• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Losa vest za fb stranice

Pa eto moglo bi se reci objava koja dovodi do vece interakcije od drugih i relevantna za tematiku stranice.

sage kaže:
Pa eto moglo bi se reci objava koja dovodi do vece interakcije od drugih i relevantna za tematiku stranice.

Da ako gledate na kvalitet sa te strane.

flex202 kaže:
BlackSwan kaže:
Imam utisak da reach zavisi od kvaliteta posta koji se objavljuje ... posedujem stranicu od 5.4 miliona fanova ... kada objavim neku dobru sliku ili vest reach bez problema dodje do 500k-700k ... kada objavim neku glupost reach ne prelazi 50k.

Takodje sam primetila da kada vise puta objavim istu vest reach se maltene prepolovi sa svakom sledecom objavom ...

Mislim da to nije moguće jer fejsbuk ne može znati da li je objava vezana za stranicu niti da li je u pitanju kvalitet već su tu neki drugi faktori u pitanju.

shulk kaže:
Istina je da nećemo viditi objave koji su naši prijatelji komentirali/lajkovali ?

Ako je tako najavljeno vjerovatno da će tako i biti.To će definitivno uticati na doseg objava na stranicama ali neće ih "ukopati", barem ne one koje su baš aktivne a ima ih dosta.To će najviše uticati na stranice koji ni do sada nisu bile nešto aktivne, barem po mom mišljenju.

Hm, ako prijatelj lajka neku sliku osobe, a ne stranice? Komentira mu objavu ili nešto tako?

sage kaže:
flex202 kaže:
Mislim da to nije moguće jer fejsbuk ne može znati da li je objava vezana za stranicu niti da li je u pitanju kvalitet već su tu neki drugi faktori u pitanju.

I ja mislim da ima veze sa kvalitetom objave ako se moze tako nazvati. Po nekim mojim iskustvima ako u prvih sat vremena ne krene lajkovanje, sherovanje ili komentarisanje objava ce imati manji reach, to mu dodje kao merilo za "kvalitet". Ili ako niko ne klikce na taj link isto.

To i ja mislim. Ova najjača stranica koju imam je vezana za jednog glumca. Ako objavim nešto vezano direktno za njega reach je odličan, ako spamujem sa slikama drugih glumaca, zahtevima da lajkuju druge stranice ili pročitaju nešto nevezano za njega reach je znatno manji.

Ako je dobar post Facebook ce nas automatski obavjestiti da je post dobar za Engagment kako bi ga mogli reklamirati sto naravno odredi njihov algoritam.A sve ove promjene oko algoritma a u posljednjih dana i objavljivanje na grupama je zbog toga sto Facebook zeli da trosimo sto vise para na Facebook Ads :)

Back
Na vrh