• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Microworkers: Najbolji način za promociju web sajta?

b82

Aktivni član
Tu od
2 Stu 2010
Skupio sam par dolara na microworkers. Hteo bih taj novac iskoristiti za promociju sajta. Sajt je na engleskom jeziku.

Da li je bolje da placam ¢10 za like, digg, buzz... ili da platim par centi više da linkove ostavljaju na forumima i u komentarima na blogovima. Treća opcija je da platim par dolara za artikal na blogu sa linkom prema mom sajtu.

Znam da bih trebao da se borim za kvalitetnije linkove gledano iz SEO perspektive, ali sad mi je bitno da za što manje novca dobijem što više posetilaca makar to bilo i privremeno. Kako bi ste vi potrošili tih par dolara?

Zasto novac koji si zaradio na microworkersu moras nuzno i potrositi na microworkersu?

Ne želim da se cimam oko povlačenja novca i da plaćam proviziju od 6%. Moram da im dam adresu, pa da sačekam da mi stigne PIN kod, da bih uopšte mogao da povučem novac

Inače većinu novca zarađujem preko filesonic i koristim za druge vidove promocije, tipa adwords. Odlučio sam da probam microworkers par dana i zaradio par dolara. Nisu to neke velike pare da bih se cimao oko toga, ali zašto da se bace. Zato sam mislio da je najbolje da ih tamo iskoristim.

b82 kaže:
Ne želim da se cimam oko povlačenja novca i da plaćam proviziju od 6%. Moram da im dam adresu, pa da sačekam da mi stigne PIN kod, da bih uopšte mogao da povučem novac

Inače većinu novca zarađujem preko filesonic i koristim za druge vidove promocije, tipa adwords. Odlučio sam da probam microworkers par dana i zaradio par dolara. Nisu to neke velike pare da bih se cimao oko toga, ali zašto da se bace. Zato sam mislio da je najbolje da ih tamo iskoristim.

Najbolje ti je mozda da ulozis da ti se registruju na neke forume i da ostave odredjen link u potpisu i da napisu par postova, da komentarises mozes i sam, to ti nije tesko. Sto se tice pisanja clanka, verovatno bi posle isplate sklonili taj link iz clanka, tako da bi to verovatno bilo bacanje para, mada napominjem da nisam imao iskustva do sada sa tim.

Na YouLikeHits možeš dobiti dosta ljudi za google +1, ja sam u 2 sata dobio 72. Samo moras provesti bar sat vremena na sajtu klikcajuci da zaradis te kredite koje ces iskoristiti.

A sto se tice microworkersa, i ja sam pokusao napraviti kampanju prije nego sto sam isplatio i verifikovao (kad ti stigne PIN kuci) i nije moglo tj odbili su kampanju jer su rekli da moram verifikovati account (unijeti PIN) kako bi odobrili kampanju. A da bi dobio PIN cini mi se da moras traziti isplatu (minimalni iznos za isplatu je $9 + 6% paypal fee)

Ako uspijes sve to verifikovati i srediti onda predlazem da taj novac iskoristis za posao tipa Forums: Sign Up + Post 3x ($0.14). Odu na neki popularni forum koji ima istu/slicnu tematiku kao tvoj sajt i postuju ukljucujuci tvoj link. Ali onda predlazem da posao ocijenis tek nakon 5 dana jer postoji mogucnost da admin/mod unisti taj post nakon 24h a ti vec ocijenio kao satisfied i samo si bacio pare.

LP, Ermin

Kreirao sam kampanju na Microworkers i tražili su mi da uplatim $10 na moj račun da bi mi verifikovali nalog. Naravno, nisam im uplatio ništa i kampanja je odbijena, a novac mi je vraćen. Sad ću da zatražim PIN i da uzmem taj novac.

Ja imam mali problem sa microworkersom. Uplatio sam 10 $ sa mog alertpay racuna da bih pokrenuo jednu kampanju. Juce sam postavio sve sta treba da se radi i isao sam na submit. Jedno vreme je stajalo ono pending review. Posle toga se promenio status i pisalo je paused by system ? i sada nema kampanje uopste..
Da li je neko mozda imao slicnih iskustva ?
Pozdrav :waving

evo,ja vec 3-4 meseca radim na microworkers-u,veruj mi da je najbolji nacin da privuces posecenost upravo da pravis kampanje..

ili platis 0.5$ da stave tvoj sajt na njihov blog ili das 0.15$ za zadatak da udju na tvoj sajt i nesto unikatno sa tog sajta kao dokaz da ti posalju (npr prvi dokaz url par pod stranica sa tvoje stranice i dokaz 2 npr koje je boje nesto ili sta pise negde u cosku velikim slovima bla bla) ..

sta god se odlucis,stavi kao HG kampanju..evo ti moj ID pa ga ubaci u grupu i ja cu ti to uraditi bez problem.. -----> 99ce6eb8 <-------

Pozdrav

Spartanac kaže:
cvija93 - gde pratis statistiku svoje kampanje ?

pa ovde microworkers.com/employer_start.php i onda izaberes koju kampanju si zapoceo da li basic ili Hire Group..udjes u tu koju si poceo i tu gledas :)

inace sam worker tamo,ne employer..

Microworkers suck!
Ako mene pitate, nikada nemojte da koristite ovaj sajt. Doduse ja sam samo pokusao kao employer i prosao sam kao bos po trnju. Sva sreca pa su mi uzeli samo 11$ :|
Support - ocajan..
Ne znam kakav je za workers, ali za employers je stvarno jedna velika 0!

Spartanac kaže:
Microworkers suck!
Ako mene pitate, nikada nemojte da koristite ovaj sajt. Doduse ja sam samo pokusao kao employer i prosao sam kao bos po trnju. Sva sreca pa su mi uzeli samo 11$ :|
Support - ocajan..
Ne znam kakav je za workers, ali za employers je stvarno jedna velika 0!

Mozes li da objasnis o cemu se radi, jer ako nisi zadovoljan obavljenim poslom jednostavno ne odobris isplatu radnicima.

Ja sam jednom pokrenuo kampanju i dobio cak i vise od trazenog, sa 100% uspesnosti.

pokusacu ovaj sajt..mada preferiram freelancer.com ..i kao poslodavac i kao radnik

Pozdrav !

Imam na microworkers-u 9.61$ sto bi trebalo da je dovoljno za prvu isplatu...medjutim jos uvek ne mogu gore da cekiram moneybookers i alertpay.Koliko jos treba? Posto planiram da pravim kampanju koji su sledeci koraci?
1.Da li moram prvo ovaj novac da isplatim da bi dobio PIN,pa onda da verifikujem ?
2.Koliko je potrebno za kampanju jel uplata 10$+ 5,6$ za sam zadatak i moram li pre toga imati PIN ?
3.Koliko vremenski treba da se dobije pin i da se sve to pokrene ?

Malo je poveci broj pitanja,ukoliko je neko prosao sve to nek prenese sta mi je ciniti ?

Sa 9.70$ je odcekirao AP i dozvolio withdraw...Usput sam zatrazio PIN i dobio sam ovo obavestenje
PIN was mailed to you - activate withdrawals
PIN was mailed (to the Address you provided) on "2012-05-09" Enter PIN number
If you didn't receive the PIN after 21 days, you can request a new PIN

Da li to znaci da dok ne ukucam taj PIN nista od isplate ?

micos kaže:

Moraš uneti PIN da bi mogli da te isplate.
Koliko vidim tek danas su ti poslali PIN na kućnu adresu.

Drenova kaže:
micos kaže:

Moraš uneti PIN da bi mogli da te isplate.
Koliko vidim tek danas su ti poslali PIN na kućnu adresu.

Hvala !
da tek danas sam zatrazio.

Takodje da pitam,kod kampanje da li uvek trazi 10$ kad pokrecem novu ?

Dobio sam neki dan PIN ..i zatrazio sam isplatu..kako vidim iz vasih postova to moze da potraje i do 30 dana.Hocu da probam tj da se uverim u withdraw u MW.
Takodje imam opet oko 4$ ,tako da cu uskoro pokrenuti svoju kampanju...
Interesantni su ovi poslici,ima li jos kakav proveren sajt a da nije Mturk kojeg ste pominjali ,naravno da radi ?

micos kaže:
Interesantni su ovi poslici,ima li jos kakav proveren sajt a da nije Mturk kojeg ste pominjali ,naravno da radi ?

Imas minuteworkers i shorttask (provjereno)

Back
Na vrh