• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Molim za malu pomoć..

djordje5

Član
Tu od
28 Velj 2009
Pozzdrav svima još jedanput.Ja sam Đorđe imam 36 godina i već sam nešto jače od godinu i pol na ovom forumu ali kao posmatrač.Dugo sam se lomio i na kraju sam odlučio,te prošle godine u novembru upisah web-design i bilo je mučenja i učenja ali se isplatilo,jer se nešto i naučilo.E sad mnogo bolje radim u dreamweaveru nego što kucam kod u notpedu ali radi se punom parom pa će i ovaj drugi dio doći na mnogo bolji nivo nego što je sad.Ovladao sam Flashom,Photoshopom,Adobe Ilustratorom,JavaAction Script.
E sad šta ja hoću Vas da pitam...Šta dalje?Počelose učiti i kretati se,sad nebi valjalo stati,treba nastaviti sa učenjem.Ja lično bi volio raditi sajtove kao što je ovaj,iliweb-shopove..tako nešto.Čega sad da se dohvatim? Ili ako neko smatra da ima nešto što je mnogo interesantnije i korisnije pa da se okrenem u neku drugu stranu.Za učenje oran i oštar kao sablja..hehehe
Da nadam se da Vas nisam puno ugnjavio o sebi,al Vas molim za savjet.
Pozzdrav Đorđe

Pozz,
Oprosti kolega, meni je tvoj post totalno nejasan..

Pa ima brdo ideja na ovom forumu nije mi jasno kako ti nije dosla neka ideja sta da radis i proucavas dalje? Tesko je nama reci jer sve ovisi kakva je osoba, ako se vidis kao web dizajnera daj se skroz u to i proucavaj kako radit kvalitetne sajtove ali i razradi kako doc do klijenata itd. Ako te zanima neka druga zarada porucavaj metode koje su spomenute ovdje, izaberi jednu i nauci sve o tome. I nemoj se ogranicit samo na ovaj forum.

Back
Na vrh