• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Molim za mišljenje o "čistoći" tema

JelenaM

Moćan
Tu od
11 Velj 2012
Nisam znala kako preciznije da naslovim topic - elem, pomažem sestri da podigne portfolio sajt (arhitektonsko 3d modelovanje) i našla je ove dve teme koje joj se dopadaju:

PHP:
http://dimsemenov.com/themes/touchfolio/demo/
http://wpshower.com/demo/?preview_theme=expositio

Znate već da nisam tehnički mag pa bi mi stvarno značilo vaše mišljenje u smislu pouzdanosti ovih tema (free su a nisu mi poznata imena). Ona se svakako neće baviti SEOm pa nije važno da li jesu/nisu savršeno optimizovane, više me zanimaju eventualni propusti/problemi koji mogu da se pojave a ja n'umem da ih vidim (ni da pretpostavim koji bi mogli da budu jer mi je ovaj tip tema nepoznat).

Svako mišljenje je dobrodošlo!

Teme su super po mom nekom ukusu prva je bolja, posebno mi se svidja skrol fazoncic :) Sta mislis da ti napravis sajt u jednoj pa mi to vidimo pa prebacis u drug pa da ocenimo lepo :D

Haha SpawneR gledam da i njoj i sebi skratim posao, ne da dodajem :) Ali hvala, i meni se prva više dopada, skrenula sam joj pažnju na to da ova druga nije responsive (ne znam koliko će proceniti da joj je to važno ;) ) al mislim da i ona naginje prvoj.

joker123 - i ja nešto računam da neće biti problema ali šta znam, free teme su, hbga, nikad ne znaš zašto su free a računam možda ima nekih "opštih mesta" koja umeju da zaškripe a ja ih ne znam, pa rekoh bolje da pitam :)

Malo sam preletio kod, teme izgledaju OK.Ja dajem glas prvoj temi, jer je ova druga "too simple".

Kako mislis da druga nije responzivna ?

belmo996 kaže:

Onako korisnički kako umem da proverim :) - pogledala je sa telefona. A i ne piše u opisu da je responsive. Doduše, pogledala sam demo but still..

JelenaM kaže:
belmo996 kaže:

Onako korisnički kako umem da proverim :) - pogledala je sa telefona. A i ne piše u opisu da je responsive. Doduše, pogledala sam demo but still..

Onda moj pretrazivac laze http://prntscr.com/4zmr3r :D

Ne svidja mi se ni prva ni druga, suvise su proste. Kapiram da naidem na takve sajtove, odmah bih izao, mislio bih da to odavno ne radi. No, prva je za nijansu bolja.

A tražila je minimalizam, od svega što smo našle njoj je to - to. A i meni je to okej, za ono što njoj treba mislim da su jako dobre kao showcase. Ni njoj ni potencijalnim klijentima nije važno da demonstrira neko poznavanje web dizajna ili internet marketinga, već da se ono što nudi od usluga dobro vidi i da se uklapa u njenu ličnu estetiku (sa stanovišta lične prezentacije i to je jako važno).

EDIT: definitivno je izabrala prvu, hvala svima na pomoći :)

Back
Na vrh