analytics, a posto kazes da on pokazuje isto kao adsense, onda je to pravo stanje stvari i pravi broj posjeta, a ne nekakve tvoje procjene i sta ti ja znam sta.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke