• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Localhost export na host wordpress artikli

bukeleza

Član
Tu od
30 Pro 2011
Pozdrav svima, neznam kako da objasim sljedecu stvar...
Naime ako preko xampp instaliram wordpress dodam temu svoju odgovarajuću i onda tu da dodajem artikle onda..naime radi se o web shopu..dali je onda moguce da sve to prebacim na FTP client TJ HOST

Moguce je. Treba da exportujes mysql bazu i onda import na websajt koji zelis,takodje i fajlove prebaci sa racunara na HOST. Ako imas teamviewer ja ti mogu pomoci.

Nesto sam trazio po internetu , pise da je moguce da jednostavno na wp panelu imate opciju OPTIONS i export cijeli sadrzaj.. onda skine .xml dokument i to da se zamjeni i tu je sve... neznam kolko je tocna ta informacija

bukeleza kaže:
Nesto sam trazio po internetu , pise da je moguce da jednostavno na wp panelu imate opciju OPTIONS i export cijeli sadrzaj.. onda skine .xml dokument i to da se zamjeni i tu je sve... neznam kolko je tocna ta informacija

Pokusaj pa vidi, ne kosta te nista.

Back
Na vrh