• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Najbolji program za biranje pobjednika u FB nagradnoj igri ?

Toma1

Član
Tu od
13 Srp 2015
Zanima me ima li netko od vas neki dobar program za random biranje pobjednika nagradne igre. Imao sam neki dobar koji sam prošli put koristio, ali ovaj put je taj post gdje je najavljen giveaway bio boostovan, pa ima tipa 300 likeova, a moja stranica nije dobila ni 180 iako je jedan od koraka za ulaz u giveaway bio da likeaju i stranicu.

Isto tako je još jedan korak bio da lajkaju stranicu od mojih partnera, a oni nisu ni 40 lajkova dobili. Jel moguće nekako ubacit te kriterije, da program provjeri jel izvučeni pobjednik lajkovao i moju i njihovu stranicu ?

Moja preporuka ti je da radiš giveawayove preko Gleam.io giveaway stranice. Tamo ljudi skupljaju ulaze u giveaway ovisno od strane tebe sto trazis da naprave

Back
Na vrh