• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Monetization rejected

ciprijani

Član
Tu od
24 Srp 2012
Od skoro sam poceo da dobijam ovu poruku za pojedine video snimke koje kacim na youtube. Sad, zanima me da li posle odredjenog broja primljenih ovih obavestenja ja mogu da izgubim monetarizaciju na yt kanalu?
Zna li neko nesto o tome?

Ne znam kakav odgovor očekuješ , odgovor je da možeš izgubiti adsense na yt kanalu desilo se mom prijatelju, vratili su mu adsense pošto je brdo stvari pobrisao i dopisivali smo se sa njima jedno 2 meseca taman kad je hteo da odustane ovi su bez obaveštenja sve vratili, a znam da ima slučajeva (99%) kad im ne pada napamet da ti vrate nalog.

Ne mislim na ono standardno, kada dobijes opomenu, ovo je potpuno novo, po pre 15ak dana se prvi put pojavilo, crveni krug i crta preko njega, kao oni su ocenili da ne mogu da monetarizujem taj video.

U medjuvremenu sam nasao odgovor, ali nisam siguran posle koliko opomena gase monetarizaciju na kanalu, ali kanal ostaj. pogledaj ovde kako izgleda https://support.google.com/youtube/troubleshooter/2990415?hl=en

Back
Na vrh