• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Linkeri - Domaći servis za razmjenu posjeta (za blogere)

Imam jedno pitanje za vas iskusnije da ne smaram opet ove, ubacio sam 2 linka danas, i jedan mi je aktivan a na drugom pise Pre-Aktivirano, sta to znaci ?

btw. Imao sam od onog prvog puta poslatih 2232 posete ka njima i sada nisam ubacio uopste njihov kod, jer cekam da mi to vrate poceli su danas vec od jednog linka 247...

sax kaže:
Imam jedno pitanje za vas iskusnije da ne smaram opet ove, ubacio sam 2 linka danas, i jedan mi je aktivan a na drugom pise Pre-Aktivirano, sta to znaci ?

btw. Imao sam od onog prvog puta poslatih 2232 posete ka njima i sada nisam ubacio uopste njihov kod, jer cekam da mi to vrate poceli su danas vec od jednog linka 247...

Pre-aktivirano znaci da je jos u fazi aktivacije, i da ce ti biti odobren clanak. Jedino sad ne znam za koje vreme,ali jedno 2 sata sigurno mozda ranije mozda malo kasnije. pozz

Srdjan87 kaže:
sax kaže:

Pre-aktivirano znaci da je jos u fazi aktivacije, i da ce ti biti odobren clanak. Jedino sad ne znam za koje vreme,ali jedno 2 sata sigurno mozda ranije mozda malo kasnije. pozz

Hvala a tako je i bilo :D

A jutros kada sam se probudio imao sam sta da vidim, uzvratili su mi posetu za 2000 ljudi, bas su brzi i brzo vracaju, sada sam pogledao, stigli su me skroz znaci uzvraceno 100 % :D

Steta samo sto ne mogu pocetnici da ubace vise od 2 clanka dnevno, super bi bilo da mogu 5 pa kasnije da smanje i nama na 2... Al OK, i ovako ide dobro :)

ja mislim da ukombinujem 2..cuo sam i za neki linkuj . linkeri mi deluju najbolji..jel mogu neki strani..tipa..da a njima reklamiram samo klipove sa sajta a klipovi da budu na nasem ..ako ne moze..koji mi drugi nas sajt preporucujete?

srkicarinho kaže:
ja mislim da ukombinujem 2..cuo sam i za neki linkuj . linkeri mi deluju najbolji..jel mogu neki strani..tipa..da a njima reklamiram samo klipove sa sajta a klipovi da budu na nasem ..ako ne moze..koji mi drugi nas sajt preporucujete?

Mislis da se ja toga nisam setio pre :tease

Linkeri ne dozvoljavaju da imas neki drugi slican servis ujedno sa njihovim...

[/quote]

[/quote]
jbg:(

[/quote]

[/quote]

Ma i linkeri su vise nego dovoljni :)
Samo prepunis stranicu i poseta ima samo da se vrti :D

AleksaS kaže:

[/quote]

Ma i linkeri su vise nego dovoljni :)
Samo prepunis stranicu i poseta ima samo da se vrti :D
[/quote]

Aaaaaaa, jes kada bi to bilo samo tako pandićuuuuuuuuuuu, bum i ajde...

Problemi koji mene snalaze svaki cas, krenulo je sve dobro i kako treba za dan su mi bili vratili onih 2000 poseta, i islo sve drzalo se na oko 117 % vracenih od skoro procenat je pao ispod 100 % 95-98%, naravno zalio sam se odgovorio mi je lik da kao imam premalo postova u sistemu, i onda je malo bolje pogledam i razmislim i vidim da postova koje sam vec dodao jednostavno nema, nestali, ajde nista ponovo ja isti post napisem, sa sve istom url adresom ( prihvati mi je kao da je nikada nisam ni dodao ), kad posle kada su trabali da aktiviraju pise odbijen - duplikat, sto a meni ih nema u onoj listi da sam ih dodao nekako postovi nestaju,...

A iz ,,podrske'' su krajnje bezobrazni na 5 mailova i upita odgovore na jedan, a nije meni samo tako razgovarao sam sa jos nekim... Tako da ono muku mucim sa njima :(

ja sam odustao od ogovga..imate li jos neki ..pred linkera..nisam siguran koliko su clanci dobri..
Bili cool do pre nedelju dana..poslednjih 7 dana ,.nne mogu ni jedan clanak da posaljem..:wub

Da li se linker kosi sa pravilima adsensa, da li mogu da dobijem ban sa adsensa zbog linkera.

Back
Na vrh