• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Najgluplje pitanje do sad

Azazel

Novi član
Tu od
4 Svi 2011
E ovako pratim vas sajt dosta vremena , i napravio sam prilicno uspeha sa klikovima , sad imam problem kako da isplatim pare u srbiju sa paypal-a ili alert pay -a koji je naj brzi naj bolji i sigurniji nacin ?

Hvala , na odgovoru , ali ovo mi nije pomoglo . jel ima neko voljan da mi registruje racun u hrvatskoj ili karticom da mi otkljuca pay pal , neko ko ima karticu koja treba da istekne pa da mi otkljuca samo nalog odnosno verifikuje. Dajem 8$ sa njega , bolje da ih dam nekom nego ga stoje zaledjene na paypalu , kada nisam video da ne postoi opcija send dok se ne verifikuje .... uh ... kako me nervira kada ispadnem glup

Azazel kaže:
jokara25 kaže:
Koliko ti godina imas?

16

Registruj se za Alertpay i potvrdi account sa mobitelom.Ja sam to uradio kas sam imao 12 godina.I uspjelo je,i acc je radio

Back
Na vrh