• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lista svih domacih hosting provajdera

Tu od
23 Pro 2009
Pod izrazom "domaći" podrazumevamo provajdere koji imaju sajt i podršku na nekom od sledećih jezika: srpski, hrvatski, srpsko-hrvatski, hrvatsko-srpski, slovenački, bosanski, makedonski, ili na bilo kom sa prostora EXYU koji nisam nabrojao.

Takođe se na ovoj listi mogu naći i eventualni hosting provajderi koji imaju servere na teritoriji EXYU, ali to nije neophodan preduslov.

Ukoliko imate dopune za listu, pišite na ovoj temi.

www.adiswitch.rs
www.adriahost.com
www.ashost.net
www.aslcom.net
www.beogate.net
www.hosting.beocity.com
isp.b92.net
www.beonet.rs
www.beotel.net
www.beowebhost.com
www.btgport.net
www.burina.net
www.cnt.rs
www.cubebh.com
www.dreamwebhosting.net
www.exehosting.rs
www.fantasticno.com
www.global.ba/web/index.php
www.guruserve.com
www.hard-soft.rs/index-srp.htm
www.hostanje.com
www.hostbih.com
www.hostingcentar.org
www.hostingmania.rs
www.hostingserve.rs
hosting.neobee.net
www.hostingplaneta.com
www.eunet.rs/hosting
www.infoxpress.net/hosting.php
www.konekt.rs/webhosting.htm
www.loopia.rs
www.lotoshosting.com
www.makehosting.com
www.makina.ba
www.microgen.rs
www.mr-hosting.net
www.net2yu.net
www.netsector.net
www.totalwebsitehost.net
www.TopHosting.ba
www.skynet.ba
www.smshosting.info
www.soloymi.com
www.ultimaxhost.com
www.uniwebhosting.com
www.verat.net
www.winstart.rs
www.wmd.hr
www.sezamhosting.com
www.gsshost.com
www.bankerinter.net
www.host011.com
www.euro-servers.info
www.istanco.com
www.yuweb.info
www.cri.rs
www.hostingsrbija.com
www.server.co.ba
www.totohost.hr
www.fiuhost.com
www.crohoster.info
www.hostirex.com
www.hosting-start.com
www.inventa-hosting.com
www.one-srbija.com
www.optimahosting.hr/
www.hrvatski-hosting.com
www.hosting022.com
www.hostbite.net
www.itex.ba

Koji od ovih je po vama najbolji?
moze neki thanks za listu...

mod edit: dopunjena lista

Nema plus hosting www.plus.hr a uvjerljivo najbolji hrvatski hosting. Do sad neke koje sam probao su bili infoit, totohost, fiuhost, od stranih hostgator i fakat mogu reci da je plus stvarno najbolji Hrvatski.

Infoit je po meni predobar. Nema nekih problema, a podrška je raspoloživa gotovo 24h.
Dosta je jeftin jedino što po meni paketi imaju premalo addon domena, znači za one koji imaju do 5 domena Infoit je moja prva preporuka.

Infoit je ok kao jeftiniji provider ali mislim da se nemoze usporedjivati sa plusom. Kad sam imao iframe injection su mi javili da rijesim problem na infoit-u a na plusu su mi rijesili problem (na totohost su me samo obavijestili da su mi ugasili sajt lol). Brzina mislim da se nemoze usporedjivat jer je plus brzina svjetlosti naprema infoit-u. Mislim znam da ispada da previse forsiram nekoga lol ali postoje i drugi faktori osim cijene, prostora i bandwidtha. npr. Hostgator je jak brand vani ali mi se stranica vuče ko stara baba.

Ok vise ne hvalim nikoga :D

Uz ovaj dobijate besplatno .info domen , a hosting za godinu dana kosta 600/1200/2400 dinara sto je vrlo povoljno...

malo smo zaspamali, ali mene zanima sta mislite da li moze da se napravi dobar sajt sa info domenom koji ce biti prvi na googlovoj strani? i koliko je truda potrebno za to:lol

Nedostaje ti i jedan moj reseller a inace nigdje bosanskih hostinga...
www.monoblue.org
tech support nije nesto ali zato Uptime 390 dana za sada :D

imao sam 6 mjesecno iskustvo sa ovim www.winstart.rs (imas ga u listi)
jako dobar host po mom misljenju u tih 6 mjeseci bez problema

pesic.marko94 kaže:
malo smo zaspamali, ali mene zanima sta mislite da li moze da se napravi dobar sajt sa info domenom koji ce biti prvi na googlovoj strani? i koliko je truda potrebno za to:lol

Moze. Truda ni manje ni vise koliko za dobar sajt sa .com domenom :crazy_grin

preporučam www.liberohosting.com

imaju skroz jadnu stranicu...postolar ima najgore cipele ;)

ping im je oko 50ms, već sam kod njih dvi godine, .....imaju R1soft backup, tako da kad zenem neš samo opalim restore u cpanel-u....to još nisam vidio kod ni jednog hosting providera, prave restore point, čini mi se svaka 4sata....

u svakom slučaju best bang for a buck za mene, uz još kompetentnu cijenu

Ja nazalost koristim fiuhost, nemogu reć da imam neke pohvale za njihov rad. Recimo u samom početku dok još i nemam neku posjećenost stranice server im često izbacuje pa stranica bude off 10-tak minuta

Mr.Dado kaže:
http://diabolic-servers.hr/

U ponudi ima game servere, webhosting pakete i dedicated servere. mogu reći da su sve njihove usluge jako dobre, online support radnim danima od 10-18:00 sati..

Jedan kolega moj je imao game server kod njih. Bio jako zadovoljan. Inace biznis mu nije bio bas isplativ pa je napustio nakon par mjeseci.

vjerovanto su im serveri u USA, pa možda zato ponekad izbaci radi velikog pinga...ocu rec možda ti uleti time-out.....svaki ping ispod 100ms je preporuka....ili bar ispod 150ms

rloka kaže:
Ja nazalost koristim fiuhost, nemogu reć da imam neke pohvale za njihov rad. Recimo u samom početku dok još i nemam neku posjećenost stranice server im često izbacuje pa stranica bude off 10-tak minuta

...prema nekom mom iskustvu Infoit definitivno (sad se zovu InfoNet). Podrska OK, brzina Ok, ljudi koji tamo rade -Ok,... Ok
...mozes im pisati, mozes ih zvati, sve mozes kod njih.

Ja zadovoljan 5+

Preporuka za sve one kojima je to prvi web hosting. Jako dobro za pocetak, a poslije narvno u medjunarodne vode kao i svi iskusni...

Ja ga takodjer koristim stvarno su super i jeftini, osim njega koristim i wmd.hr mislim da su najveći profesionalci u hr što se toga tiče.

nigdje se ne spominje webmedia.hr, a ja bas planiram uzet kod njih. na drugim forumima ih poprilicno hvale, jel imo netko ovdje iskustva kakvih?
meni se cine dosta jeftini, a opet kako ostali pricaju da su ok.

Ja sam kod Totohost-a i do sad nisam imao nikakvih problema. Mislim da su za početnika
odlični ( jeftini ).

drazenbr kaže:
evo jos jedan nije gore na listi...

http://budionline.com/ dečki imaju servere u Hrv, podrška dobra, imam jedan site kod njih i jako sam zadovoljan.

jesi im pogledao cijene i MBajte?
nema urnebesnih pretjeranih brojki, što je svakako dobar pokazatelj.

PM me ako kome mukte treba cpanel hosting za testiranje

Back
Na vrh