• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ne razumem - Paypal pitanje

harnemo7007

Aktivni član
Tu od
24 Stu 2013
Kad posaljem novac preko PayPala on je automatski u available balance onom ko je primio, kako da promenim ovo? Hocu da mu novac bude pending bar 1-2 nedelje, pa da imam opciju "issue refund"?

harnemo7007 kaže:
Kad posaljem novac preko PayPala on je automatski u available balance onom ko je primio, kako da promenim ovo? Hocu da mu novac bude pending bar 1-2 nedelje, pa da imam opciju "issue refund"?

Opciju issue refund imaš za primljeni novac, a request refund ako nekome šalješ novac i označiš "I'm paying for goods/services".

harnemo7007 kaže:

Nije nužno svakome u available balance, mislim da ljudi u npr. Bosni i Srbiji i dalje moraju čekat 30 dana da iz pending ode u available (naravno, ako je novi account).

Svakako, ako se želiš osigurat šalji kako ti je Ivan92 napisao, odaberi opciju; I'm paying for goods/services.

Ti to nemozes birati, paypal sam to odreduje od zemlje do zemlje, u nekim slucajevima od korisnika do korisnika. Bez obzira jel primatelj ima ili nema tu opciju, ti mozes zatraziti refund putem resolution centra.

Hvala na odgovorima, mislim da je djetlic u pravu. Evo stavljam screenshot, nigde nemam opciju da izaberem.

25au5tu.jpg

Back
Na vrh