• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mediakash 0.10$ - 4.0$ -Po ponudi

SEO

Član
Tu od
30 Srp 2010
Mediakash

Sta god pronadjete na netu, a mislite da moze biti zanimljivo drugima, Uz pomoc Mediakash-a mozete naplatiti od 0.10$ do 4.0$.
Da bi ste koristili Mediakash ne treba vam web sajt ili blog, niti morate da cekate po mesec dana da vas obobre.

Uputstvo:
1.Skratite bilo koji link (isto kao i tinyurl ili adfly...)
2.Kada neko klikne na vas link morace da popuni kratku anketu da bi video sarzaj , a vi cete zaraditi 0.10$ - 4.0$
3.10% zarada od referala
4.Isplate Paypal i Alertpay, minimum 5$

Mediakash nije scam sajt, tako da o tome ne morate da brinete.
Mozete se registrovati preko linka u mom potpisu.

-Napisacu jos toga sutra u zurbi sam.

trebao sam ovaj thread da stavim u CPA mreze, ako neko moze neka ga premesti!

Da li ovo vazi za posjete sa Balkana jer napravio sam jedan link i kada kliknem pise mi ovo
Nažalost nema ponuda dostupna za tvoju zemlju,a inace sam iz BiH.

hara91 kaže:
Da li ovo vazi za posjete sa Balkana jer napravio sam jedan link i kada kliknem pise mi ovo

Verovatno ne kao i kod svake druge CPA mreze. Ustvari mozda zapadne neki survey (npr. freelotto) ali se to retko desava.

Black Dragon kaže:
hara91 kaže:

Verovatno ne kao i kod svake druge CPA mreze. Ustvari mozda zapadne neki survey (npr. freelotto) ali se to retko desava.

bas tako, najvise placaju za klikove iz USA.

Da li se dobijaju $ i kad se klikne na link ili samo ako se popuni anketa?

Ove ankete je nemoguce popuniti, ostave namjerno gresku (onemoguce unos tekst, izbacuje gresku da je unos neispravan...). Lici na fake!

ulysses kaže:

Mora se popuniti anketa, kao i na sharecash-u ili CPAlead-u, ja sam danas imao 17 klikova i 3 lead-a i imam 3.5$ na racunu.

wulmbos kaže:
Ove ankete je nemoguce popuniti, ostave namjerno gresku (onemoguce unos tekst, izbacuje gresku da je unos neispravan...). Lici na fake!

Druze da je fake ne bih svakako napravio ovaj thread, probaj da uradis sharecash ili CPAlead anketu, ne verujem da se mnogo razlikuju.

SEO kaže:
ulysses kaže:

Mora se popuniti anketa, kao i na sharecash-u ili CPAlead-u, ja sam danas imao 17 klikova i 3 lead-a i imam 3.5$ na racunu.

wulmbos kaže:

Druze da je fake ne bih svakako napravio ovaj thread, probaj da uradis sharecash ili CPAlead anketu, ne verujem da se mnogo razlikuju.

Sto se tice promocije, moj savet je= facebook + Youtube

e jer smijem ja ispuniti offere od covjeka kojemu sam ja refferall i koliko smije puta jedan covjek ispuniti LEADA

fpopic kaže:
e jer smijem ja ispuniti offere od covjeka kojemu sam ja refferall i koliko smije puta jedan covjek ispuniti LEADA

Ne gubi vreme, sitno ces zaraditi i mozes popiti ban.
Jedan covek moze napraviti onoliko lead-ova koliko ponuda ima.
Stalno se pojavljuju nove, tako da ti jedna ista osoba moze doneti novac vise puta.

SEO kaže:
fpopic kaže:

Ne gubi vreme, sitno ces zaraditi i mozes popiti ban.
Jedan covek moze napraviti onoliko lead-ova koliko ponuda ima.
Stalno se pojavljuju nove, tako da ti jedna ista osoba moze doneti novac vise puta.

ma sumnjam za ban jos su nerazvijeni a to bi mogli na pocektu iskoristiti
jer kod tebe samo TRAVIAN OFFER ili

SEO kaže:
A otkad je ovo cpa mreža? CPA mreža ti nudi veliki broj ponuda koje možeš da promoviraš bilo gdje, zahtijeva dosta više detalja pri registraciji i funkcioniše drukčije. Ovo je običan url shortener, koji isplaćuje kada neko popuni ponudu (koju ti ne možeš birati niti koristiti odvojeno) isto kao adf.ly ili linkbucks, samo što oni isplaćuju dosta manje, zbog toga što prikazuju samo reklame. Sumnjam da li se može nazvati i affiliate program.

Gradimir kaže:
SEO kaže:
A otkad je ovo cpa mreža? CPA mreža ti nudi veliki broj ponuda koje možeš da promoviraš bilo gdje, zahtijeva dosta više detalja pri registraciji i funkcioniše drukčije. Ovo je običan url shortener, koji isplaćuje kada neko popuni ponudu (koju ti ne možeš birati niti koristiti odvojeno) isto kao adf.ly ili linkbucks, samo što oni isplaćuju dosta manje, zbog toga što prikazuju samo reklame. Sumnjam da li se može nazvati i affiliate program.

Pa zavisi iz kog ugla gledas na sve ovo. Ovo jeste URL shortener ali u svom sklopu su i ''ugradjeni'' CPA offeri, tako da i jedno i drugo je tacno.

Gradimir kaže:
SEO kaže:
"zahtijeva dosta više detalja pri registraciji" -:hysterical
O cemo pricas!?!?:busted
CPA = Cost per Action
tako da MK spada u tu kategoriju.
Eto naucio si nesto od mene, nema na cemu. :waving

SEO kaže:
Gradimir kaže:
SEO kaže:
"zahtijeva dosta više detalja pri registraciji" -:hysterical
O cemo pricas!?!?:busted
CPA = Cost per Action
tako da MK spada u tu kategoriju.
Eto naucio si nesto od mene, nema na cemu. :waving

Ako ti tako kažeš...

Back
Na vrh