• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Najbolji web hosting?

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Razmišljam o kupnji stranog hostinga, i sad trebam u biti ideju neku...
Trebao bi mi solidan hosting, na koji bi stalo bar 5-10 sajtova, da je brzina loadanja ok (normalna), da imam bar par GB prostora, 50-100 GB bandwidtha, odličan support....

E sad, znam da to nude svi veći hosting provideri tipa HostGator, BlueHost, HostMonster, JustHost itd.

Ali neznam koji odabrati, čuo sam priče da svi ti "unlimited" hostinzi zapravo imaju neki limit (mislim, naravno da imaju) al kad ga pređeš da ti jednostavno maknu sajt. To su priče jel...

Volio bi čuti vaša iskustva, imate li sajtove na stranim hostinzima, kakva su vam iskustva i šta preporučujete.

Hvala ;)

Ja sam na Bluehost-u već dugo vremena, i, iako ne volim tako kategorizirat stvari, rekao bih da je najbolji hosting provider u toj sferi. Support je dosta brz, imaju i dosta aktivan forum za support i interakciju sa drugim korisnicima servisa, mogućnosti ima vjerovatno više od HG-a i ekipe, 1-click install alate, centralizaciju, itd.
Nude unlimited prostor i bandwidth u osnovnom paketu. :D

Za HG sam isto čuo od par frendova koji ga koriste da su dobri po pitanju supporta.

InFlames20 kaže:
Razmišljam o kupnji stranog hostinga, i sad trebam u biti ideju neku...
Trebao bi mi solidan hosting, na koji bi stalo bar 5-10 sajtova, da je brzina loadanja ok (normalna), da imam bar par GB prostora, 50-100 GB bandwidtha, odličan support....

E sad, znam da to nude svi veći hosting provideri tipa HostGator, BlueHost, HostMonster, JustHost itd.

Ali neznam koji odabrati, čuo sam priče da svi ti "unlimited" hostinzi zapravo imaju neki limit (mislim, naravno da imaju) al kad ga pređeš da ti jednostavno maknu sajt. To su priče jel...

Volio bi čuti vaša iskustva, imate li sajtove na stranim hostinzima, kakva su vam iskustva i šta preporučujete.

Hvala ;)

Admine zar ova tema vec nije otvorena ranije. :D

Pazi, ja sam vec oko 2 godine kod HostMonster-a i nisam zadovoljan, vec prezadovoljan. Inace HostMonster je osnovan od strane BlueHost-a. Za ovih 2 godine, nijedan jedini ozbiljan problem nisam imao. Sve manje problemcice sam resavao preko livechat-a na njihovom sajtu. Inace kad zavrsis chat sa njihovim supportom imas da im das ocenu od 1-10 koliko si zadovoljan podrskom. Od mene uvek dobiju 9 ili 10. Takodje imaju i forum kao i tiket sistem ali retko koristim oba. Znam dosta njih koji koriste i HostGator pa mogu reci iz njihove price da je dobar. Trenutno imam 23 domena na HostMonsteru i pravim protok oko 150 GB mesecno, i jos uvek nisam dobio ni opomenu.

Ja koristim HostGator i o njima mogu reci samo najbolje... Do sada nisam imao niti najmanjih problema!

ja nisam neki mega korisnik al mogu reci da je ovaj 3ix kod kojeg je 1 mjesec 1$ za mene odlican razne mogucnosti uplate imam dva domena i za njih hosting kod njih a dovoljno je da kazem da je online pomoc (chat) 24h dostupna i extra su kad treba pomoc e sad kakve su ostale stvari vezane uz njih provjerite sami link je u potpisu

alman kaže:
...1 mjesec 1$ ...

Pregledao sam njihov sajt, ovo izgleda nevjerojatno dobro, nisam tako nešto nigdje vidio dosad.
Može li netko od iskusnijih dati svoje mišljenje o 3ix?

zeever kaže:
Ali izgleda da korisnici nemaju baš najbolje mišljenje o njima:

http://www.web-hosting-top.com/web-hosting/web-hosting-top.3ix.org-reviews
http://www.vistainter.com/reviews/0/3ix.org/

Valjda je to po onoj staroj "koliko para - toliko muzike"?

Hostgator sve najbolje o njemu mogu reci site koji drzim na njemu jos nikad nije zastekao sve preporuke jos sam cuo da bluehost je odlican ali nisam probao njihove usluge.To su po mom misljenju najbolja dva pa ko voli nek izvoli :waving

Moja iskustva su razna od krajnje losih :wtf do osrednjih pa sve do najnovijeg iskustva koji je zaista fantastican :sparkle nije sigurno najeftiniji web hosting ali verujte mi zaista odlican hosting, odnosno jedna od najacih kompanija u tom polju.

Kompanija se zove 1&1 takodje domeni su jeftini preko njih a dobijate i free domene, sad zasto ovo pisem skoro sam za klijenta koji je hteo vlastiti hosting preporucijo i zajedno iz njegove kancelarije narucili business hosting koji je trenutno na akciji jos 8 dana inace je mesecno 9.99$ ali jos 8 dana je akcija i dobijate free 6 meseci odnosno za godinu dana platite nesto manje od 60$ sto je super cena za biznis hosting koji je krcat svime i svacime i vredi svaku paru, toliko da sam ja sebi kod njih kupio jos jedan hosting iz kancelarije poslovnog klijenta koji je rekao mora da je mnogo dobar hosting kad ga i ti kupujes :idea

evo linka izravnog do hostinga http://order.1and1.com

a evo linka do uporednih planova hostinga http://order.1and1.com/xml/order/Ho..._top&__lf=Static&linkType=btn&linkOrigin=Home

Pozdrav svima i iskoristite ovu pogodnost 6 meseci dzabe :D

Trebam pomoc oko izbora hostinga budući da domenu vec imam dvoumim se između HostGator i Godaddy. Cijene su približno iste ali mi je nekako drazi Godaddy buduci da kod njih u Economy planu pise koliko cega dobijem (10GB Space,300GB Transfer). Ali cuo sam puno negativnih kritika na racun Godaddy-a. HostGator Hatchling Plan mi nikako nije jasan jer nude Unlimited i prostor i bandwidth. Pa ako netko moze da kaze koji je bolji i priblizno koliko se cega dobije u HostGatora i sto je Shared SSL Certificate i sto je ovo Single Domain.

Moj glas ide Hostgatoru, nekih 18 meseci sam tamo i nisam imao nekih većih problema sa njima, imaju uvek live support, na mail odgovaraju zadovoljavajuće brzo, par puta su mi sajtovi bili na naslovnoj reddita i host nije prso, tako da za ta pare su sasvim ok...

Neosynthesist kaže:
Ja sam na Bluehost-u već dugo vremena, i, iako ne volim tako kategorizirat stvari, rekao bih da je najbolji hosting provider u toj sferi. Support je dosta brz, imaju i dosta aktivan forum za support i interakciju sa drugim korisnicima servisa, mogućnosti ima vjerovatno više od HG-a i ekipe, 1-click install alate, centralizaciju, itd.

Za HG sam isto čuo od par frendova koji ga koriste da su dobri po pitanju supporta.

Reći ću Vam samo da nepostoji neograničeno ništa. I u tome ima caka, ako dignete malo više load na serveru odmah Vas suspendiraju, ili nedo bog da natučete par stotina GB prometa isto odmah suspendiranje. Tako da... :busted

Besplatni hosting kaže:
Neosynthesist kaže:

Reći ću Vam samo da nepostoji neograničeno ništa. I u tome ima caka, ako dignete malo više load na serveru odmah Vas suspendiraju, ili nedo bog da natučete par stotina GB prometa isto odmah suspendiranje. Tako da... :busted

Mislim da pokušaj doslovnog shvaćanja riječi "unlimited" nije ništa manje
nego debilan... nije potrebno znanje infinitezimalnog kalkulusa ili više
matematike da bi se shvatilo da bi literalno shvaćen pojam beskonačnosti
implicirao nepostojanje ikakvih granica u količini prostora i bandwidtha, i da
bi se sav taj kapacitet stopio sa ostatkom materije u svemiru.

Kada se govori o unlimited hostingu, govori se o fleksibilnim pomičnim
granicama; taj hosting ni u jednom trenutku nije neograničen, samo se
stvara ta iluzija pomicanjem gornje granice kako raste potreba za tim.

A to za suspenziju vrijedi na lošijim hostovima, svaki bolji će prepoznat da
sajt ima potencijal i da će vlasnik rado nadoplatit za jači paket ako to zatraže
od njega, što će mu u većini slučajeva bit isplativo.

:]

Ja također koristim HostMonster i mogu reči da sam zadovoljan - naravno, uvijek koristim live chat ako mi nešto zatreba odmah da se uradi ...

Jel možda tko plačao Hosting24?
I ima li kakva iskustva za podjeliti?

ja presao skoro na site5.com

odlican host i podrska barem ovih prvih 15 dana.

3ix je dobar dok ne predjes 3000 unikata dnevno posle te samo sklone
Isto i Hostgator.

Ako pricamo o malim projektima,oba su ok .

freemind kaže:
3ix je dobar dok ne predjes 3000 unikata dnevno posle te samo sklone
Isto i Hostgator.

Ako pricamo o malim projektima,oba su ok .

To naravno nije tacno, bar ne za HG, ali i sve zavisi od vrste sajta.

Back
Na vrh