• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ne moguce poslati pare sa PP na PP

sax

Legenda
Tu od
22 Stu 2010
Dakle kako i pise ne mogu se pare poslati sa PP na PP, nego automatski kada dodje 1 u mesecu se povlace na karticu, kako to da se izbegne, i da mogu normalno da se salju pare i da se radi sa njima sta korisnik hoce... ?

Evo i procesa :

1kjgbkm.jpg

Novac se prebaciva na karticu,a sa kartice se tek moze slati na druge paypal racune.
Tako je pravilo za nas balkance....

rain.blader kaže:
Novac se prebaciva na karticu,a sa kartice se tek moze slati na druge paypal racune.
Tako je pravilo za nas balkance....

A nije valjda da je tako, a jojjjjj koje razocarenje, pa znaci koji ce mi djavo ako je tako, em su im provizije ubij boze, em ne moze da se prebaci sa PP na PP...

Znaci ja sada bukvalno ispade mogu jedino da posljem na PP preko moje kartice. Sto ce reci ako treba nekome nesto da platim na PP, samo odem u banku uplatim na karticu, i onda posaljem nekome na PP.

btw. Gde se dede slika ? :fever

Ako istu (visa) karticu koristis i za slanje na pp i za skidanje, onda ti se balans sam skine na karticu, pa poslije normalno placas s pp-a na pp samo ti on povlaci s kartice.
Najveci i jedini problem u svemu tome je to sto moras cekati novce 30 dana. Tj. problem je pocetku, ali ako ces imati redovite prihode na pp, uvijek ces moci redovito placati s onim novcima sto si zaradio prije mjesec dana.
I ne moras u banku ;)

sax kaže:
A nije valjda da je tako, a jojjjjj koje razocarenje, pa znaci koji ce mi djavo ako je tako, em su im provizije ubij boze, em ne moze da se prebaci sa PP na PP...

Koje provizije? Ako čekaš automatsku isplatu, nema provizije, ako sam zatražiš, provizija je 5$. Ako ti netko privatno pošalje novac na pp, prvo moraš čekati 30 dana da bi ga mogao podići:

You received a payment from xxxxxx xxxxxx.
Payments you receive go to your pending balance for 30 days. Payments in your pending balance belong to you, but you can't use or withdraw them. After 30 days, pending payments go to your available balance, unless PayPal is holding amounts for another reason, as specified in the PayPal User Agreement or other agreement that you have entered into with PayPal.

a ako ti ga pošalje neka kompanije, taj novac možeš odmah isplatiti.

Jbg, Hrvatska i Bosna su tek dobile paypal pa za sada imamo raznorazna ograničenja.

djetlic kaže:
sax kaže:

Koje provizije? Ako čekaš automatsku isplatu, nema provizije, ako sam zatražiš, provizija je 5$. Ako ti netko privatno pošalje novac na pp, prvo moraš čekati 30 dana da bi ga mogao podići:

Payments you receive go to your pending balance for 30 days. Payments in your pending balance belong to you, but you can't use or withdraw them. After 30 days, pending payments go to your available balance, unless PayPal is holding amounts for another reason, as specified in the PayPal User Agreement or other agreement that you have entered into with PayPal.

Jbg, Hrvatska i Bosna su tek dobile paypal pa za sada imamo raznorazna ograničenja.

Ovo za pending balance nema veze sa privatno/kompanija, nego onaj tko plaća kad tebi sjedne lova na PP dobije obavjest koju može potvrditi i tebi lova odmah ide u available paypal balance. Meni su plaćale kompanije i morao sam čekati i obrnuto.

Ja svaki put kad dobijem $$ od nekog filehosta mi odma idu u aviable balance, a kad dobijem privatno i za ebay prodaje ide u pending, pa sam mislio da da tako.

LeonMak kaže:
Ako istu (visa) karticu koristis i za slanje na pp i za skidanje, onda ti se balans sam skine na karticu, pa poslije normalno placas s pp-a na pp samo ti on povlaci s kartice.
Najveci i jedini problem u svemu tome je to sto moras cekati novce 30 dana. Tj. problem je pocetku, ali ako ces imati redovite prihode na pp, uvijek ces moci redovito placati s onim novcima sto si zaradio prije mjesec dana.
I ne moras u banku ;)

Da znam za tih 30 dana, to je iscekano :crazy_grin Ne pitam za mene nemam PP, iz Srbije sam, nego isplacujem na PP kod nekoga i sve sam to prosao taj pending balance 30 dana, i sada ovo da se ne mogu poslati pare sa PP na PP, hteo sam obaviti neku razmenu, i onda mi rece covek da ne moze, reko ne moguce, kakva je to glupost da ne moze, kad vidis :fever

djetlic kaže:

Provizije te da kada primis novac primljeno 179, i svuklo odma 7 $ :grrr
I sta god da uradis ili krenes da saljes ili bilo sta samo neka provizija se pojavljuje :fever

sax kaže:
LeonMak kaže:
I ne moras u banku ;)

Da znam za tih 30 dana, to je iscekano :crazy_grin Ne pitam za mene nemam PP, iz Srbije sam, nego isplacujem na PP kod nekoga i sve sam to prosao taj pending balance 30 dana, i sada ovo da se ne mogu poslati pare sa PP na PP, hteo sam obaviti neku razmenu, i onda mi rece covek da ne moze, reko ne moguce, kakva je to glupost da ne moze, kad vidis :fever

djetlic kaže:

I sta god da uradis ili krenes da saljes ili bilo sta samo neka provizija se pojavljuje :fever

Probaj da kad saljes stavis da je uplata "Gift" msm da onda ne skida nista ;)

sax kaže:

Ako netko tebi treba poslati 100$, logično je da on plati proviziju na to jer imaš opciju da plača primatelj ili onaj koji šalje. A kako je reko AleksaS, ako šalješ ko gift nema provizije.

draganukacek kaže:
Bolje i tako nego nikako ko mi jadnici ovde....

Mislis na nas jadnike iz Srbije, reci slobodno :crazy_grin

A da li ima u Crnoj Gori PP ?

sax kaže:
draganukacek kaže:
Bolje i tako nego nikako ko mi jadnici ovde....

Mislis na nas jadnike iz Srbije, reci slobodno :crazy_grin

A da li ima u Crnoj Gori PP ?

E da njih smo totalno izostavili. Ali imamo prvog Crnogorca na forumu :drinking

LeonMak kaže:
Tj. problem je pocetku, ali ako ces imati redovite prihode na pp, uvijek ces moci redovito placati s onim novcima sto si zaradio prije mjesec dana.

Hej Leon, jeli mozda znas nakon koliko vremena, prometa ce nam odobriti nesto ovakvo?

zna li netko mogu li se ove pare što se dobiju sa sharecasha odmah isplaćivati sa paypala ili i za njih moraš čekati 30 dana ,dobivam velike uplate od sharecasha i ne želim više isplaćivati preko alertpay-a jer me uvijek dobro oderu ,neznam jeste li primjetili ali na alertpay ima i neka provizija i za primanje novca ,kad dobiješ novac uzmu ti 2,5%+0,5 $ ,koji lopovi

Sto se tice paypala ovih 30 dana vam je ajmo reci jedna odredjena vrifikacija vaseg racuna. Kada to prodje mozete bez problema raspolagati s novcima. E sad koja je minimalna cifra neznam, ja sam dobio uplatu od oko 800$. Sljedeci mjesec su mi to sve odobrili, u 2 transakcije sam to povukao na karticu. Od onda sa svim uplatama na paypalu raspolazem trenutno.

vucina kaže:
zna li netko mogu li se ove pare što se dobiju sa sharecasha odmah isplaćivati sa paypala ili i za njih moraš čekati 30 dana ,dobivam velike uplate od sharecasha i ne želim više isplaćivati preko alertpay-a jer me uvijek dobro oderu ,neznam jeste li primjetili ali na alertpay ima i neka provizija i za primanje novca ,kad dobiješ novac uzmu ti 2,5%+0,5 $ ,koji lopovi

Pa da zato sti nisi vise na besplatnom nalogu nego jedan nivo vise kao i ja, premasio si neki od limita verovatno mesecni pa su te bacili na nivo iznad... :tease

simbak kaže:
Sto se tice paypala ovih 30 dana vam je ajmo reci jedna odredjena vrifikacija vaseg racuna. Kada to prodje mozete bez problema raspolagati s novcima. E sad koja je minimalna cifra neznam, ja sam dobio uplatu od oko 800$. Sljedeci mjesec su mi to sve odobrili, u 2 transakcije sam to povukao na karticu. Od onda sa svim uplatama na paypalu raspolazem trenutno.

Super, super. Ovo je dobra vijest. Onda sam siguran da ce i meni tako brzo odobriti trenutno raspolaganje s novcem. Dosad sam izbjegavao koristiti PP, ali vec prosli mjesec su mi jedan dio novca prebacili u 'available' iz statusa 'pending' za svega 10 dana i to pustili na karticu tako da ce to ipak ici brze nego sam mislio :)

sax kaže:
vucina kaže:

Pa da zato sti nisi vise na besplatnom nalogu nego jedan nivo vise kao i ja, premasio si neki od limita verovatno mesecni pa su te bacili na nivo iznad... :tease

sad još nesmiješ ni imati dobru zaradu jer je će te svaki put sve više j****

Back
Na vrh