• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Monetizacija videa

Hooligancic

Novi član
Tu od
21 Srp 2015
Pozdrav, moji snimci su duzine oko 40-45 minuta, zanima me koja je razlika kada se monetizuje snimak, i na snimku ima samo jedna "zuta trakica" na 10 sekundi na koju iskace reklama i kada npr na svakih 5 minuta namestim tu "zutu trakicu" da izlaze reklame?

Hooligancic kaže:
Pozdrav, moji snimci su duzine oko 40-45 minuta, zanima me koja je razlika kada se monetizuje snimak, i na snimku ima samo jedna "zuta trakica" na 10 sekundi na koju iskace reklama i kada npr na svakih 5 minuta namestim tu "zutu trakicu" da izlaze reklame?

Razlika je 'drasticna' sto bi rekao Djura iz Nadrealista :crazy_grin. Ta zuta trakica je u stvari mesto gde ce se pojaviti reklama, sto vise 'trakica' = vise reklama = vise novca. Bio bi dobro da ne preteras i da ih postavljas na logicna mesta - npr. ako imas kompilaciju onda stavljas izmedju klipova, itd.

Aham, to je super onda, samo sto mi je malo vise i dosadilo sve ovo.. da li je moguce da na 900 prikaza snimaka, 12000 odgledanih minuta, ukupno procenjene reprodukcije bude 140 .. I pored toga sto sam stavio da ne mogu da gledaju snimke preko mobilnog telefona, stvarno mi nije jasno, jel moguce da svi ljudi imaju onu aplikaciju za blokiranje reklama.. ja koliko vidim meni u proseku treba 6000 pregleda da bih imao 1000 monetizovanih na kojih ne dobijem ni 1$, stvarno je pretesko u Srbiji :)

I ako neko pored toga zna kako da se namesti da se preko mobilnih uredjaja ne moze gledati video , posto youtube na android aplikacijama, svi ga koriste a njegovi pregledi nisu monetizovani :)

Zna li iko ista, posto ovo stvarno nije normalno.. od 3000 prikaza 1700 preko racunara- 1300 preko mobilnog telefona, ukupno 300 monetizovanih, premalo , plus su mi gledaoci "deca-zenska vecinom" koja ni ne znaju sta je adblok.. zar uopste ne postoji opcija da se zabrani pregled prekog mobilnog (android youtube) , jer ovako gledano, nekom treba dnevno 55000 pregleda da bi imao 5$ ???

Back
Na vrh