• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nesto mnogo cudno.....

sax

Legenda
Tu od
22 Stu 2010
Otvorio sam racun na MB, i uopste mi nije stigao potvrdni mail ?
Niti sam imao neko sigurnosno pitanje da postavim ?

Jel to normalno ?

Znaci odmah sam usao, bez problema....

sax kaže:

Jel to normalno ?

Postoji mogućnost da email kasni.

adsenseamater kaže:
sax kaže:

Jel to normalno ?

Postoji mogućnost da email kasni.

A trebala bi da postoji mogucnosta da nemogu da se ulogujem na nalog koji sam otvorio na MB dok ne verifukujem mail, tako je kod svih normalnih ljudi :taunt
Kao i to da imam opciju sigurnosno pitanje !
A to sam otvorio pre 3 dana, nista mi nije stiglo, nema sigurnosnog, pa pitam jel tako svima, jel to normalno, mozda jeste a ja neznam.

skampi kaže:
Pogledaj u bulk ili spam :p

Ma nerazumes ti mene, citaj malo pazljivije !
Kod svih normalnih nemozes pristupiti racunu ako ne uradis aktivaciju maila, to jest verifikaciju, a ja nisam nista dobio, znaci nema maila od njih samo sam usao u nalog !

sax kaže:
skampi kaže:

Kod svih normalnih nemozes pristupiti racunu ako ne uradis aktivaciju maila, to jest verifikaciju, a ja nisam nista dobio, znaci nema maila od njih samo sam usao u nalog !
Pa mozes da udjes u nalog ali ti jos uvek nije verifikovan email.

visitor kaže:
sax kaže:
skampi kaže:

Pa mozes da udjes u nalog ali ti jos uvek nije verifikovan email.

Kod svih normalnih ljudi nemozes da udjes na nalog dok ne verifikujes e mail adresu, sada kod njih neznam da li je svima ovako, ali jako mi je to cudno kako i sam naslov kaze... Nema ni sigurnosnog pitanja, opet cudno :stars
Mislio sam da dodam karticu ovu sto koristim na AP i kod MB, ali posle ovoga, nesto mi tu sumnjivo i necu...

Evo da se javim i kazem sta je bilo...

E-mail za verifikaciju mi je stigao tek onda kada sam primio prvu isplatu, malo im je cudan taj nacin, al ajde....

A sto se tice sigurnosnog pitanja, od njega i dalje nema ni traga ni glasa :whistle2

Back
Na vrh