• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Najbolji web hosting?

Prije dve sedmice nasao sam ovaj hosting www.zyma.com
Trenutno imaju akciju i za 4.95 funti daju sve unlimited na godinu dana

Bilo mi je malo cudno sve to pa sam razmjenio par poruka s supportom i uvjerili su me da nema skrivenih poruka s sitnim slovima (citaj ogranicenja) tako da sam na kraju i kupio kod njih hosting da sve to isprobam...

Stvar je u tome da dok traje ta akcija moze se kupiti na max. 3 godine, tako da me doslo 3 godine hostinga cca 150kn - neusporedivo s bilo kojim drugim hostingom...

trenutno taj account koristim kao GIT repozitorij za osobne projekte i kao web backup za par dediciranih servera koje administriram (posto ti serveri imaju cPanel podesio sam da automatski svakodneveno rade backup i ftp-om uploadaju taj backup na ovaj account)...

Uglavnom u prvih sedmicu dana isprepadao sam njihov servis s vise od 20 ticketa i mogu reci da su jako brzi i efektivni u rjesavanju istih...

Ja sam vrlo zahtjevan sto se web hostinga za svoje stranice tice i promijenio sam stvarno poprilican broj hostova i sad sam napokon potpuno zadovoljan s IceBlueHost, mladom finskom firmom sa serverima u Njemackoj, UK i USA.

Support im je vrhunski, rade 24/7 i mozete ih kontaktirati bilo koji dan u bilo koje sate. Sve tickete do sada su mi odgovorili u samo par minuta. Imaju 99.9% uptime guarantee i 30-day money back guarantee ukoliko niste zadovoljni s uslugom.

Nude Shared, VPS i Dedicated servere i sve je 100% Fully Managed. Dakle sav posao obavljaju za vas, od pocetnog setupa, security-a pa sve do instaliranja skripti i sire.

Uz sve to cijene su im najpovoljnije sto sam igdje nasao za ovakav stupanj usluge VPS i Dedicated servera, a da stvar bude jos bolja trenutno imaju sljedecu promociju:

VPS
> Receive a 25% recurring (lifetime) reduction
> Valid with any payment term
> Valid on our complete VPS range!
> Use Coupon VPS25

or

> Receive a 25% recurring (life-time) reduction
> AND an extra FREE month (one-time)! (you pay for 3 months and we will manually add an extra month)
> Valid only when signing up with quarterly payments
> Valid on our complete VPS range!
> Use coupon FREEMONTH-VPS

Dedicated Servers
> Receive a € 20 EUR recurring (life-time) reduction
> Valid with any payment term
> Valid on our complete Dedicated Server range! (except for the D-SPDEx range)
> Use Coupon DEDI25

or

> Receive a € 50 EUR recurring (life-time) reduction
> AND an extra FREE month (one-time)! (you pay for 3 months and we will manually add an extra month)
> Valid only when signing up with quarterly payments
> Valid on our complete Dedicated Server range! (except for the D-SPDEx range)
> Use coupon FREEMONTH-DEDI

1300272582.jpg

Prvi mjesec 30% snizenje,placanje MoneyBookers,AlertPay,ZiroRacun....

www.full-space.com

N!xon kaže:
1300272582.jpg

Prvi mjesec 30% snizenje,placanje MoneyBookers,AlertPay,ZiroRacun....

www.full-space.com

pozdrav.. jel ovaj full space hosting neka reklama ili je stvarno hosting odlican??

hostgator mi je nekako skup, a treba mi pouzdan hosting za stranicu koja ce biti dosta posjecivana.

moze preporuka, molim vas :) LP!:wub

Na VPS serverima je dozvoljen warez,adult nulovane skripte......pored ovih nudimo i njemacke VPS serve.....Na svim serverima je SolusVM panel....server mozete sastaviti po zelji npr. RAM koliko hocete HDD koliki hocete ali naravno onda mi izracunamo po kojij cijeni bi Vam dali takav server.... i isto pored tog snizenja 30% mozemo se dogovoriti za jos neko snizenje.....pozzz

a koja je tocno razlika izmedju shared VPS i dedicadet servera. Koje su prednosti, mane itd. Ako ima tko ljubazan da mi objasni

Imaš ovde sve lepo objašnjeno
Kod:
http://www.markomdizajn.com/blog/koji-web-hosting-najvise-odgovara-vasem-sajtu

Koristim NameCheap hosting već skoro godinu dana i prezadovoljan sam i sa hostingom i sa korisničkom podrškom.U pitanju je reseller paket level 2 i košta 27 dolara mjesečno a ima 75 GB prostora i 1000 GB mjesečnog prometa.Koristio sam prije i obični hosting kod njih i prezadovoljan sam nakon lutanja od hostinga do hostinga.

Prije godinu i po dana koristio sam Site5 ali nisam bio zadovoljan sa njihovom uslugom,po meni NameCheap je daleko bolji.

Puno je 27$ mjesecno za hosting, jesi razmisljao mozda o Digital Ocean-u preporuka od mene, jako dobar hosting, odlicna podrska, jedino sto je unmanaged.

Ako nemas bas nikakvog iskustva onda ti ne preporucujem, ja sam gurao sajtove sa 10000 posjeta dnevno na VPS 1 bez problema :D

m1l4n kaže:
Puno je 27$ mjesecno za hosting, jesi razmisljao mozda o Digital Ocean-u preporuka od mene, jako dobar hosting, odlicna podrska, jedino sto je unmanaged.

Ako nemas bas nikakvog iskustva onda ti ne preporucujem, ja sam gurao sajtove sa 10000 posjeta dnevno na VPS 1 bez problema :D

Nije puno 27 dolara ako vrijedi :)

Imao sam jedan dan oko 30.000 posjeta na ovom paketu bez problema i u pitanju je reseller,Digital Ocean nudi VPS pakete a to mi ne odgovara.

Back
Na vrh