• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mikroposlovi (Lista sajtova)

student_zarada

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2011
:waving
Potrebna mi je kratka lista stranih sajtova vezani za mikroposlove uz uslov da nisu scam, da imaju bar neku solidnu posjećenost i da su pristupačni za izradu kampanje.
Znači, nisu mi potrebni da ja zarađujem pare, nego da platim ljude za to. Za sada koristim microworkers, minuteworkers, jobboy...ali oni su mi nedovoljni jer su mi potrebno bar još neka 2-3 sigurna da proširim posao. :(

Razumijem 4 je ujutro pa ti opraštam. Toliko blesav da ne znam koristiti google nisam = )
I ne treba mi ova vrsta sajtova gdje plačam 5 $ nekog za nešto, nego da npr za sign up 0.2 $, ili za instaliranje nečega 0.3, download etc... I zato sam tražio nekoga ko je imao posla s tim jer postoje mnogo njih koji uzimaju prevelik Fee, ali ima i njih koji su jako dobri za izradu kampanje... = )

Hvala svakako :waving

Pa imas Micro turks iz ove liste, on ti ima te opcije signup-ovanja za 0.20-0.30 $ i slicno...sve mozes da pronadjes na google, to ti je cudo jedno :)

Kao sto mozes kucati "micro jobs" isto tako mozes pored toga traziti i iskustva drugih i dosao bi do svih informacija, mora malo da se pomuci u startu :)

:waving

student_zarada kaže:
Razumijem 4 je ujutro pa ti opraštam. Toliko blesav da ne znam koristiti google nisam = )
I ne treba mi ova vrsta sajtova gdje plačam 5 $ nekog za nešto, nego da npr za sign up 0.2 $, ili za instaliranje nečega 0.3, download etc... I zato sam tražio nekoga ko je imao posla s tim jer postoje mnogo njih koji uzimaju prevelik Fee, ali ima i njih koji su jako dobri za izradu kampanje... = )

Pizdiš na njega a nisi opisao kakvu vrstu posla tražiš. Ja nigdje ne vidim u prvom postu da si opisao poslove za 0.2 $ i iskreno sve ti je dobro napisao jer i 5 $ je mikro posao.

Petarcro kaže:
student_zarada kaže:

Pizdiš na njega a nisi opisao kakvu vrstu posla tražiš. Ja nigdje ne vidim u prvom postu da si opisao poslove za 0.2 $ i iskreno sve ti je dobro napisao jer i 5 $ je mikro posao.

Kumee, ne pizdim ni na koga, šta vam je... :) Dobro možda u prvom postu nisam naveo poslove za 0.2 $, ali sam naveo 3 sajta čija je tematika baš jasna i zajednička za sva 3 sajta pa sam mislio da je očigledno šta tražim... A nemam šta pizdid ili sločno :sigh ja sam došao ovdje po pomoć od vas i nije moje da se nekorektno ponašam...:waving

Ovi sajtovi postoje već dugo i poznati su po tome da plaćaju na vrijeme i da nisu povezani ni sa kakvim online prevarama.

Fiverr
Amazon Mechanical Turk
Microworkers
CloudCrowd
Subvert and Profit

Evo i nekoliko sajtova koji nisu toliko popularni a koji su se pojavili ne tako davno:

Zeerk.com
Rapidworkers.com
Microlancers.com
Minijobz.com
HireMeFor.com
JustaFive.com
MinuteWorkers.com
ShortTask.com
JobBoy.com
MyEasyTask.com
MicroTurks.com
GigBux.com
Webserve.com
HomeWorkGigs.com
TenBux.com

jedno pitanje? koja je poenta ovih sajtova? kako oni funkcionisu? kako ja da zaradim pare?

pspman kaže:
jedno pitanje? koja je poenta ovih sajtova? kako oni funkcionisu? kako ja da zaradim pare?

nzm prva dva odgovora, ali mislim da ne treba ici u tom pravcu jer je tu zarada minimalna. . . Odvoji vremena i procitaj odeljak foruma freelancing , ja sam se sinoc registrovao na odesk, imam poverenja u njih jer mi je profesor u skoli preporucio da pogledam to. . .

pspman kaže:

odesk, freelancer, elance, to su (barem meni) poznatiji (čitaj, provjereni)
i fiverr :)

koristim ja stocklogos vec godinu dana,nego rekoh ako moze jos negde da se uzme kinta,pa zato :D

Back
Na vrh