• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Najbizarnije ključne riječi koje su dovele nekog na vašu stranicu :)

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Joj, ja se sjećam da sam znao vidjet svakakvih boleština koje su ljudi upisivali u Google i nekim čudom završili na mojoj web stranici :D

Sad u zadnje vrijeme nemam ništa presočno ali čim bude stavit ću ovdje. Evo zadnje što je onako "zanimljivo" je ovo:
http://www.google.ba/search?q=kako ...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

A sjećam se jednog posjeta na forum gdje je ključna riječ bila dbomestar :crazy_grin (inače moderator ovog foruma). Dude you're famous :D

Eto, kad neko zna SEO optimizaciju, Google mu odmah čestita rođendan! Pa i sada, proverite... Google otvara:
"Internet zarada - Profile of dbomestar"! ... Sretan rodjendan dbomestar!
Čestitamo!

Procitavši ove postove moral sam i ja probat upisat u Google "kklukov2"
i na prvom mjestu je "Internet zarada Profile of kklukov2" ;)
Neko je upisal u Google "make money 20 referrals $2 instant" i došel na moju stranicu. Neznam na koju foru taj Google radi i zašto se mucim oko <title>,
meta name="keywords", i ostalog.

hmm :D

bosanke sex na bosanskibrod.info forum

gay bosanci na isti forum

naravno obe stvarke se nigdje ne pominju u ovakvom kontekstu :D

zatim saobracajne nesrece opet isti forum

sulumits retsambew na seo contest entry

i stvarno bizarnih kombinacija na sanovnik.org

dbomestar kaže:
Ne zelim ni znat kako si to otkrio :p

Haha to me isto pitao frend kad sam mu rekao :crazy_grin
Naravno, imam instaliran brojač posjeta gdje mogu vidjet otkud mi dolaze posjete... I ne, nemam gljivice na nogama :D

Evo nekoliko mojih:

broj telefona za narucivanje kosmodisk
riješite se bolova u kralježnici i križima

Tema stranice je prodaja ručno izrađenih svijeća

InFlames20 kaže:
Ok, s ponosom izjavljujem da smo prvi za ovaj pojam na Yahoo tražilici :D
http://search.yahoo.com/search;_ylt...nogama&y=Search&fr=yfp-t-153&fr2=sb-top&sao=0

:crazy_grin
joj ova je bila dobra :taunt ..ali evo sad sam provjerio, nisi vise na prvoj stranici..tako da nema vise besplatnog prometa za "gljivice na nogama" :taunt

evo ova moja uopce nije bizarna, i samo bog dragi zna kako je neko dospio na moju stranicu sa ovom rijeci koja btw ima 522.000.000 stranica pronadjenih
homepage :stars

...evo da vas i ja malo nasmijem:

serena wiliams ass
young asian

...inače stranica je o tenisu ali me velili "G" ubaci u adult vode

internet marketing video tutorial madness 2 free - i to 3 puta za ovu kljucnu rijec, evo dok sam pisao ovaj post bio sam 4. na toj poziciji, iako uopce neam verziju 2 nego 1 lol

davor gasparevic blog - 1 posjet sa ove kljucne rijeci, dobro je znat da znaju ljudi za mene

best blog to download money making ebooks - 27. sam za ovaj pojam, znaci na 3. stranici

e-books for money making from internet - nu me mama, prvi sam!!!

how to get promoted working for heb - aj dobro, sto god ovo značilo...

yowille games - a blog je o internet marketing knjigama

Back
Na vrh