• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lista svih domacih hosting provajdera

rovad kaže:
...izvukao ove linkove i pakete
http://www.optimahosting.hr/web-hosting - Professional, Ultimate mi je malo skup ipak

Koristim Professional paket Optima Hostinga i sve radi bez greške, sve je na (vrlo) visokom nivou, povoljno, još će ti produžiti i jednu od domena u sklopu cijene. :)
Preporuka. Nema potrebe tražiti dalje, uzmi to. :fever

Da, definitivno ih imam u vidu, sveukupno su mi drugi izbor ovako što se tiče podataka sa kojima raspolažem, no zato i pitam za iskustva ljudi.

totohost mi se čini po cijeni i što nudi za to i dalje bolji, no ako su im poslužitelji zaribani ili im je support loš, ići ću sa ovim optima hostingom, pogotovo sa svim ovim popustima i akcijama do kraja godine.

Ništa, nazad na posao, treba zaraditi pare da se ovo sve pokupuje sad tijekom praznika :waving

Zasto ste mi obrisali post?!? Dakle hosting.com koji se nalazi na popisu na prvoj stranici ovog threada se pripojio Serverlabu ciji web je www.serverlab.hr. Osobno koristim uslugu i dobra je pa tko voli nek izvoli. Za one koji ne znaju, hosting.com posluje vec 14g. :)

Trenutno koristim iPage hosting, i stvarno sam razočaran, svako malo internal server error. Ima neko preporučit neki naš, dobar balkanski hosting, ali paket za jednu godinu, da ne plaćam mjesečno. Plaćanje putem PayPal-a.

KnownSRV, nije nas, ali ga drze nasi ljudi i podrska je jako susretljiva i na nasem jeziku. Ja koristim njihova 2 paketa i super sam zadovoljan.

Mislim da je i hostinger.hr dobar. Pošto ih ima u svakoj državi.

shulk kaže:
Mislim da je i hostinger.hr dobar. Pošto ih ima u svakoj državi.

Čitajući po forumima taj hosting nije preporučiv ni u bilo kom slučaju.. :sigh

Skup je: 450kn godišnje dok na hostgatoru uz kupone možeš kupit i platiš manje za tri godine, nego tu za jednu godinu ...

Pre sam koristio Ipage hosting, nisam bio preterano zadovoljan... zatim sam prešao na Loopia.rs i za sada ne planiram da ih menjam. Zadovoljan sam sa njima i podrška im je super....

Isprobao sam par domacih hostinga,ali najbolje se pokazao ... MOD EDIT: Zabranjeni su affiliate linkovi unutar posta.

dajte neki hosting domaci koji moze izdrzati 100 posjete dnevne bez problema, cijena nije bitna

skup jeste, ali moji klijenti zahtjevaju sve legalno, dakle sve račune hoće da proknjiže i da sve ide preko računa zbog poreza, dakle firma registrovana, domaća, lider u bih je sigurno a već neke 3-4 godine sajtovi nikada nisu bili nedostupni, i ako nekada nešto rade, rade u gluho doba noći oko 4-5 kad nikog živog nema ... plus podrška preko telefona a imaju i kancelariju ko je iz tuzle može prošetati do njih ako mu šta nije jasno haha

liquid kaže:
skup jeste, ali moji klijenti zahtjevaju sve legalno, dakle sve račune hoće da proknjiže i da sve ide preko računa zbog poreza, dakle firma registrovana, domaća, lider u bih je sigurno a već neke 3-4 godine sajtovi nikada nisu bili nedostupni, i ako nekada nešto rade, rade u gluho doba noći oko 4-5 kad nikog živog nema ... plus podrška preko telefona a imaju i kancelariju ko je iz tuzle može prošetati do njih ako mu šta nije jasno haha

Imam i ja firmu, pa je hosting vani :)

Da jasno je, ljudi hoće nekog ovdje koga mogu nazvati kada ne znaju podesiti mejl i sl. :) i to je potpuno razumljivo za domaće firme i pojedince koji imaju male sajtove i normalno ne žele pored svog posla da se cimaju sa stranim firmama oko hostinga.

Ali za ozbiljne projekte, ove cijene su bezobrazno skupe: http://www.leftor.com/hosting/specijalizirani-hosting

Back
Na vrh