• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Moje reklame

Miss.Toxic

Novi član
Tu od
2 Sij 2010
Evo imam jedno pitanje
prije nekoliko dana sam tek pocela koristiti adsense
i postavila sam kod reklame na svoj forum xD
i sad slijedi pitanje
kako ja mogu vidjeti svoje reklame na drugim sajtovima
jeli ja ne smijem klikati na one reklame koje se pojavljuju na mom forumu ili reklamu mog foruma na nekim drugim sajtova
to mi nikako ne ide u glavu

Miss.Toxic kaže:
Evo imam jedno pitanje
prije nekoliko dana sam tek pocela koristiti adsense
i postavila sam kod reklame na svoj forum xD
i sad slijedi pitanje
kako ja mogu vidjeti svoje reklame na drugim sajtovima
jeli ja ne smijem klikati na one reklame koje se pojavljuju na mom forumu ili reklamu mog foruma na nekim drugim sajtova
to mi nikako ne ide u glavu

Pa ako ti nisi postavila te reklame da druge sajtove onda slobodno mozesh da klikcesh, nemaju tvoj pub i prema tome nemaju veze sa tobom, ako te zanima sajt sa tvoje reklame kako izgleda onda samo kopiraj url sajta koji je ispod reklame u adresbar browsera.

Back
Na vrh