• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lista .edu i .gov foruma

DavidVictor

Legenda
Tu od
21 Ruj 2009
Evo donosim vam jednu lepu i povecu listu .edu i .gov foruma gde se mozete registrovati lagano ubaciti link u profil, ili nesto i komentarisati i slicno za indexiranje profila itd. Lista je jako sveza pa se bolje bacite odmah na posao :)

Lista

I koliko treba vremena da se pojavi backlink iz profila ? Ja cekam 20 dana i jos nista.

Odlicna lista! Prosto ne mogu da verujem da je neko ovako nesto podelio. Ovako nesto treba iskoristiti dok ne zatvore mogucnost registracije :)

james kaže:
I koliko treba vremena da se pojavi backlink iz profila ? Ja cekam 20 dana i jos nista.

Napisi par poruka na forumima gdje si se registrovao...

Tnx, napisao sam jednu za sada, imam 2 linka u profilu stranice sa PR 7. ;)

Jokja kaže:
Odlicna lista! Prosto ne mogu da verujem da je neko ovako nesto podelio. Ovako nesto treba iskoristiti dok ne zatvore mogucnost registracije :)

Da, i vidim neko mi se zahvalio za listu :smack
Ali dobro, zakon privlacnosti je cudo, tako da ja volim pomagati drugima i deliti informacije sa drugima, jer je ova lista bila solidno dostupna, pa su i drugi mogli da dodju do nje...

@james: To sve varira dosta, neke ti moze indexirati i skapirati za manje od 24 casa, a neke nece nikad. Da bi povecao efikasnost, lepo pingujes profil, i napises bar jednu poruku za nove clanove ;)

Hvala na listi :D

Koliko ustvari razlika u PR-u igra ulogu u kvalitetu backlinka? i da li je bolje targetovati sto veci PR? iz ranijih iskustava koje sam testirao znao sam dobiti vise backlinkova sa nekih stranica sa manjim PR-om a sa vecim trafficom, pa rekoh da pitam pre nego sto "se bacim na posao" sa listom :D

Back
Na vrh