• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

My methods

SEOs

Član
Tu od
14 Kol 2009
E ovako posto ste navalili ajde da vam kazem kako sam uspeo ovako brzo da zaradim ;)

Posto nemam mnogo vremena onda cu ovu temu dopunjavati kad god budem imao vremena ;)

Rekao sam da posetu dobijam sa twittera,facebook-a i digg-a

Prvo twitter:

Posto sam ja tek 2 meseca u ovom poslu ja sigurno nisam mogao da postanem veliki igrac na twitteru vec sam odlucio da napravim mnostvo twitter accounta i ako na svakom imam po nekoliko stotina followera (2h posla) onda
kada se sve to sabere imacu veliki broj onih koji me prate (zamiliste da imate 100 twitter naloga sa po 200 followera to bi bilo 100*200 je 20 000) Naravno za sve to ima dosta programa koji olaksavaju sve to pa tako da samo malo treba da se googla.Naravno treba da se sto vise ucestvuje u diskusijama a i da se sto manje spamuje sa linkovima !!! Ovo sve ima na BHW forumu ;)

Ako imate dosta followera mozete da uzmete uzmete neki PPC program
za twitter kao sto je retwt ali meni se cini da je on "crko" :lol

To bi bilo za sad moram sad da idem a cim se vratim krenucu detaljno sa objasnjenjima

SEOs kaže:
E ovako posto ste navalili ajde da vam kazem kako sam uspeo ovako brzo da zaradim ;)

Posto nemam mnogo vremena onda cu ovu temu dopunjavati kad god budem imao vremena ;)

Rekao sam da posetu dobijam sa twittera,facebook-a i digg-a

Prvo twitter:

Posto sam ja tek 2 meseca u ovom poslu ja sigurno nisam mogao da postanem veliki igrac na twitteru vec sam odlucio da napravim mnostvo twitter accounta i ako na svakom imam po nekoliko stotina followera (2h posla) onda
kada se sve to sabere imacu veliki broj onih koji me prate (zamiliste da imate 100 twitter naloga sa po 200 followera to bi bilo 100*200 je 20 000) Naravno za sve to ima dosta programa koji olaksavaju sve to pa tako da samo malo treba da se googla.Naravno treba da se sto vise ucestvuje u diskusijama a i da se sto manje spamuje sa linkovima !!! Ovo sve ima na BHW forumu ;)

Ako imate dosta followera mozete da uzmete uzmete neki PPC program
za twitter kao sto je retwt ali meni se cini da je on "crko" :lol

To bi bilo za sad moram sad da idem a cim se vratim krenucu detaljno sa objasnjenjima

i ti onda postas link do tvoje stranice na tim twitter nalozima?

ja imam jedan twitter account sa 700 i nesto folowera i kad postam link nemam bas neku posjetu.... =((

Nije stvar samo u broju followera, treba poradit na tome da budu ciljani followeri koje zanima određeni niche ;)

Tako je.. Ja nikad opcenito nisam imao nesto veliku posjetu ali uvijek od samih pocetaka sam lovio ciljanu posjetu i takva posjeta konvertira. Ako imas followere koje zanimaju sise i guzice onda bolje da posaljes neki dating offer a ne stranicu o laptopovima.
Sto se tice twitera neznam kakva je posjeta ali slozio bi se sa Hellasom sto je napisao u drugom postu da je poznata stvar da posjeta sa social site-ova nema bas dobru konverziju, no ja vjerujem da postoji i druga strana price. U zadnje vrijeme ljudi tj. Internet Marketeri su poceli kuzit vise "sta pali" ljude sa social siteovima i kad se prilagodimo tome onda je moguce imati i bolju konverziju. Klasicne blatantne reklame ne pale, sad su vise nacini orijentirani da im ispricas pricu, da im se obratis po njihovim "uvjetima". Taj izraz sam cuo sad nedavno na stompernetovom seminaru o social siteovima osobito twiteru.

Ja imam 4 twitter accounta, i ukupno oko 12.000 followersa..na dva acc. u make money nicheu oko 8.000 i ova druga dva na nekim drugim niche-ima oko 4.000.. uglavnom kad postam link, dobijem oko 100 posjeta na link za minut dva.. cinjenica je da se moze s twitterom dosta napravit, samo treba znati pravilno gradit profill i imati ciljane followerse..treba poprilicno vremena da se skupi dosta followersa, ali ako ih skupis 40-50000, mozes stvarno napravit dobar posao, pogotovo u affiliate marketingu

evo kako sam ja dobio 2 followera sa pola sata posla, aj nek bude jedan sat!

npr na moj sajt govorio o SEO, ja ukucam na twitteru u onaj deo za traženje ljudi "SEO" i on mi prikaže nekoliko ljudi koji se bave SEO-m...ja uzmem jednog koji ima "najjači" profil i sve njegove followere počnem i ja da pratim...garantovano više od 50% će i vas početi da prati...

to su 100% ciljani pratioci!!!!

e kad dođem do one granice gde više ne mogu da pratim ljude, onda one koje pratim idem na unfollow...i opet imam mogućnost da idem na follow...i idem onda na sledeće i tako u krug...uopšte nije komplikovano...

već su rekli, ne treba spamovati sa linkovima i treba imati što bolju konverzaciju sa ostalima...

kada postavim link na taj acc koji ima 2k followera...dobijem oko 30-50 posetioca, sve zavisi

šta još radim...potšto ne možeš da pišeš ništa dugačko, ja unapder pripremim tekstić i objavim više twittova odjednom, znači jedan za drugim, i tako kad neko gleda, to je njemu neki tekstić ;) i odma mu je zanimljivije...

aj jedva čekam šta još imaš da kažeš ;)

Borissajkas kaže:

npr na moj sajt govorio o SEO, ja ukucam na twitteru u onaj deo za traženje ljudi "SEO" i on mi prikaže nekoliko ljudi koji se bave SEO-m...ja uzmem jednog koji ima "najjači" profil i sve njegove followere počnem i ja da pratim...garantovano više od 50% će i vas početi da prati...

to su 100% ciljani pratioci!!!!

e kad dođem do one granice gde više ne mogu da pratim ljude, onda one koje pratim idem na unfollow...i opet imam mogućnost da idem na follow...i idem onda na sledeće i tako u krug...uopšte nije komplikovano...

već su rekli, ne treba spamovati sa linkovima i treba imati što bolju konverzaciju sa ostalima...

kada postavim link na taj acc koji ima 2k followera...dobijem oko 30-50 posetioca, sve zavisi

šta još radim...potšto ne možeš da pišeš ništa dugačko, ja unapder pripremim tekstić i objavim više twittova odjednom, znači jedan za drugim, i tako kad neko gleda, to je njemu neki tekstić ;) i odma mu je zanimljivije...

aj jedva čekam šta još imaš da kažeš ;)

Nemoj tako da radis dobices BAN ;) Dnevno nemoj da pratis vise od 400-500 ljudi i kad pratis te ljude onda sacekaj 24h pa onda uradi unfollow svih tih ljudi koji te ne prate.
Ta metoda sa kojom radis je super ali se sigurno smoris kad dodajes svakog ponaosob zato instaliraj ovu grease-monkey scriptu da ubrzas proces:

http://userscripts.org/scripts/show/54690

A i nemoj tako da twittujes posto i zato mozes da dobijes BAN jer se to smatra kao SPAM

I naravno budi umeren nemoj da stavljas svaki dan 500 ljudi koje pratis vec da bude prirodno a i nemoj da stavljas 300 twittova dnevno vec 3-4 ;)

Ako doguras do 10 000 folowera mozes da uzimas lepu kintu ali ako znas sta radis ili mozes da prodas (ako ti nalog ima ciljanu grupu ljudi koja je pogodna za affiliate marketing mozes i da prodas nalog za min. 100$;))

I ako pravis vise twitter naloga obavezno menjaj IP adresu ;) da ne bi prosao kao ja kad su mi banovali nalog sa 7000 followera :taunt

I jos nemoj da ih spamujes sa linkovima nego pocni to tek sa 5000+ followera ;)

Imam jos jednu metodu kako da dobijes followere ali kad budem imao vremena napisacu nesto o tome

Pozz i nadam se da sam pomogao nekome :drinking

seos ajde napisi jos malo detaljnije i druge nacine dobivanja traffica, ja cu lako monetizirati traffic ako cu ga imati odnekuda =)

Vec dugo nisam vidio nekoga ko je bas toliko u zurbi... Valjda zato i zarađuje :D

hahhaha m4ster :D

seos, pa i ne preterujem, odradim 100-200 ljudi kad se setim, nisam baš neki spamer...al to da mogu dobiji ban što ređam 2-3 twitta nisam znao, tnx ;)

kao što neko reče, ovaj forum se zaista razvija u jedan veoma ozbiljan

blogex kaže:
seos ajde napisi jos malo detaljnije i druge nacine traffica, ja cu lako monetizirati traffic ako cu ga imati odnekuda =)

izvini blogex mozes li mi reci sta je to traffic ????

Mister.No kaže:
blogex kaže:
seos ajde napisi jos malo detaljnije i druge nacine traffica, ja cu lako monetizirati traffic ako cu ga imati odnekuda =)

izvini blogex mozes li mi reci sta je to traffic ????

traffic= posjeta, to stvarno nisi znao ili ??

ej mister no, cini mi se da nekako samo ides po forumu i pises kratke postove da nabije posjetu, ovaj post cu ti isto izbrisati je vecinu puta samo citiras i napise par rijeci dolje, nemoj da se ovo ponavlja.

traffic= posjeta, to stvarno nisi znao ili ??

Verovatno nije cim pita :taunt

@Misten.No : A za followere nije tako jednostavno kao sto izgleda ipak lako je citati ali ipak je tesko to sprovesti u delo tako da srecno ;)

SEOs kaže:
Borissajkas kaže:

Ta metoda sa kojom radis je super ali se sigurno smoris kad dodajes svakog ponaosob zato instaliraj ovu grease-monkey scriptu da ubrzas proces:

http://userscripts.org/scripts/show/54690

A i nemoj tako da twittujes posto i zato mozes da dobijes BAN jer se to smatra kao SPAM

edit: post skracen zbog nepreglednosti

kako da postavim ovu skriptu ?????

Ispod velikog velikog zelenog gumba install imaš link How do I use this? pa malo pogledaj

Savjet: ako želiš nešto citirati nemoj citirati cijeli tekst jer što mene briga što je Borissajkas rekao :) citiraj samo ono što je bitno jer ovako forum postaje totalno nepregledan.

Ps. #Borissajkas ništa osobno mogao je biti i netko drugi u pitanju

@Mister No

Da se ti možda nisi prije zvao BlackDragon :D

Majstore, sad sam te u nekom threadu bodrio al malo sam ti pogledao postove...pa mi nije jasno - jel ti to ovdje kao zayebavaš ekipu? Ili si spamer? Ili si bolesno lijen? Ili si samo retardiran? Oprosti, ali učlanio se se prije 2 mjeseca na ovaj forum i da u ta dva mjeseca učenja o SEO nisi naučio osnovne pojmove (pitaš što je traffic) i neke osnovne radnje (kako instalirati skriptu).

i.m.warrior kaže:
@Mister No

Da se ti možda nisi prije zvao BlackDragon :D

Majstore, sad sam te u nekom threadu bodrio al malo sam ti pogledao postove...pa mi nije jasno - jel ti to ovdje kao zayebavaš ekipu? Ili si spamer? Ili si bolesno lijen? Ili si samo retardiran? Oprosti, ali učlanio se se prije 2 mjeseca na ovaj forum i da u ta dva mjeseca učenja o SEO nisi naučio osnovne pojmove (pitaš što je traffic) i neke osnovne radnje (kako instalirati skriptu).

nezajebavam nikog...neznam kako se postavlja skripta.....:( :(

ja se jesam uclanio pre 2 meseca...al sam samo pre nekoliko dana poceo poceo da pretrazujem po forumu....zasto mislis da sam black dragon ????
naravno da nisam.............

neznam po cemu ja to zajebavam ekipu.....i ako smetam i ako mislite da vas zajebavam onda odoh sa foruma(iako je najbolji za koji znam)..........nebih vise da smetam......

Back
Na vrh